Já bych se nechtěla vdávat na svý narozky, navíc když mám ještě ten den svátek... a navíc, nechci aby si kvůli nám museli brát pracující dovolenou z práce...
a uvažujem i nad tím, že uděláme svatbu jen se svědky. V mojí rodině moc pěkné vztahy nemáme a přítel je od 16ti let sám, tak já bych tam měla kolem 25 lidí a on nikoho a to by asi bylo docela blbé.
Lada: já tam taky rodiče mít nebudu, je to půl roku, co se nebavíme, naši mě ve městě, kde jsem 20 let bydlela pomlouvají jak jen můžou, dělaj ze sebe chudinky, jak mi umožnili studovat a co všechno jsem u nich měla, přitom mě k odchodu prakticky donutili, ale stejně tam bude můj děda s babičkou a teta se strejdou. Přítelova rodina mě bere naprosto v pohodě, takže jim to asi ani vadit nebude, navíc vědí, jak to s námi je...
Ahojky děvčátka, tak se hlásím do klubu nevěst na 9.9. 2009, už máme zamluvený zámek, restauraci, já mám vyřízené půjčení šatiček a příteli jsme koupili botky. Také jsem doma už porobila jmenovky na stůl a teď momentálně hledám košíčky na výslužky, které nemůžu sehnat v požadovaných rozměrech.
Ahojky, taky plánujeme svatbu na datum 9.9.2009. Původně jsme uvažovali nad nedělí 20.9.2009, máme výročí seznámení. Ale nakonec zvítězilo 9.9. Myslím, že bude i hezčí počasí. Svatbu chceme malou, uvažovali jsme jen o svědcích nebo se vzít v zahraničí. Zatím jsme nenarazili na matriku, kde by nás ve středu oddali... je prostě "úřední den" :) a pro byrokraty nepřekonatelná překážka. Obvolali jsme téměř všechny matriky v Brně a slibovali, že za to náležitě zaplatíme, ale bohužel. Vy z vás, kdo už máte ten termín bloknutý, kdo vás bude oddávat?
Ahoj. My jsme si 9.9. zamlouvali v lednu, na zámku v Brandýse nad Labem. Pár dnů jsme museli čekat, až proběhne schůze zastupitelstava, kde odsouhlasí, že se tento den bude oddávat. Ale jelikož měli více zájemců, tak to nebyl problém. A musím říct, že byli moc milí. Paní si nás zapsala i na jiný termín, kdyby náhodou toho 9.9. nevyšlo. Cena 1000 Kč, ale to je myslím i v jiné dny.
ahojky, s tím datem je to trošku problém, s matrikou nemám zkušennosti, jelikož my budeme mít obřad na zámku Hluboká a tam o obřad v tento den je nevídaný zájem... tuším, že už je komplet obsazený. Musíme si ale připlatit za to, že se jedná o úřední den a není vyhrazen pro obřady, tak že cena je 4000,-, ale za to prostředí nám to stojí, vdávám se přeci jednou za život.
my si zamlouvali termín radši už loni v září aby nás nikdo nepředběhl...:-) my s tím termínem problém nemáme, spíš příbuzní, kteří si musejí brát dovolenou:-)
Čauky, my se taky bereme 9.9.09 :-) ,je pravda, že s tím u nás ve Frýdku-Místku měli problém, ale nakonec jsme se stejně rozhodli, že se chceme vzít na hulkvaldech v oboře a tam byla moc ochotná paní na OÚ, takže je vše vyřešené, opravdu nechápu, že s tím někde mají problém :-|
Ahojky, tak se taky hlásím ke svatbě 9.9.09 v Divadelním sále ve Slavkově u Brna. Přítel mi před 4 dny zavolal co kdybychom se vzali tento den :-) Zasnoubení jsme už rok a právě tento rok spolu budeme 9 let tak nám to krásně vychází. Rodiče už překonali prvotní šok, že to bude tak rychle a my běháme a zařizujeme, ale docela nám to jde o ruky :-) .