09.09.2009

Profilova fotka
Plánujete někdo svatbu na 9.9.2009? Rozhodujem se mezi 19.09.2009 a 09.09.2009.
vzhledem k tomu, že 9.9.09 vychází na středu, tak myslím, že větší zájem bude o 19.9.09 :-D ale třeba se pletu :-N
Profilova fotka
to jsem si taky myslela, ale slyšela jsem, že na 9.9.09 je už teď mnoho rezervací
tak hlavně, aby na nás ještě něco zbylo :-D
Profilova fotka
Já bych se nechtěla vdávat na svý narozky, navíc když mám ještě ten den svátek... a navíc, nechci aby si kvůli nám museli brát pracující dovolenou z práce...
Profilova fotka
u nás to nevadí museli by si brát volno i v sobotu většina totiž pracuje v nepřetržitém provozu
ale zatím jsem tu nikoho,kdo by chystal svatbu na 9.9. neviděla |-|
Profilova fotka
njn... tak to je pak jedno, ale u nás právě všichni klasika od pondělí do pátku... ;-)
Profilova fotka
a uvažujem i nad tím, že uděláme svatbu jen se svědky. V mojí rodině moc pěkné vztahy nemáme a přítel je od 16ti let sám, tak já bych tam měla kolem 25 lidí a on nikoho a to by asi bylo docela blbé.
no ono to je někdy nejlepší, jen se svědky ...
Profilova fotka
Lada: já tam taky rodiče mít nebudu, je to půl roku, co se nebavíme, naši mě ve městě, kde jsem 20 let bydlela pomlouvají jak jen můžou, dělaj ze sebe chudinky, jak mi umožnili studovat a co všechno jsem u nich měla, přitom mě k odchodu prakticky donutili, ale stejně tam bude můj děda s babičkou a teta se strejdou. Přítelova rodina mě bere naprosto v pohodě, takže jim to asi ani vadit nebude, navíc vědí, jak to s námi je...
Profilova fotka
Bohužel rodiče si člověk vybrat nemůže :-(
Profilova fotka
Pokud nebudou chtít moc za to, že je to mimo oddávající den, tak se vemem ve středu 9.9.09.
Článek se načítá
ladadarca: gratuluji. To je přesně na den 100 týdnů od našeho výročí. Možná se tak nakonec dohodneme taky :-).
Profilova fotka
:-D
Ahoj, tak my uz mame zamluvene datum na 9.9.2009,ale prave na dvou mistech meli problem, ze je to streda. :-(
Profilova fotka
Melo by to stat 1000 za to ze je to mimo obradni hodiny + neco jesli si uctujou normalne. Zalezi asi na dohode jak vam vyhovej
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
Ahojky děvčátka, tak se hlásím do klubu nevěst na 9.9. 2009, už máme zamluvený zámek, restauraci, já mám vyřízené půjčení šatiček a příteli jsme koupili botky. Také jsem doma už porobila jmenovky na stůl a teď momentálně hledám košíčky na výslužky, které nemůžu sehnat v požadovaných rozměrech.
Ahojky, taky plánujeme svatbu na datum 9.9.2009. Původně jsme uvažovali nad nedělí 20.9.2009, máme výročí seznámení. Ale nakonec zvítězilo 9.9. Myslím, že bude i hezčí počasí. Svatbu chceme malou, uvažovali jsme jen o svědcích nebo se vzít v zahraničí. Zatím jsme nenarazili na matriku, kde by nás ve středu oddali... je prostě "úřední den" :) a pro byrokraty nepřekonatelná překážka. Obvolali jsme téměř všechny matriky v Brně a slibovali, že za to náležitě zaplatíme, ale bohužel. Vy z vás, kdo už máte ten termín bloknutý, kdo vás bude oddávat?
Ahoj. My jsme si 9.9. zamlouvali v lednu, na zámku v Brandýse nad Labem. Pár dnů jsme museli čekat, až proběhne schůze zastupitelstava, kde odsouhlasí, že se tento den bude oddávat. Ale jelikož měli více zájemců, tak to nebyl problém. A musím říct, že byli moc milí. Paní si nás zapsala i na jiný termín, kdyby náhodou toho 9.9. nevyšlo. Cena 1000 Kč, ale to je myslím i v jiné dny.
Profilova fotka
ahojky, s tím datem je to trošku problém, s matrikou nemám zkušennosti, jelikož my budeme mít obřad na zámku Hluboká a tam o obřad v tento den je nevídaný zájem... tuším, že už je komplet obsazený. Musíme si ale připlatit za to, že se jedná o úřední den a není vyhrazen pro obřady, tak že cena je 4000,-, ale za to prostředí nám to stojí, vdávám se přeci jednou za život.
my si zamlouvali termín radši už loni v září aby nás nikdo nepředběhl...:-) my s tím termínem problém nemáme, spíš příbuzní, kteří si musejí brát dovolenou:-)
Profilova fotka
Čauky, my se taky bereme 9.9.09 :-) ,je pravda, že s tím u nás ve Frýdku-Místku měli problém, ale nakonec jsme se stejně rozhodli, že se chceme vzít na hulkvaldech v oboře a tam byla moc ochotná paní na OÚ, takže je vše vyřešené, opravdu nechápu, že s tím někde mají problém :-|
Ahojky, tak se taky hlásím ke svatbě 9.9.09 v Divadelním sále ve Slavkově u Brna. Přítel mi před 4 dny zavolal co kdybychom se vzali tento den :-) Zasnoubení jsme už rok a právě tento rok spolu budeme 9 let tak nám to krásně vychází. Rodiče už překonali prvotní šok, že to bude tak rychle a my běháme a zařizujeme, ale docela nám to jde o ruky :-) .
Profilova fotka
ahojky já se budu vdávat 9,9,2009 tohle datum je hodně magický:-) a hodně dobrý. U nás už je přej 15 svateb ?????? :-.
Profilova fotka
Ahojky tak se přidávám svatba 9. 9. v Praze :)
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?