10.6.2011

Zobraz úvodní příspěvek
Ahoj nevěsty doufám, že se ke mě některá přidáte abysme mohly společně plánovat ná elký den :-)
holky tak dneska se mi poštěstilo teda co se alespon svatby týče... měla jsem sraz z fotografkou a zaplatila zálohu a ted mi odepsala pani ohledně hostiny.. lepsi podminky jsem si nemohla přád.. místo krásný s mlýnským kolem a krásnou zahradou a muzueme si vsechno obstarat sami.. pití jídlo no komplet.. ale na druhou stranu jsme meli hodne spatnej den, davídek nám vypadl z kočáru a o kanal si narazil nos takze jsme minimálně hodku stravili v nemocnici :-( snad to´bude dobrý, má zatim dvojnásobný nos ale je to moje statečný zlatíčko... katusenka: tak sem pak hned hod foto at se taky pokocháme :-) já už mám představu o jmenovkách jasnou, ale ráda se nácham inspirovat.
Profilova fotka
jasne hodim to s tim pocitam, zitra uz sem hodim ty fotky satu, a jmenovky musim jeste doupravit tak snad do patka to stihnu. Tedka mame v praci fofr a nestiham nektere vaci, v praci jsem od rana do vecera. LUCKA: teda... to s tím Davídkem mi je strašně moc líto, to je teda statečný klučina:-)
Tak jsem se pustila do hledání žaketu na svatbu a zatím to vypadá, že se dá sehnat jen v Praze :/
Katus - už se těšim na ty šaty... Davídek druhy den ani nevěděl, že má ten nos odřenej.. Debilní kočárky u umělý hmoty.. zavadila jsem o kanal a chtěla nadzvednou kočárek a jak se o to madlo ve předu oprel tak to prasklo a uz letel.. jeste ze se to stalo asi 10 metru od nemocnice.. maroussia - a zkusila si se zeptat ve svatebním salonu?
Zatím ne, ale moc šancí si nedávám :/ Potřebuju se nějak psychicky připravit, než začnu miláčka tahat po všech salonech v okolí :)
Náhodou to je dobrá záminka pro tebe.. ty si oběhneš všechny salony, zkusíš šatičky a okoukneš ješli mají žakety pro milého :-)
Já už mám šatičky doma :) Ale mohla bych aspoň okukovat, to je fakt :)
Profilova fotka
jj poslední úpravy dělam a uz to sem dam, zitra uz tam snad je dam:-) schvalne jake se Vam budou libit
Profilova fotka
holky, uz tam mam fotky s šatkami tak se můžete juknout:-) a povědět které se vám líbí nejvíce, snad to bude dostatečně vidět... ;-)
Profilova fotka
Ahoj katusenko,omlouvám se že se Vám pletu do diskuze,já se vdávám 11.6.Ale dívala jsem se ti do albíčka a jen jsme chtěla říct že nejvíc ti sluší šaty č. 3 a č. 4 :-)
Profilova fotka
sulcikovap: děkuji za názor jsem trochu nerozhodná které si vlastně mám vybrat. Mám na to týden. Ještě jednou díky:-) Jsi hodná
tak já se taky připletu, termín jsme měli 11.6.,ale měníme ho a v úvahu připadá i ten váš a šaty se mi líbí nejvíc č.5. :-)
Článek se načítá
Profilova fotka
katusenka:Vyber ty v kterých se cítíš nejlíp a ty sama si myslíš že vnich jsi krásná ;-)
Profilova fotka
scvrcek: děkuji za typ. sulcikovap: děkuji za radu, ještě mě čaká jeden salona pak si budu vybírat. Bude to těžké rozhodování. Jinak mě se nejvíce líbí šaty č.1 a č.5 :-)
Katu, mě se líbí 3 a 4. Jinak dneska se chystám oběhat pár salonů kvůli tomu žaketu, tak mi držte palce :)
Profilova fotka
maroussia: dobře, budu ti je držet, snad to seženeš. :-)
Tak žaket ne-e, zkusím to ještě jinde po okolí, ale pochybuju... když ten můj si vždycky musí usmyslet něco extra :D
Profilova fotka
mě osobně se žaket nelíbí, a docela se divím, že to chce. Ale tak každému se líbí něco jinému :-)
Já bych si ho na sebe taky nevzala :D :D Ale jelikož nejde sehnat a v Praze za něj chtějí víc peněz, než jsme ochotní dát, tak asi bude oblek, no. V jednom salonu mi nabídli frak a to je teda moc i na mě :)
Profilova fotka
:-) asi bych na toto řekla: ,, není nad klasiku'' promin pokud ti to vadi
Ahoj holky jdem na vikend pryc tak nemam cas to tady moc pročítat, ale Katus koukla jsem se na šaty a jsem pro 3 a 4. hned jak se vrátim tak si to tu pročtu a zapojim dp debaty :-)
Katu - v pohodě, proč by mi to mělo vadit? Každý může mít, co se mu líbí :)
Profilova fotka
jj to já vím, jen ale už jsem potkala jednou jednu slečnu, která byla moc fajn, ale takové to odpovědi neměla ráda, a vždy se pak urazila, tak proto jsem to k tomu podotkla :-)
Jak říkám, mě to neva :)
Profilova fotka
:-) jaky jste měli víkend holky?
Profilova fotka
Ahoj holky, mohu se k vám přidat? Taky už máme termín...10.6. v 11:00, včera jsme byly zamlouvat :-)
Profilova fotka
to je skvělý. :-D ;-)
Tak už jsme čtyři se stejným datumem a zítra to bude přesně 7 měsíců do svatby, paráda :) :)
Teď jsem si prohlížela plánovač příprav tady na stránkách a v rozmezí 6-8 měsíců před tam byl úkol : Vyberte si květinářství... to mě pobavilo, kdybych teď naběhla do květinářství, tak si budou asi ťukat na čelo :)
Profilova fotka
lucka: jakpak si daleko se svatebními přípravami? ;-)

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?