Zdravím všechny :-) Chěla jsem se zeptat, jestli někdo měl svatbu na tomto místě a jaké jsou vaše zkušenosti? Také by mě zajímalo alespoň zhruba, jak to tam vyjde finančně - na stránkách jsem ceník pro svatbu nedohledala. Děkuji.
@marcelamic Dobrý den, zjistila jste už nějaké informace ohledně villy 603? Svatbu budeme mít v příštím roce, ale tohle místo mě úplně okouzlilo, takže se mi už nic jiného nelíbí. Na internetu mají cenu 25tisic za víkend, ale zajímalo by mě co vše je v ceně započteno. Moc děkuji za info
@raduushka Tehdy jsme si s paní volali a v té ceně měl být pronájem toho místa (od pátku do neděle), stoly, židle a bílé ubrusy. Potahy na židle si teď nejsem jistá. Jinak bylo nutné si domluvit vlastní catering a případnou osbluhu.
@marcelamic moc děkuji to zní dobře, neni to nejmene a nemuzeme za svatbu uzratit uplne moc, ale misto dela hodne a tohle je opravdu kouzelne. Rozhodli jste se nakonec pro jiné místo?
@raduushka Nakonec jsme zvolili místo, kde si nemusíme zajišťovat catering. Budeme mít svatbu v hotelu Freud na Ostravici. Co se týče nápojů, tak to nás vyjde samozřejmě dráž, ale jinak mají moc dobré ceny a máme to alespoň bez starostí :-)