Ahoj, máte někdo nějaké tipy na svatbu-obřad venku, na louce?Je mi jasné, že sehnat třeba party stany pro případ deště, někdo mívá koberec, improvizovaný oltářík, židle pro hosty..Přemýšlím spíš, na co si dát bacha ;-) Počasí člověk neovlivní. Díky za případné tipy.
Ahoj holky, určitě je potřeba mít povolení majitele toho místa. No a potom sehnat někoho kdo ti na místo přiveze a zese odveze věci, který tam potřebujete mít. My s tím měli hrozný problémy. Agenturu jsme nechtěli a v půjčovnách to bylo dost problematický nebo drahý. Navíc jsme nenašli nic co by se nám hodně líbilo. A tak jsme to vyřešili jinak a vymysleli jsme rovnou něco co můžeme nabízet i ostatním :-) Děláme svatbu pod širákem a nabízíme balíček, toho co by na svatebním obřadu mělo být. Všechno přivezeme, sestavíme a zase odvezeme 8-)
Co se týče bot, já chtěla vysoké a vyřešila jsem to chrániči na podpatky, prodávají je třeba v tanečních obchodech za pár korun :-) Vůbec jsem se pak nebořila. Ale nezapomeňte chrániče sundat, až se budou dělat třeba detailnější fotky bot...