Vhodné místo na svatbu únor 2012. Máte nějaký tip?

Profilova fotka
Prošla jsem všechna témata se zimní tématikou, ale nikde jsem nenašla tipy na dobrá místa. Bydlíme blízko Prahy, takže optimálně v Praze nebo ve středočeském kraji, směrem na Dobříš. Dobříšský zámek jsem asi prozatím vyloučila, nechci velkokapacitní obřadní síň, kde se páry střídají po 30 minutách. Co říkáte na myšlenku svatby venku v zimě? Je to úplná blbost?
Odpovědět
ahoj! Ja jsem trochu uvazovala o venkovni svatbe. Myslim, ze na konci unora muze byt uz celkem teplo (ale tim padem mozna blato)... kazdopadne vhodne misto na obrad jsem jeste nenasla, tak to treba tak dopadne.
Odpovědět
Tak to my se budeme brát 11. 2. 2012 v kostele, ale myšlenka brát se v zimě venku je moc romantická, když by samozřejmě byl sníh, když bude bláto, tak nevím :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Svatba v zimě musí být romantická. Zkus se podívat na Liškův mlýn. Měli jsem to tam v létě a bylo úžasné. Myslím, že v listopadu dělají svatební den, tak si to můžeš okouknout.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Krásný den holky,ráda bych Vám touto cestou nabídla areál Vigvam kde děláme jak letní svatby tak i zimní.Máme velké kapacitní možnosti areálu s možností vybrat si místo kde svatbu chcete uspořáda(venkovní prostory,restaurace,kongresový sál,Vigvam......). V případě jakých koliv dotazů písněte :-) Areál Vigvam se nachází ve středočeském kraji poblíž Kolína.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?