Svatba v přírodě 2023

Zdravím všechny 🙂 Mám dotaz - je někde k nalezení seznam míst, kde se dá uspořádat svatba tzv. v přírodě? Jde mi o místo třeba někde u lesa, na louce nebo u rybníka, kde je i stavení pro případnou hostinu a možnost ubytování pár lidí. 🙂 Hrozně se mi líbí představa mít jen slavobránu někde na louce, na pozadí les nebo rybník (taky kvůli fotkám) a na zábavu se přesunout ven ke statku, případně večer pak dovnitř. 🙂 Jsem z Plzně, tak pokud případně víte i o takovém hezkém místě tady v okolí, budu vděčná! 🙂 Děkuji moc za odpovědi.
Odpovědět
Profilova fotka
@emilyinpilsen Zdravíme Vás z Ranche Amerika. Sníte o svatbě na samotě, obklopeni loukami, lesy, koňmi a jen Vašimi nejbližšími? Pak se přijeďte podívat k nám na ranch! Nabízíme pronájem prostor na uspořádání fantastické svatby, kde zábava desátou hodinou nekončí 😊 Posezení je možné připravit uvnitř bývalé stáje, kde pohodlně usadíme cca 80 osob nebo klidně venku pod širým nebem. Uložíme 18 lidí do postele a ostatní si mohou postavit stan přímo na místě. Kompletní svatební den si můžete připravit dle svých představ a nebo Vám v případě zájmu rádi pomůžeme vše zorganizovat a zařídit. Kontaktujte nás na tel.čísle 737881927, na e-mail: ranchamerika@gmail.com nebo na IG či FB 😊♥️ P.S. Na letošní sezónu máme ještě volné termíny 💍
Odpovědět
Dobrý den @ranch_amerika , moc děkuji za Vaši odpověď! 🙂 Určitě se podíváme na Váš profil a případně se ozveme 😉
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce

Odpověď na příspěvek od emilyinpilsen:

Zdravím všechny 🙂 Mám dotaz - je ně…
@emilyinpilsen Dobrý den, zaujal mě Váš příspěvek, protože mám podobnou představu a jsme také z Plzně.:) Mohu se zeptat, kde jste nakonec měli svatbu, pokud už proběhla? Děkuju!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?