Vdávala jste se některá, nebo budete mít svatbu v tomto penzionu? Moc se nám líbí prostředí restaurace, chutná nám jejich kuchyně, ale mrzí mě, že svatební tabule by musela být ve tvaru jedne dlouhé "nudle" a byla by oddělená od místnosti s tanečním parketem. Ale zase na druhou stranu dělají nádherné svatební obřady!!! x-) Fotky mají na fb...
@lazuli v jednu, jo? to my pařili do 4, a ještě by jsme par jedinců vydrželi, no ale bylo třeba to ukončovat, ať se stihne nachystat svatba na ktere jste byla Vy.. :-D My měli ojednanou kapelu do dvou, a pan muzikant nám říkal, že z vlastní zkušenosti se svatby tak kolem pulnoci začnou rozpouštět, že max do te jedne se paří.. no ve třičtvrtě na 2 jsem za nima byla, že ještě nemužou odejít, že musí ještě hrát.. :D O známem řidiči to asi není.. my měli dva známé co rozváželi, a s posledníma várkama vyjižděli oba kolem půl 5.. :-D
@tiginka být vámi už bych šla vybrat termín ted jestli chcete sobotu ;-) my jsme šli 5.2. a termín máme 5.8. :-) chtěla jsem 4.6. jinak v tom unoru byly volné soboty už jen 2 a to 6.8 a 13.8. jinak uplně plno na celou sezonu .... povinný odběr je 3 panáky na osobu
@jesterkateckovana jo, to my bychom taky vydrželi, ale paní prostě chtěla jet, asi se moc nebavila, když neměla kapku alkoholu, díky nám a asi 10 dalším totiž i prodlužovali hudbu :-D tak není známý jako známý ;-)
@arnaska Hezký den, uvažujeme na příští rok také svatbu v Majáku můžu poprosit info co Vám majitel dovolil si vzít svého kromě dorty?emoticon Máme to až na září, ale nebylo v tom sklípku příliš horko? Děkuji za ta Vás čas. Lenka
Dobrý den. Majitel dovolil vlastní alkohol (samozřejmě jsme museli nějaké množství odebrat od něj :) dále dorty.....ted mě nic nenapadá :D ptejte se :D Měli jsme zaplacené i ubytování takže jsme měli celý Maják pro sebe :) Já si nemůžu svatbu na Majáku vynachválit, max. spokojenost - obsluhy super, majitel super. Ve všem vyšel vstříc, krásně se s nim vše řešilo - naprostá pohoda - měli jsme obřad venku, vlastní hudbu jsme si vybrali.....jsou fakt profesinonálové :) Měla jsem svou floristku akorát ....a právě že vevnitř bylo příjemně - chládek :) my většinu času stejnak seděli venku což byla naprostá paráda :) Klidně napište co Vás konkrétně zajímá :)
Ahoj holky, plánuji svatbau na Majáku příští rok, teda teprve se rozmýšlíme. Máte někdo nějaké aktuální zkušenosti? Kdysi jsme tam byli na jedné svatbě a dost se nám to tam líbilo, akorát mám obavy na kolik výjde hostina. Budeme mít cca 55 lidí.
@daginka13 Taky už máme zaplacenou zálohu a svatbu 21.7. Spíše by mě zajímalo od někoho, kdo už tam svatbu měl, zda si svatební tabuli zdobili sami a kdy. Upřímně řečeno, nevím jak bych v sobotu ráno ještě jela zdobit tabuli.
Nazdobi vam to oni. Bylo mi receno, ze par dnu pred svatbou jim to tam prijdu ukazat na jednom stole, oni si to nafoti a pak jim tam vse necham a oni budou zdobit :-)