19.7.2008

Zobraz úvodní příspěvek
Ahoj holky, taky máte někdo termín svatby 19.7.2008? Co už máte zařízené? My máme zatím zamluvenej hrad a tím končíme? Tak písněte . ;-)
1
22
23
Profilova fotka
fiha, tak to je sila, my se vidime pora tak jsem rada kdyz manzilek odjede za fotbalem a ja mam klidek ;-) zrovna dneska je fuc a ja mam klid na nakupy a uklid bytu :-) zehleni mam asi tak na pul dne v sobotu jdem znamim na svatbu tak se tesim ....
Profilova fotka
ahojík holky tak u nás je to podobné vidíme se akorát večer dvě někdy i jednu hodku než jdeme spát víkendy taky manžílek je věčně v práci no ale zatím to klape je to v poho dá se říct že mám ještě pořád v sobě takovej ten pocit štěstí!!! Tak se zatím mějte ahojík :-)
Profilova fotka
Ahojky.Tak jsem zase tu.U nás je moc novinek.některé špatné,některé dobré.Máme nové auto.Nekonec taky pažoutka. :-) ,máme v rodině nové miminko-ale to je moc složité.mě doktoři doporučili dítě co nejdřív,ale když vidím toho našeho draka.možná zaděláme příští rok.už se rýsují plány na domeček a mám rozřezanou celou pusu-osmičky.Bylo by toho asi ještě víc,ale jsem nějak zmožená lékama na bolest.. :-(
Profilova fotka
no fiiiha adelko....... pekne si ten manzelsky zivot uzivas ;-) u nas se nedeje nic, jen bych rada to miminko ale opet selhava me zdravi takze zatim nic
Profilova fotka
holky-žijete ještě?
Profilova fotka
ja ziju :-) ale jinak asi nikdo
taky žiju :-) většinou v práci, dnes mě zaregistrovali do oboru, takže jsem konečně papírově internistka :-) . Máme před sebou 3 volné dny, tak jsem nadšená. Ádo, taky 207? Já si to auto neskutečně užívám, už mám skoro 10000 km za několik málo měsíců, jezdí se s ním krásně, ale žere dost, mám pocit, že nic jinýho než benzín neplatím :-(
Profilova fotka
tak my jsme ve fazi snazilkovani o mimi tudis porad vysedavam na konikovi :-) zacala jsem si lecit PCO tak nam drzte palce :-) ;-)
hypo: co je PCO?
Profilova fotka
polycysticke vajecniky, nefunguji tak jak maji, tudis nemam ovu a nemuzu otehotnet, uz bastim hormony a mam za sebou prvni ovulaci :-D
ahá, matně si z gyndy vzpomínám. Tak hodně štěstí!!!
Profilova fotka
ahojky tak prave jsem se s muzem dohodal na druhych libankach v lednu frcime do karibiku :-) nahrat kosti nase svatebni cesta na slovensku kde cely tyden prselo a byla zima jaksi nanadchla :-) a jak se vede vam.... chodi se m vubec jeste nekdo???
Článek se načítá
hypo: moc vám oběma určitě nádhernou dovolenou přeju ... a tak trošku závidím my jsme ve fázi hledání zajímavé dovolené, ale prozatím nic, naši vysněnou jižní Ameriku jsme pro příští rok vzdali, termín od cestovky je v době, kdy nemůžu, a navíc by bylo třeba očkování a to se nám moc nechce - vysadila jsem HAK a kdo ví, co bude :-) nějak se nám úplně ztratila klariku ;-(
Profilova fotka
Ahoj holky.No teda-takovou dovolenou bych si taky nechala líbit. My si o ní můžeme nechat jen zdát.jak to tak vypadá,budem totiž otevírat bar,aby jsme náhodou nepřišli o nějaké starosti. O další miminko se opravdu nesnažíme.nějak nezvládám to jedno.na toho našeho kluka totiž neplatil ani čert.Pozval ho dal,aby mu nebyla zima-ve dvou letech... :-(
Profilova fotka
ahojky holky, já také žiju ;-) taky už se děsně těším na léto a teplo. My pořád nemáme vyřešené to bydlení (tak průběžně z toho kvetu), finišuju ve škole, mám za sebou dost velký šok co se týká pracovních nabídek (firmy inzerují, jelikžo musí, ale fakticky mají stop stavy), dopisuju diplomku, manžel má nějaké změny v práci díky té finanční krizi, zavřeli nám tu tady už dvě hospůdky (lidi tak neutrácí a fakt si utahují opasky). hypo: držím s tou léčbou palečky a ať se vám brzo s mimčem zadaří.
jé no to je novinek :-) klariku: přeju hodně sil, ať všechno zvládneš! ádo, i vám, až otevřete, třeba se zastavíme ;-) poněvadž do báru my rádi :-D
Profilova fotka
Já pořád doufám,že s tou finanční krizí to nebude tak horký.teda-ono asi bude,ale snad se z toho svět co nejdříve dostane. cell:To je jasný!Jestli otevřeme,uděláme velkou beremese party :-D
ádo, tak to se moc těším :-D a naučte se výborné mojito ;-) :-)
Profilova fotka
adélko: držím Ti palec, aby to vyšlo a vy jste co nejdřív otvírali. jo tak já bych si zase dala nějaké dobroučké červené vínko :-D cell: díky moc ;-) se s tím nějak poperu a pak poreferuju. a jak se Tobě líbí mezi paciety? holky s tou finanční krizí to podle mě nebude v čr tak moc patré jako tady, přece jeom je provázanost na usa větší... tuhle jsem poslouchala švejnara (teda ekonomice prd rozumím,ale myslím, že tenhle člověk má přehled) a říkal, že v čr bude hůř než ted, ale oproti světu to nebude tak drastický...viz spotřeba peněz před vánočními nákupy je v čr pořád mega vysoká
Profilova fotka
představte si, že jsem tu nenašla naší klasickou českou purpuru na sporák, tak jsem jí musela transportovar :-D máte jí rádi?
klariku: purpuru asi neznám, my ji doma nikdy nepoužívali, já mám asi nejvíc s Vánocema spojené mandarinky (za mého dětství bývaly jen před Vánoci) a vůně cukroví. Dnes budu péct druhý druh, jinak je to slabota, ale s těma službama se to moc nedá. Ale příští týden mám dovolenou, tak si užiju pečení, úklidu a určitě vyrazíme na Staromák na procházku a svařák :-) jinak mezi pacienty se mi líbí, čím dál víc, už jsem trochu jistější, takže nepropadám panice při každém zazvonění na pohotovosti .... |-|
Profilova fotka
zdravim vsechny, preji krasne svatky, splneni tajnych prani a i tech netajnych :-) u nas to zatim vypada tak ze misto primo do karibiku letime v lednu do salvadoru, coz je pod mexikem....... jelikoz se stale lecim a snazime se o mimi a uz mi to leze na mozek tak jeden vypnout nemyslet a jen se snazit a snazit tak snad si nejakyho salvadorana privezeme :-) vsem drzim palce at s barem, at s bydlenim, at nas potka v roce 2009 jen to hezke paaaaaa
Krásné svátky plné pohody a hezkých chvil a v novém roce ať se daří (a nejen miminka :-D ) *PF 2009*
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
ahojky, koukam ze nase tematko se moc nerozjizdi, stale neni o cem spat??? :-)
Profilova fotka
psat :-D
já občas nakouknu, ale tady nikdo není ... co nového? ;-) :-) u mě nic, pracuju do roztrhání těla a žiju už jen dovolenou, která snad za měsíc x-)
Profilova fotka
u nas noveho taky nic, stale se snazime o mimi ....... a stale se nedari.... jinak ja mam po dovolene v lednu za slunickem a ted nic noveho v dohledu kam se chystas ty?
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
ahojky koukam ze se nic nedeje, za chvilku tu mame rocni vyroci :-) u nas je zatim nove to ze jsem tehotna 3 mesice a zatim je mi jen zle a zle planujete neco na vyroci????? :-)
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
no tak se uz chystam rodit, termin mame na vanoce :-) uz aby to bylo............ diva se sem jeste nekdo?:-)
1
22
23

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?