10.dubna 2009

Ahojky,ma nekdo stejny termin jako ja? ;-)
marrsee • Včera ve 21:36 je tu někdo kdo se vdává v tento den? :-)
Profilova fotka
anaxamon: ahoj a v kolik hodin? Já v 11.30h
Profilova fotka
haló haló je tu někdo ještě stímto datumem??? ;-)
Já v 11 hod. v Neratovicích a svatební hostina je v Liblicích na zámku. :-)
Profilova fotka
Ahoj tak já to budu mít v 11.30h. Neratovice znám pocházím od Č.Lípy přesně na rozhraní Mělníka a Č.Lípy :-)
Kolik budete mít svatebních hostů a kde se koná svatební hostina? A jak jsi daleko s přípravou - svatební šaty, vizážistka, účes a tak? Pořád mi připadalo, že je to daleko a teď najednou je to za pár :-)
Profilova fotka
mskopalo: nám už chybí jen dort, cukroví, výzdoba na auto a něco na ženicha, budeme to mít v Táboře na radnici, to jsem si říkala také že se to blíží a nic nemám, ale pak v jednom týdnu jsme to oběhali a bylo to hotové...koukni na mé album tam toho je hodně a dnes tam budu dávat ještě naše prstýnky a album
marrsee: máš nádherné šaty a moc ti to sluší, ale strašně se mi líbí tvé boty, kde jsi je prosím sehnala? My čekáme na svatební oznámení a musíme ještě vybrat prstýnky, ale ten základ je komplet. Dnes jsem si objednala silikonovou podprsenku a právě ještě musím dohnat ty boty. Jinak dort, cukroví a koláčky na svatební hostinu zajišťují přímo na zámku v Liblicích tak o to se starat nemusím. Jen koncem února mamka napeče zvací koláčky a rozneseme je s oznámením. Příští týden máme schůzku s floristkou v Praze, aby nám udělala návrh svatební kytice atd. ;-)
Profilova fotka
mskopalo: prodávala je jedna holčina co je má v albu, jsou mi trošku větší, ale koupila jsem si vložky a snad to ten jeden den dobře dopadne. Jsou opravdu krásné.
Profilova fotka
mskopalo: už tam mám dané i prstýnky :-)
marrsee: Už jdu na to .......
marrsee: ... paráda nádhera, ty se vám povedly. Dávali jse si vyrýt jména? My budeme volit asi mix - červené a bílé zlato, protože každý jsme na jiný druh, už je máme podle katalogu vyhlédnuté, jen se tam pro ně dostat :-(
Článek se načítá
ahoj holky. My mame svatbu teda o den pozdeji 11.4. Nemeli rodice problem s tim datumem? jsou to velikonoce a u nas se to dost diskutovalo :-N
Profilova fotka
No u nás byly takédotazy proč zrovna v tento den, je to pátek a před velikonocema, proč ne v sobotu a proč ne v létě až bude teplo a tak..
muzou byt radi, ze jsme si nevybrali Vanoce :-D
Profilova fotka
no tak to už nevím tak to by už vůbec nedopalo :-D to by asi žádnej ježíšek nepřiletěl :-D :-D :-D :-D :-D
marrsee & hanysek 111: našim se datum líbilo, protože podle nich nebude ještě takové vedro, doufám ale, že nebude sněžit ]-(
tak to doufam taky, ze se to pocasi umoudri a bude pekne ;-) Jinak nasi byli s datumem v pohode, jenom proste jsou to Velikonoce a to byl zezacatku kamen urazu, ale zvladli jsme to a uz mame ty nejdulezitejsi veci zarezervovany ;-) jinak vubec nic :-S
Profilova fotka
mskopalo: proto jsme si to vybrali tahle respektive jsem si měla vybrat sama tak jsem to vylučovací cestou vybrala na duben a když jsem si šli zamluvit datum tak jsme chtěli v pátek a přítel vybral 10tého
jee, to uz je tolik hodin? musim bezet na zkousku satu. Mejte se tu krasne ;-)
Profilova fotka
hanysek111: tak ať Ti to dobře dopadne a pak se ozvy jestly si si vybrala...
Profilova fotka
mskopalo: Jo Jo jména a datum tam vyrzt je, aspoň nikdo nemůže vymlouvat že zapomene den výročí :-D
Profilova fotka
Koukám že jste všechny asi zaneprázdněny přípravma... :-) pořád nakukuji jestli tu někdo nebyl a nic už se nám to krátí už jen 2 měsíce a 1 den :-) :-N
Holky tak uz se nam to blizi,uz jen 19 dni. Uz zacinam byt pekne nervozni.. Jak jste na tom vy? ;-)
Holky tak uz se nam to blizi co?Jste nervozni?
Ahojky,tak uz to mame za sebou co?Tak jake z toho mate pocity?
Ahoj holky, tak co, jak bylo? od marrsee v dubnové diskuzi info máme, ale co ostatní? ;-)
Profilova fotka
mskopalo: ahoj bylo to super.... :-)
No ja vam povim..Nadhera!Fakt,lepsi to byt nemohlo,vsechno vyslo tak jak melo,nemuzu si stezovat,super!!!! ;-)
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?