Svatební hostina s ubytováním na Příbramsku

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda máte někdo zkušenosti se svatebními hostinami kolem Příbrami nebo Dobříše (nejlépe tak v okruhu 20 km od Dobříše)? Jde mi buď o hotel nebo penzion s kapacitou 40 lůžek nejlépe nějaký opravený mlýn nebo statek (něco ve stylu Všetic, které jsou pro naši svatbu dost daleko a hlavně už mají beznadějně plno od dubna až do půli října). Našla jsem ještě tyto penziony (pokud máte s nimi zkušenosti, prosím podělte se): Myškův Mlýn Penzion Nový rybník Mlýn Kamenice (ale ten už je skoro stejně daleko jako Všetice) Spálený Mlýn (o něm jsem už tady našla i docela záporné názory, ale byly staršího data, tak pokud by někdo měl něco aktuálnějšího třeba z loňska) Děkuji moc:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mtera Dobrý den, loni jsem fotila na více místech v tomto okolí a je tu opravdu hodně možností - penzion Nový rybník je na krásném místě, v okolí se opravdu úžasně fotí, ale místnost na hostinu je hodně tmavá a obsluha si dovolila koukat na Velkou Pardubickou a nevěstu nechali stát venku, až jsem je musela urgovat a na televizi koukali celou dobu, což tedy hodnotím velice záporně. Všetice- tam je to jednoznačně romantický, překrásný, vše na jedničku! jen tedy pro vás delší cesta, podobný areál jsou i Vletice. Hodně lidí ale je zvyklé se přesouvat větší vzdálenosti takže bych se toho rozhodně nebála:) kolem Příbrami je plno romantických míst, také v okolí Orlíku a i Praha není daleko. Já sama jsem měla obřad na Dobříši před 5 lety a hostinu jsme měli v hotelu Asie v Příbrami kde je pěkné venkovní posezení s grilem, ubytování tam také je ale není to ono oproti klidu mimo město:) Pěkný je také Orlov, je to zase menší ale nevím zda je to pro vás daleko.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Nový Rybník prochází rekonstrukcí a nejspíš se to odrazí i na cenách, a s tou obsluhou...záleží na koho tam člověk narazí, ale je fakt, že slečna provozní to ještě nemá tak úplně dokonale ošéfované. Ale i přes to, kdybych měla tu možnost, jdu do toho znova právě tam ;-)
Odpovědět
Moc děkuju všem. Nakonec se to změnilo a místo Příbramska a Dobříše (pak chvíli vítězily i Liblice, ale na místě se mi moc nezdálo to okolí) to teď vypadá na zámek Loučeň, naprosto mě okouzlila. A protože jsme z Prahy a budeme se vracet směrem sem, tak jsme vybrali na hostinu a ubytování Hotel Čertousy (v sobotu taky proběhla osobní návštěva a je to tam moc hezké, navíc skvělé a profi chování číšníku i pana majitele). Bude to teda docela dražší varianta než jsme předpokládali, ale když je to (snad) jen jednou za život...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?