holky tak dneska se mi poštěstilo teda co se alespon svatby týče... měla jsem sraz z fotografkou a zaplatila zálohu a ted mi odepsala pani ohledně hostiny.. lepsi podminky jsem si nemohla přád.. místo krásný s mlýnským kolem a krásnou zahradou a muzueme si vsechno obstarat sami.. pití jídlo no komplet.. ale na druhou stranu jsme meli hodne spatnej den, davídek nám vypadl z kočáru a o kanal si narazil nos takze jsme minimálně hodku stravili v nemocnici :-( snad to´bude dobrý, má zatim dvojnásobný nos ale je to moje statečný zlatíčko...
katusenka: tak sem pak hned hod foto at se taky pokocháme :-) já už mám představu o jmenovkách jasnou, ale ráda se nácham inspirovat.
jasne hodim to s tim pocitam, zitra uz sem hodim ty fotky satu, a jmenovky musim jeste doupravit tak snad do patka to stihnu. Tedka mame v praci fofr a nestiham nektere vaci, v praci jsem od rana do vecera.
LUCKA: teda... to s tím Davídkem mi je strašně moc líto, to je teda statečný klučina:-)
Katus - už se těšim na ty šaty... Davídek druhy den ani nevěděl, že má ten nos odřenej.. Debilní kočárky u umělý hmoty.. zavadila jsem o kanal a chtěla nadzvednou kočárek a jak se o to madlo ve předu oprel tak to prasklo a uz letel.. jeste ze se to stalo asi 10 metru od nemocnice..
maroussia - a zkusila si se zeptat ve svatebním salonu?
Ahoj katusenko,omlouvám se že se Vám pletu do diskuze,já se vdávám 11.6.Ale dívala jsem se ti do albíčka a jen jsme chtěla říct že nejvíc ti sluší šaty č. 3 a č. 4 :-)
scvrcek: děkuji za typ.
sulcikovap: děkuji za radu, ještě mě čaká jeden salona pak si budu vybírat. Bude to těžké rozhodování.
Jinak mě se nejvíce líbí šaty č.1 a č.5 :-)
Já bych si ho na sebe taky nevzala :D :D Ale jelikož nejde sehnat a v Praze za něj chtějí víc peněz, než jsme ochotní dát, tak asi bude oblek, no. V jednom salonu mi nabídli frak a to je teda moc i na mě :)
Ahoj holky jdem na vikend pryc tak nemam cas to tady moc pročítat, ale Katus koukla jsem se na šaty a jsem pro 3 a 4. hned jak se vrátim tak si to tu pročtu a zapojim dp debaty :-)
jj to já vím, jen ale už jsem potkala jednou jednu slečnu, která byla moc fajn, ale takové to odpovědi neměla ráda, a vždy se pak urazila, tak proto jsem to k tomu podotkla :-)
Teď jsem si prohlížela plánovač příprav tady na stránkách a v rozmezí 6-8 měsíců před tam byl úkol : Vyberte si květinářství... to mě pobavilo, kdybych teď naběhla do květinářství, tak si budou asi ťukat na čelo :)