taky nevím... asi asociace, když jsem koukla do tvého alba, máš ho skoro stejné jako helena.x v této diskusi a jste i ze stejného města se stejným datumem ;-) tož nevím, prostě mě to tak napadlo, jestli nejste jedna osůbka třeba se ztraceným přihlašovacím heslem nebo tak něco...
Určitě ne. Já nejsem z Hodonína.Ale jiné město poblíž mi to neukázalo,tak jsem si dala okresní. Jo, ale máš pravdu.Čerpala jsem nějaké fotky i od ní-šaty tam má úžasné.
Kopretiny?Nadhera-to mě nenapadlo.A ona jsem už nechodí?nějak se ji ta stranka nerozšiřuje.Jsme tu jen my 2,ona,sem tam "lidicka". A kolik vas bude na svatbe?
marlyn: Nejsem nikde na dovolene.jen me holky mezi sebe nevzali,protoze jsem rekla svuj azor a vsechny mne zavideli.nevim,proc is ode me okopirovala tolik fotek,az asi na 5,ale to je jedno.ja album mazu.vsechny jste jen zavistive ....
holky - kdo ještě helenku neznáte, tak se s ní nebaví nidko proto, že ostatním nadává, že jsou trapní, když nemají peníze a taky proto, že hlelenka lže, jako když tiskne, což jde snadlo zjistit, když si člověk přečte její příspěvky v jiných diskuzích. Tady se třeba dovídáme, že problém je v nás a v tom, jak jsme závistivé. Já tedy jen nevím, co bychom ti měly helenko závidět :-D
leena_4 - máš krásné vývazky,porad mi,jak jsi je delala??jakou šíři mašliček a tak,prosim.Potrebuju jich 100,už jsem si dala inzerát,že je koupim..ale zatim mi prisli takové nabídky,že se mi vývazky moc nelíbily..
Marlyn: vzhledem k tomu, že jsem přesvědčená, že jsi helenkax, tak ti nic neporadím. Zeptej se ostatních holek, třeba ti poradí. Nebo to zadej své svatební koordinátorce, četla jsem tvůj příspěvek jinde, kde pšíšeš, že všechno zařídí ona, tak si s tím nemusíš dělat hlavu.
lidicka14-to máš pravdu.asi má tento termín málo nevěst..
leena_4-kde jsi na to přišla.To už mi psala i jedna do IP.Tu holku vubec neznam.Vy me proste mezi sebe nechcete nebo jak to mam pochopit?Mám Ti poslat kopii obcanky?