Kolik budete mít svatebních hostů a kde se koná svatební hostina?
A jak jsi daleko s přípravou - svatební šaty, vizážistka, účes a tak?
Pořád mi připadalo, že je to daleko a teď najednou je to za pár :-)
mskopalo: nám už chybí jen dort, cukroví, výzdoba na auto a něco na ženicha, budeme to mít v Táboře na radnici, to jsem si říkala také že se to blíží a nic nemám, ale pak v jednom týdnu jsme to oběhali a bylo to hotové...koukni na mé album tam toho je hodně a dnes tam budu dávat ještě naše prstýnky a album
marrsee: máš nádherné šaty a moc ti to sluší, ale strašně se mi líbí tvé boty, kde jsi je prosím sehnala?
My čekáme na svatební oznámení a musíme ještě vybrat prstýnky, ale ten základ je komplet. Dnes
jsem si objednala silikonovou podprsenku a právě ještě musím dohnat ty boty. Jinak dort, cukroví a koláčky na
svatební hostinu zajišťují přímo na zámku v Liblicích tak o to se starat nemusím. Jen koncem února mamka
napeče zvací koláčky a rozneseme je s oznámením. Příští týden máme schůzku s floristkou v Praze, aby
nám udělala návrh svatební kytice atd. ;-)
mskopalo: prodávala je jedna holčina co je má v albu, jsou mi trošku větší, ale koupila jsem si vložky a snad to ten jeden den dobře dopadne. Jsou opravdu krásné.
marrsee: ... paráda nádhera, ty se vám povedly. Dávali jse si vyrýt jména?
My budeme volit asi mix - červené a bílé zlato, protože každý jsme na jiný druh,
už je máme podle katalogu vyhlédnuté, jen se tam pro ně dostat :-(
tak to doufam taky, ze se to pocasi umoudri a bude pekne ;-) Jinak nasi byli s datumem v pohode, jenom proste jsou to Velikonoce a to byl zezacatku kamen urazu, ale zvladli jsme to a uz mame ty nejdulezitejsi veci zarezervovany ;-) jinak vubec nic :-S
mskopalo: proto jsme si to vybrali tahle respektive jsem si měla vybrat sama tak jsem to vylučovací cestou vybrala na duben a když jsem si šli zamluvit datum tak jsme chtěli v pátek a přítel vybral 10tého
Koukám že jste všechny asi zaneprázdněny přípravma... :-) pořád nakukuji jestli tu někdo nebyl a nic už se nám to krátí už jen 2 měsíce a 1 den :-) :-N