11.9.2010

Zobraz úvodní příspěvek
Tak holky,která se přidá na tohle datum???
Profilova fotka
taky nevím... asi asociace, když jsem koukla do tvého alba, máš ho skoro stejné jako helena.x v této diskusi a jste i ze stejného města se stejným datumem ;-) tož nevím, prostě mě to tak napadlo, jestli nejste jedna osůbka třeba se ztraceným přihlašovacím heslem nebo tak něco...
Určitě ne. Já nejsem z Hodonína.Ale jiné město poblíž mi to neukázalo,tak jsem si dala okresní. Jo, ale máš pravdu.Čerpala jsem nějaké fotky i od ní-šaty tam má úžasné.
Profilova fotka
tož máte holky stejný vkus, i na kytinky a tak... ikdyž mě se tulipánky taky moc líbí, přemýšlela jsem nad nima ale nakonec zvítězila kopretina :-)
Kopretiny?Nadhera-to mě nenapadlo.A ona jsem už nechodí?nějak se ji ta stranka nerozšiřuje.Jsme tu jen my 2,ona,sem tam "lidicka". A kolik vas bude na svatbe?
mas ale v albu paradni bizu a ten prstýnek s kopretinkama..jo a ty jdes misto ve svatebnich satech v takovem tom dlouhem prehozu??
marlyn: Nejsem nikde na dovolene.jen me holky mezi sebe nevzali,protoze jsem rekla svuj azor a vsechny mne zavideli.nevim,proc is ode me okopirovala tolik fotek,az asi na 5,ale to je jedno.ja album mazu.vsechny jste jen zavistive ....
helena.x-Tak promin,měla jsi napsat,já bych to smázla. A co bych Ti prosímtě já nebo holky měli závidět?Mě přijali docela slušně.
Profilova fotka
holky - kdo ještě helenku neznáte, tak se s ní nebaví nidko proto, že ostatním nadává, že jsou trapní, když nemají peníze a taky proto, že hlelenka lže, jako když tiskne, což jde snadlo zjistit, když si člověk přečte její příspěvky v jiných diskuzích. Tady se třeba dovídáme, že problém je v nás a v tom, jak jsme závistivé. Já tedy jen nevím, co bychom ti měly helenko závidět :-D
Profilova fotka
pochybuji,ze se helenka bude vubec chudinka vdavat :-S uz asi tyden o tom pochybuji :-x
leena_4 - máš krásné vývazky,porad mi,jak jsi je delala??jakou šíři mašliček a tak,prosim.Potrebuju jich 100,už jsem si dala inzerát,že je koupim..ale zatim mi prisli takové nabídky,že se mi vývazky moc nelíbily..
ááá nová nevěsta, vítej! jj, jsem tu jen občas... chtělo by to tady víc nevěst, aby byla pořádná diskuze... moc to tady nežije ;-)
Profilova fotka
Marlyn: vzhledem k tomu, že jsem přesvědčená, že jsi helenkax, tak ti nic neporadím. Zeptej se ostatních holek, třeba ti poradí. Nebo to zadej své svatební koordinátorce, četla jsem tvůj příspěvek jinde, kde pšíšeš, že všechno zařídí ona, tak si s tím nemusíš dělat hlavu.
Článek se načítá
lidicka14-to máš pravdu.asi má tento termín málo nevěst.. leena_4-kde jsi na to přišla.To už mi psala i jedna do IP.Tu holku vubec neznam.Vy me proste mezi sebe nechcete nebo jak to mam pochopit?Mám Ti poslat kopii obcanky?
zmyzulka: az ted jsem si u Tebe vsimla-ty jsi ze Zlina?Ja ve Zline pracuju.A ted se sem budu i stehovat.
Profilova fotka
holky, tak já vám nevím...nebylo by lepší tady tu diskusi úplně zavřít? stejně vše probíráme v diskusi září...
asi máš pravdu...

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?