11.6.2010

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
najde se tu taky někdo?:)
1
4
5
Profilova fotka
Holky že jsem tk smělá..kolik vám je že vám to někdo chce vymlouvat?
sheinka: no mně už dost... 26... příteli 24. Jenže tam nějak nejde o věk... u našich to bylo v pohodě, tam panuje nadšení, protože oni nějak nelpí na tom, jak dlouho s tím člověkem jsi - máme stejné názory, navíc se taky brali po pár měsících... ale prostě u Davida si myslím, že to tak nebude, i když sami se taky brali brzy... mě nějak netrápí, že by nám to někdo rozmlouval, do toho si mluvit nenecháme, ale na druhou stranu nemám chuť poslouchat nějaké poznámky o tom, jestli ještě nechceme počkat a kam pospícháme... právě proto, že nejsme puberťáci, tak by si to mohli odpustit ;-)
Profilova fotka
m.belko: hmm rodina občas dokáže překvapit no :/ Hlavně si z toho nic nedělejte
sheinka: My si to zkazit určitě nenecháme, ale myslím, že to bude v pohodě ;-)
Profilova fotka
Ahojky tak po delsi odmlce jsem z5 :-) prepadla me nejaka nemoc a byla jsem uplne v pytli... dneska uz je lip ale ty posledni dny jsem prisla v 6 z prace a sla jsem si rovnou lehnout.. fakt parada... vcera se mi to dostalo do usi, ze jsem i myslela ze pojedu i na pohotovost, ale uz ok... :-) Co je noveho ?:-)
Jéééžiš, ty nemoce řádí, to je hrozný :-| David měl teď týden antibiotika, má pořád hrozně nateklé mandle, jenže on je má velké i normálně a to dost, což se mi nelíbí, ale to by si je musel jedině nechat vytrhnout a to taky není zrovna sranda :-( Tak uvidíme, co mu zítra řekne ta jejich policejní doktorka - podle mě stojí za... jenže oni prý k jinému doktorovi jít nemůžou, to mě taky vytáčí!!! 8-( U nás žádný pokrok... až se vyhrabe z nemoci, tak už musíme dořešit tu hostinu, začít pomalu řešit dortík, já se chystám objednat ty šatky a taky musíme na matriku ;-)
Profilova fotka
Tak to jo... no neni to sranda.. uz aby bylo teploucko a nejlip tak 11.6. :-) uz se nemuzu dockat :-D
Uáááá, letí to hrozně, co? :-N Už se vidím, jak budu totálně na nervy, ale taky se strašně těším! Hlavně to sluníčko!!!!! Musí prostě být!!! :-.
Profilova fotka
asi tak :-D už jen 123 dní :-) :-) :-) :-) už se ti šijou ty šatky?:)
Ty jo... pamatuju si, jak to bylo 190, to je krutý :-D No ještě nešijou, ale už se k tomu snad dokopu... počítám, že příští týden bych mohla ;-)
Profilova fotka
tak to je fajn :-) Mnbě dneska přišel polštářek pod prstýnky :-) a je kouzelnej :-) A jak ti jde to hubnutí... ?.-) Já žeru jak tank s prominutím .-D
Chá, chááá... no tak hubnutí... snažím se večer už nejíst, takže určitě nepřibírám, ale že bych se nějak týrala hlady a hubla, to se říct nedá, no comment radši :-S Já už musím taky začít objednávat nějaké věci... hlavně potřebuju, aby se David už uzdravil a mohli jsme zajet na matriku, dořešit tu hostinu... teď se nám to zaseklo a nic se neděje... co se dá dělat... hlavně chci, aby už byl zdravý... Já toho mám dneska v práci dost, asi je nějaký blbý tlak nebo co, ale jsem ráda, že se udržím na židli a nepadám pod stůl, jsem kaput 8-(
Článek se načítá
Profilova fotka
Mno mne je tak nejak podobne uz asi necelej mesic a fakt humus.. prechazim jednu nemoc za druhou...
Holky, nechystáte se taky na svatební veletrh do Dejvic? Já jdu zítra ;-)
Profilova fotka
My s drahým také vyrážíme..chtěli bychom si tam vybrat prstýnky
Profilova fotka
Mno ja nejdu.-) uz mame vsechno , jen na to ovjednani jako kytky, dorty, kolacky atd.. uz jen to chybi :-)
kamisek2000: téda, tak to závidím... my máme pořád nedořešenou tu hostinu, teď už se na to snad vrhneme, už jsem z toho docela na prášky a chci to mít z krku :-D
Profilova fotka
Jj to mi povidej.-) my hostinu zamluvenou amme, ale musime se jit jeste domluvit, jak to bude s vyzdobou, jidlem, co k jidlu atd.. znas to ':-) to bude nejhorsi vybrat to pravy.-) co planujete na obed?
Profilova fotka
Tak dneska jsme byli koupit oblek pro zenicha.. meli tam krasnou lososovou kosili, ale uz jen pro nej malou nebo velkou.. pani rikala ze by mely prijit jeste ve stredu tak uvidime.. byla klasna ... :"( A ja jsem si koupila botky, tak mam radost :-) jak pokracujes ty?:) jak si dopadla na veletrhu ?:-)
Na oběd plánujeme něco s hranolkama... asi krůtí nebo kuřecí řízek s broskví, sýrem a šunkou nebo tak něco. Určitě ne žádnou omáčku a klasiku... Jinak ne veletrhu jsem si pořídila něco do vlasů a nádherný závoj za 700,-. Pak jsem soutěžila o ušití svatebních šatů zdarma, vyhráli to první tři... já byla asi šestá a vyhrála jsem závoj dle vlastního výběru, fakt super, mám smůlu :-D Ale co jsem tak viděla, tak ten, co jsem si ho koupila, bude určitě hezčí ;-) Hrozně mě mrzelo, že když už jsem vyhrála, nebyly to ty šaty... to bych ušetřila osm tisíc, to by bylo hustý! No botky ještě taky nemám!!! No vidíš to, to jsem úplně zapomněla... no nemám ani punčochy, takže mi toho chybí dost :-D
Profilova fotka
To ja uz mam a dneska mi prisel i svatebni podvazek :-)
Profilova fotka
Ty uz sem moc nechodis vid ?:"( s kym si mam povidat ?:-)
Profilova fotka
pojď na diskuzi červen 2010..tam to alespoň žije .)
Holky, to to letí, co? Já už se tak těším :-N Včera jsem zaplatila zálohu na šaty a snad už mi je začnou šít... teď se jen modlit, aby to stihli a aby mi slušely :-D Jsem zase jednou chtěla být ve chvíli volna aktivní a psala jsem tenhle příspěvek do fora 11. 6. 2011, dobrý no :-D
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Tak co holky jak se vám to líbilo? Já jsem úplně nadšená
Sheinka: bylo to překrásný... nemůžu věřit, že je to teprve dva týdny... přijde mi to tak dávno... taky je vám líto, že už je to pryč? Zopákly byste si to? :-)
Profilova fotka
m.belko: omlouvám se, že vám lezu do diskuze, měla jsem to den po vás :-) ale mám stejný pocit,a btw. ty jsi z prahy? a děláš na dopravním? Můj už teď manžel je totiž taky dopravák a v praze byl přes půl roku na výpomoc :-)
evelp: den po nás... tak to jsi naše... to je jen pár hodin po tom :-D Z Prahy jsem, ale policajtka bohužel ne... zatím je to jen můj velký sen... No tak to jsi další paní policajtová, to je SUPER!!! ;-)
1
4
5

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?