Svatební hostina a ubytování v jednom v Praze, poradíte?

Profilova fotka
Muzete mi poradit, dobre misto na ubytovani a hostinu v Praha asi centum,dekuju
Odpovědět
Profilova fotka
@petyfan V centru Prahy bude takových krásných míst asi tak miliarda, ale záleží spíš na vašem rozpočtu, protože hostina a ubytování v centru bude taky asi tak miliardu stát ;-))) Zatím mě napadá, i když to není centrum, restaurace a hotel u Chvalskýho zámku na Praze 9.
Odpovědět
Profilova fotka
@petyfan : Já pro změnu doporučuji penzion Touha ( není sice přímo v Praze a centru ) ale příjemná paní majitelka .. :-) A pak Hotel Prague Old Town :-) Ale záleží na Vás , kde se Vám bude líbit ... pak je taky pěkný Hotel Imperial Praha :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dekuju holky:-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Par tipu na pekna mista najdete ve fotogalerii nasich stranek. Nektera mista mohu osobne doporucit. Mame zkusenost temer s dvema stovkami svateb....
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@petyfan Pety sehnala jsi něco v nějaké rozumné cenové relaci? Taky hledám..budu ráda za tipy
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@sarusa Ahojky, jo jo sehnala, bude Botel Albatros v Praze. Uz jsme se byli podivat a super:) ;-)
Odpovědět
díky moc všem za nápady
Odpovědět
Profilova fotka
Vše na jednom místě...slogan designové hotelové lodi u Libeňského mostu...parkování zdarma, obřad, hostina, raut a večerní zábava na jedné palubě a ceny přátelské...
Odpovědět
Profilova fotka
@petyfan ......na našich stránkách najdete 3D prohlídku.......prostory jsou nové:-) Jste zváni na prohlídku se svatební ochutnávkou....
Odpovědět
Dobrý den, velice rád bych vám nabídl prostory našeho rodinného hotelu .Obřady připravujeme v blízkém zámeckém parku.Svatby pořádáme již 20 let. Ještě pár termínů máme volných. Přijďte se podívat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?