klariku"Ale nevadí.I ta děkuju.praha není na druhém konci republiky.Takže kdybys zjistila to helium,byla bych fakt moc vděčná.Pořád se totiž ptám a nikdo mi moc neporadí..A výtvarné potřeby zkusím.
cell:pokračujete nějak s přípravama,nebo si ještě necháváte čas?
cell:zkus se podívat na nějaké anglické stránky, tam je spousta pěkných nápadů (kdyžtak pošlu do IP).My jsme to udělali tak, že jsme se inspirovali v nějakém katalogu a nechali tisknout text v čr a potom jsem si to sama dozdobila stuhou, jakou jsem sama vybrala (zase v úžasném obchodu v Praze, V Legerově ul, u Nuseláku, kde mají moc velkej výběr stuh a a mašlí a různých věci na dekorativní zdobení krabiček, dárků, přání atd.)
milacekadelka:kamarádce jsem ohedně helia psala, tak mi dá během týdně vědět
holky, prosím neporadily byste mi se svatebním seznamem darů: nepřišla jsem na to, jak si ten, kdo nám bude chtít něco koupit, odškrtne danou položku a ta už nebude volná. Moc děkuju :-D Jsem už dneska nějaká přetažená.
už jsem an to přišla, měla jsem tam moc velký odkaz a proto se mi pravá část okénka posunula daleko a já neviděla kolonku "rezervuj si tento dar"...už jdu raději na :-D kutě
No my:o prstýnkách ani nemluvím.Něco se nám líbí,za chvíli zase něco jiného.Asi jsme ztím nenašli ty pravé.Oznámení máme sice vybrané,ale nejsme schopni dát dohromady co na ně napsat.Ale k nešemu oznámení nejsou přímo pozvánky ke stolu,takže ty jediné už máme objednané z jiné stránky(svatebniagent).No a taky vývazky a podvazek.to jsem objednávala najednou.Já si pořád říkám,že je času dost,ale pak někam příjdu a slyším,,no-to jdete byrzy".Hlavně se bojím,abych něco neopomenula.navíc jsem si včera uvědomila,že musím všude po svatbě měmit příjmení.(OP,ŘP,KZP,elektrika-plyn-tam to jde naštěstí telefonem,techničák,sociálka...ještě,že zatím nemám žádné půjčky... :-| )
adélka: my jdeme na prstýnky v sobotu (tedy doufám, že budou mít otevřeno). Půjdeme cíleně po těch, co mám v albu, doufám, že budou tak pěkné jako na obrázku. Jinak jsem včera plkala po icq se svým spolužákem a říkám mu, že ještě nemáme žádné to oznámení a on říkal, ať pošlu nějaké fotky, že něco zkusí, že má teď volno a baví ho to. Tak jsem koukala, jsem zvědavá, co z toho vyleze :-D
Ahoj, tak jsem zkoušela svatební koláčky a dlouho a dlouho to zas dělat nebudu :-D . V receptu stálo max. 200 koláčků a já jich měla 370 - dělala jsem je 4 hodiny, no fuj :-) .
milacekadelka:kamrádka mi zjistila tu cenu helia, moc Tě nepotěším, ta cena je okolo 1200-1400Kč :-. Za tuhle cenu máš 80 balonků nafouknuté heliem. Někde je odvezeš a oni Ti je nafouknou, nebo si půjčíš lahev a ventil (též poplatek vysoký) a naplníš si to sama, vyjde to skoro na stejno
klariku:děkuji za informaci.ty lidi se snad už úplně zblaznili.Takový peníze.Ale kdyby to bylo jen to helium,ale ono to je se vším...
terrad:Obdivuju tě!po 150 koláčku by asi těsto letelo směr odpadkový koš..mám celkem dobrou trpělivost,ale když něco peču a těsto přibývá místo aby ubývalo vyrostu na 220sm... ;-)
cell:mohla bych se tě zeptat na něco lékařského?jsem adept na výměnu kyčelního kloubu.Mám hrozné bolesti,ale protože jsem mladá,chtějí samozřejmě odložit náhradu na co nejdéle.Tak mě čeká pravděpodobně nějaká operace,která se údajně dělá jen v Praze na Vinohradech.Jmenuje se to osteo...kdybys mě zabila,nevím jak dál.netušíš o co může jít?Jsem z toho docela vyplašená
hlásím se, já jsem tu taky :-D tak konečně jsem dneska dovymyslela, jaký že vlastně dort to chci. Už máte vymyšleno? Já jsem jsem nakonec rozhodla pro jeden menší svatební a k němu místo cukroví, takové ty malé dezertíky, které budou vypadat stejně jako svatební dort, akorát že budou maličkaté, jakoby košíčky...tak to jsme vykoumala....ted najít někoho,kdo to udělá :-D :-D V té naší restauraci, kde to budeme mít, tak mají etažér, který je an to potřeba, to už jsem zjistila...
klariku: no vidíš jaká jsi šikula. Já budu mít dorty z wéwéwé dortydomu cézet, bude pravděpodobně třípatrový ovocný, je tam strašně milá paní, poradila, příští týden skočím do provozovny dojednat detaily. Zjistila jsem, že kolem nich jezdím každé ráno. Jinak jsem včera pro změnu vykoumala já, jak bude vypadat naše svatební oznámení. Potřebujeme foto, takže láska ma za úkol dovalit domů náš půjčený stativ a budeme se fotografýrovat na samospoušť ;-)
ahoj.Tak my jsmevčera běhali po obchodech a sháněli košili,jakou si miláček představuje....a nikde ji nemají...Bílé boty-z těch co mají se mu zádné nelíbí,ale musí mít bílý.Zlatý my holky... :-|
Mají jich celkem dost.Ale žádný nejsou podle představ..myslím,že horší to bude s tou košilí.Ten má strašný výmysly..na druhou stranu můžu být ráda,že ho tasvatba tak bere... :-D