Svatební hostina. Ústí, Litoměřice, Úštěk, Lovosice,..

Ahojky, v roce 2012 by jsme se s přítelem rádi vzali, ale zatím jsme nenašli žádné vhodné místo na svatební hostiinu, plánujeme jen malou svatbu do cca 20-ti lidí. Možná s obřadem ve Velkém Březně na zámku. Rozpočet chceme mít co nejmenší. Prosím poraďte mi :-)
Odpovědět
Žádná slečna se nechce vdávat příští rok v tomdle kraji? :-|
Odpovědět
Holky poraďte :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@makkkynka Já jsem se vdávala letos v muzeu v Třebenicích a neměli jsme hostinu,ale jen raut v penzionu U Havlů v Třebenicích, a můžu říct nadšená jsem nebyla,ale šlo to...
Odpovědět
My jsme se už dohodli na místě svatby, bude v Ploskovicich, ale jeste nemaji vypsané termíny na rok 2012 :-| Ale ta hostina nám pěkně leží v žaludku. Ach jo a nějaké kamarádky, které mají nějaké zkušenosti s místem hostiny?
Odpovědět
Ahojky ja jsem taky z Litomericka a svatbu budeme mit 2012 :-) tak pokud to chcete mit tak malinke tak to mate docela moznosti.Napr.Marina v Pistanech,Patriot nebo Racek v Usteku.Z Usteka mohu doporucit jeste novou pizzerii u Pikartske veze kde vyborne vari ;-) Motorest U Tintery v Nucnicich,Mostnou horu v LTM,na lodi Porta Bohemica je to take hezke a dalsi a dalsi.Myslim ze toho je dost,ale tady s tema mam zkusenosti a svatby tam delaji :-)
Odpovědět
Ahojky, koukala jsem na tu Mariana Labe v Píšťanech a svatby tam dělají, ale bohužel nevím cenu. No budu to muset obvolávat. A kde se budeš vdávat ty?
Odpovědět
Profilova fotka
@hance09 Jééé, tam to chci mít taky (jsou to naši budoucí sousedi). Neměli jste tam svatbu teď někdy? Tak 3 týdny? A neměli jste živou muziku? Něco jsem tam slyšela a právě v tu dobu jsme si s přítelem říkali, že tam by to bylo super. Jinak svatbu chci v parku U Hvězdárny v LTM.
Odpovědět
Profilova fotka
@sarkar Jo,tak to jsme byli my, 3.9. :-)...chtěli jsme to tam kvůli možnosti přespání pro přespolní...akorát jsme si nevyjednali výjimku,takže jsme s hudbou končili v deset večer (původně měli hrát uvnitř)...
Odpovědět
Profilova fotka
@hance09 Tak to je hustý :-) Můžu se zeptat na kolik vás to vyšlo? A byli jste spokojení? Co jídlo? My tam chodíme na pivo, šipky a tataráka, max. topinku, takže ani nevím jakou mají svíčkovou nebo něco slavnostnějšího....
Odpovědět
Profilova fotka
@hance09 Mimochodem, zrovna jsme při tý vaší muzice vybírali brambory a táta tvrdil, že je to z CD :-D . Duo kanystr taky znám, jsou z Jenčic viď, Otík a spol...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?