Ahoj všem,
vim, že je celkem pozdě, ale sháním místo pro svatbu, "all in one"(před obřadem, obřad, oběd, večer, ubytování) v letošním roce. Poradíte něco ideálně max do hodky a půl od Prahy. Lidí cca 50+17 dětí. Líbilo by se mi nejbližší rodinu tam mít od pátku večera, v sobotu dojezd ostatních, svatba, v neděli odjezd. Napadá Vás něco, kde by nebylo už úplně obsazeno, termínově bychom se přizpůsobili. Nebo něco podobného...? Máte zkušenost?
díky moc.
L.
@zuste87
Hejtmánkovice také doporučuji :) Měli jsme tam svatbu minulý týden a všechno krásně klapalo. Mohli jsme i nakombinovat catering, který nám pan Sieratovský doporučil - vlastní plus jejich). Mohli jsme si dovezt vlastní pití...nic nebyl problém. Byl to pro nás suprový den, nebo spíš víkend. V pátek můžete přijet, připravit místo a v neděli v klidu odjet. Klidně bych si to zopakovala znovu ;)
Hodně štěstí!
@asterochloris jsem rada ze vam to hezky vyslo, my nakonec zvolili Statek Ujezd, cetla jsem same dobre ohlasy, majitele hrozne fajn a prislo nam to nasemu srdci nejbliz 😊
Kamarádka, měla teď svatbu v Apartmánech krová, krásný komplex přímo pod Troskami. Pán pronajímá ( mimo tedy července a srpna) na víkend celý areál. Hostina byla tedy venku v party stanech, ale bylo krásně , tak to bylo fakt príma. Obřad na louce, je to tam moc pěkné. Majitel navařil guláš, polívku, zajistil pípy a sudy,domluvil drilování prasete a ostatní bylo ve vlastní režii.