Ahoj,nenapadá někoho kde by mohli být ještě volné termíny na léto 2018 popř. začátek podzimu? Morava a okolí? Svatba bude Československá tak klidně i něco u hranic.
Nejlépe všechno na jednom místě? (Obřad, hostina i ubytování Cca 30-50 osob)Ale netrvám na tom ze to musí byt pohromade. A nejlépe za slušnou cenu :-D Chápu že je už asi pozdě to řešit ,ale doufám ze se něco najde pokud ne tak až příští rok |-| :-) Děkuji za případné odpovědi a přeji hezký den :-)
@bride166 Koukala jsem na fotky je to tam opravdu krásné. Navrhnu to doma a uvidime jak se rozhodneme. Jen jsem se chtěla zeptat jak probíhala komunikace? Někde jsem četla recenze kladné ale taky celkem dost negativních co se týče domluvy a s konečnou cenou. A kolik budete mýt ubytovanych hostů? U nás je to min. těch 30 tak nevím zda se tam vejdou. Nebo je někde v okolí nějaký hotel? Každopádně moc děkuji za vaši nabídku a určitě dam vědět jak jseme se rozhodly 😉
Ahoj, za mě zatím vše v naprostém pořádku. Paní je ochotná na maily reaguje rychle, osobní schůzka taky v pořádku. Stěžovat si určitě nemůžu se vším co jsem si navymyslela vysli vstříc. Ubytovanych budeme mít cca 40lidi vezeme se jen tak tak :-D takže ve 30 v pohodě... A i kdyby ne v okolí prý jsou penziony se kterými spolupracují a je možné hosty ubytovat tam. Cena je vyšší To ano, mají dva balíčky jeden tuším za cca 1400na osobu a druhý za 1800 na osobu... Je v tom ale vše kromě tvrdeho alkoholu, a místo je to nádherne takže já si jsem ochotná připlatit..
My máme Jaškovskou krčmu, mrkni na ni, ubytování až pro 60 hostů.Na Fb maj úžasné recenze. Na stránkách najdeš i ceník na svatby..Tak jsem zvědavá jaké to bude :)