Odpověď na příspěvek od jituskaa1:
Ahojky , už si nevím moc rady tak mě napadla tato… @jituskaa1 dobry den, v pripade zajmu o romanticky statek na uplne samote na benesovsku me nevahejte kontaktovat. Nabizime pres 100 ubytovacich kapacit, hodne velkou miru seberealizace a hlavne cely koncept je postaven na jednoduchpsti a budgetove jistote.. pro vic info navstivte nas web, kde je iprehled terminu a kontaktni formular. Budu se tesit na Vasi poptavku ;) s pozdravem Mgr.Lukas Ferenc - Farma HerouticeOdpověď na příspěvek od jituskaa1:
Ahojky , už si nevím moc rady tak mě napadla tato… @jituskaa1 zdravím Jíťo, mě se moc líbilo na Paběnickém mlýně.Odpověď na příspěvek od jituskaa1:
Ahojky , už si nevím moc rady tak mě napadla tato… @jituskaa1 Dobrý den, už jste sehnali místo? Pokud ne, napadá mě Homutův statek , nebo Penzion v Ráji obojí Kokořínsko. Hezký den VlastaOdpověď na příspěvek od jituskaa1:
Ahojky , už si nevím moc rady tak mě napadla tato… @jituskaa1 Kdyby byly stodoly obsazené a na hostinu chtělo přijít jen 45 lidí, tak v krásné přírodě je např. Hotel Okoř. Sál v horním patře má kapacitu 45 osob a venku v pergole může být hostina pro 50 lidí a možná i víc lidí.