Ahoj holky, přeju Vám, ať si vyberete jen to nejlepší. To nejkrásnější datum už máte a teď ten zbytek. Já jsem to taky chtěla 17.7., ale bohužel to nevyšlo. Budu mít svatbu 15.5. a 17.7. narozeniny, tak Vám všem přeju hodně štěstí s vybíráním šatů, doplňků .....atd.
Jinak krásné šaty (teda pokud je ještě nemáte zamluvené a budete se vdávat v Praze) mají ve svatebním salonu Adina. :-)
ahoj housličky - tak konečně se taky někdo ozval......tak co vše už máte zařízené .. já jsem si dnes byla pro nádherný věneček na dveře.... :-D
Luci díky za krásný přání....
pajinkak: je to L a ne I, ale to nevaaa ;-) no zatím máme jen termín,čas a hudbu:)) a ty??? a kde se budeš vdávat??:) (myslím zda na radnici, zámek...)
Ahoj L - no my se budem brát na zámečku v Brně Líšni ... a už to tam máme i domluveno - sice na matrice byli nějaké problémy, ale snad nás nakonec oddají - :-D a vy kde?
Kapelu (Little Band Brno) mám už zamluvenou taky....a ještě kameramana (Májek) a fotografa (Saliba) - tak jsem zvědavá ... četla jsem na ně samý dobrý reference....
Jinak příští týden jdu se svýma družičkama vybírat šatičky, tak už se moc těším....
Nazdárek ta s přípravama si myslim že jsme za poslední dobu docela pohli, mam zamluvený šaty přítel oupený oblek se vším všudy objednaný kytky dneska nám přišli papírový košíčky na koláčy, máme hudbu i místo oslavy samo i mýsto obřadu, zamluvená kadeřnice i kosmetička atd děláme to postupně aby pak nebyl žádnej stres:-)jinak zamluvení termínu taky trošku problém ale dobře to dopadlo no jo pátek:-)
Holky proč jste si vybraly tohle datum????
tak my měli na matrice taky trošku problém, ale ani ne tak kvůli tomu datumu, ale spíš kvůli matrikářce, která udělala chybičku - právě ona nám nabídla termín 17.7. a říkala, že se oddává od 10 do 13 hodin, tak jsem jí napsala aby nás na tu 13.hodinu napsala, vše bylo Ok až když jsme tam dorazili to potvrdit - prý už v tu jednuhodinu končí,ale nakonec prý že nás tedy oddají....tak jsem zvědavá - ale vcelku ve mě zatrnulo.... :-D
Jo a proč zrovna toto datum - je to nejbližší možný termín k našemu výročí seznámení - 21.7. :-)