1.8.2009...Brno

:-)
Kdopak do toho jde v létě s námi? Jak jste na tom s přípravami a jak dáváte dohromady představy svoje, rodičů a ženicha? A co kostel...nebo radice?
Nemuze to byt Brno a okolí? :-) My máme Vyškov :-)
Jasně...... Ty bych byla hodně omezená..... Odkud jsi? Přímo z vyškova? Všude je to nějak na husto, tak jsem zkusila něco svého... tady je momentálně klid :-D :-D
sikovna :-) ted uz bydlim primo ve vyskove ale jinak sem bydlela par km od. ale delam v brne. Co kde mate nasmlouvany uz? my uz misto obradu, hostinu, fotografa, kameramana..valcime s hudbou. neposlouchas nahodou freeradio co je v brne nebo na internetu?
Jak tak koukám tak už jsi zaregistrovaná od října.. To je mazec... Já to válčím teprve měsíc... Ale už je klídeček. Asi to mám z většiny doválčený.... :-p Šaty už jsou rezervované, kostel taky, hostina taky, Byly tonervy, ale nějak to dopadlo.... :-| Teď už se více méně věnuju prkotinkám jako výzdobě aut, vývazkům,výzdobě stolu, dortu a tady ty maličkosti.. Na prstýnkách se nějak nemůžeme sehrát dohromady..Přítel radši tenší, já radši širší, ale snad bude po mém :-p Beztak ho moc nosit nebude... :-D :-D Freeradio neposlouchám, proč? Je tam něco zajímavýho? Svatba sice bude u Brna ale jinak budu Hodoňačka...Vlastně už skoro jsem..Takže tady vládne rádio JIH. Ale můžu to zkusit nabrnknout na netu...
Fotografa máme a kameru jsme vypustily...Necháme to na rodině...co oni vysmolí :-D :-D :-D Já jsem fanda fotek...Jinak Hudbu jsme chytli perfektně. Skupinu o dvou lidech co hrají jako by jich bylo pět. Jmenijí se Li and Ve...Ale na prvního už jsou moji :-( Tak to Ti neporadim...Zkus se mrknout na Panorama....Jsou dobří a udělaj i legraci...Nejlepší je ten tlustej...Zahrajou od dechovky snad i po Morandi...Měli jsme je na vesnické zábavě a dobrý...Kdyby mě tatík neukecal do Li.Ve, na sto pro bych šla do nich..Ani nejsou předražení....
no my chceme nase oblibeneho DJ z toho radia aspon na hodku ukoristit jako hudbu :-) tak uvidime, je to v jednani. tak protoc. no my sme se na prstynky jeste moc nekoukali, nejdriv sme si rikali - udelame z chyirurgicke ocely..nemame na zlato. pak mama vytahla jejich snubni a od prarodicu a ze si mame vybrat z kterych to chceme a ze at si z toho udelame prstynky. zasnubak mam ze zluteho zlata, nasich je taky a od babicky a dedecka z cerveneho. Tak vezmu tatuv a babiccin a budeme mit vzpominku na oba pary a budeme mit krasne dvojbarevne. ale jake to netusime, jeste nebyl cas o tom premyslet. vyzdobu aut jeste neresim ale stoly jo. Saty jsou objednane (od rijan sem vybirala a v lednu objednala). vyvazyk - snad se s nima poperu :-) chci ji tmave fialove a ty nikde nemaji. spis by me uz zajimaly pocty lidicek od zenicha.... to jako porad jeste nevim....s kolika pocitas lidima ty?
teď mě tak napadá, pracuješ v rádiu? 8-)
neeee :-)
:-D Koukám že už sis byla zkoušet šatičky...Kdepak? Už je máš zamluvené?
no byla jsem zkouset v Tosce, Palome a Belle. V Belle jsem si vybrala saty a nechavam si je sit u Asapa. Pujcovne chteli 15 000, me to usiji za polovic :-N kdepak ty mas zamluvene saticky?
tyyyy jooooo :-( To je dobrý raneček...To se nedivím, že je necháváš šít. Já vybrala napoprvé. Svatební salon Damborská.Nasoukala na mě šaty které jsem ani náhodou nechtěla a nakonec mi sedly ze všech nejvíc..Tak už jsou reserve...Ale 9.800,- Ale co, vdávám se snad jen jednou... :-D
Článek se načítá
koukal jsem na tvoje saty a musim rict ze super...ST. Patrick, La Sposa...to jsou nadherny znacky. Ja jsem na tom byla podobne v Orfei kde jsem byla poprve omrknout saty. Libili se mi jedny takovy pekny a extravagantni ale moc mi to nesedlo..pak me oblekla na zousku do princeznovskejch a hodne jednoduchejch(mam to v albu) a byly moc prijemne a vsechno ale zas mi prisli moc obycejne na fotce a byla sem v nich jak anorekticka.... ale je fakt ze ty zensky tam maji docela dobrej odhad co by mohlo komu sluset.
To každopádně. Já jsem chtěla za každou cenu bílé a jednoduché. Něco takového co jsi měla ty.. A každopádně bez závoje..Ale ty smetanové jsou nakonec nejkrásnější...V těch bílých jsem si připadala jak zabalená v prostěradle...Takže La Sposa vyhrála...A závoj taky... :-( Takže moje úsudky a představy co jsem měla ještě ráno, šly po hodině u P. Damaborské do háje :-D Jinak teď brouzdám na svatebnidekorace a neůžu se vynadívat...Už si píšu obědnávku...Pak to hodím sem, co všechno jsem obědnala...
ja sem taky zacala uvazovat o zavoji protoze je to o tom si to zkusit jednou za zivot.... ja sem si na zacatku rikala ze nechci ciste bile abych nevypadala jak ledni medved ale ten muj zase trval na bile....ale ja proste objednala slonovou kost a bez diskuze :-)no jeste obcas neco zabrbla ale jinak dobry. jaky budes mit zavoj? ja uvidim az podle satu ale co mam v albu slecnu s krasnym dlouhym zavojem tak to vypada fakt dobre a to sem si rikala ze k satum s vleckou se dlouhy zavoj nehodi....
tak tak, k šatům s vlečkou se vážně dlouhý moc nehodí... Mám ho tak po lopatky ve smetanové s lemem. Klasika bez krajek. Ty vážně nesnáším. Jinak já obědnávám vše bez diskuze...Beztak všechno schválí...Zjistila jsem, že čím míň ho zatěžuju tím víc se těší. Takže něco vyberu, uložím 2-3 fotky a znich ho nechám vybrat. On to má schválené za minutu a neotravuju ho tím, že by musel hodinysedět u netu a hledat se mnou...A zatím to klape :-N
no ja uvidim teprve podle satu jaky zavoj, ale porad si pohravam s myslenkou dlouheho. ja sme se rozhodla ze kytku necham uplne na nem, vi jen co bych rada a v jakych barvach. oblek jsme vybirali spolu... figurku na dort taky :-) s prstynkama jeste poradne nevime a uvidime.
tak vybírej. Já už musím letět, jedeme domů...Tak snad zítra, ale jdu vyřizovat pojištění na rozbité autíčko... :-( Tak snad víkend...Pa pa pa.. Hodím Ti pár foteček na inspiraci co jsem vybrala...papapapapa :-D
Ahojky selmice.... něco nového????
asi nic..my jsme spali o vikendu v beskydech ve stanu tak jsme nemeli cas nic noveho vymyslet. ale porad kysnem na prstynkach. jinak doma uz mam konecne korunku je uzasna :-) ale jeji aktualni fotku jeste nemam. copak ty?
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?