Pan tak to gratuluji k nausnickam,my pujdem v dubnu v cesku propichnout,zase ke Kralove,pichala i Verunku. NO jo no,ta vase Kralova :-D Verunce pichali v 8 mesicich,tak to uz bylo horsi,protoze uz byla velka.
Viki ma dva zuby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! spodni,ani jsem si nevzimla ze rostou,vubec neplakala nic a ted me hryzla,jak jsem volala s mamkou a hned jsem zjistila,ze je tam ma hned dva x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-)
simi: ni ti dají ty na šroubek, ale ty to pak můžeš vyměnit za obyč náušnice asi po 14 dnech, nebo jak je to. Teď to přesně nevím ;-) a gratulujeme k 1. zoubkům x-) x-)
http://www.modrykonik.cz/album/album....
a tady jsou fotečky našeho prcoška x-) x-)
zofi..tyjo,to letí,to už jsi pěkně daleko! :-o
simi..už dva?tak to už nacpěte řízek, to nějak přemele :-D taky gratuluju, já jsme zvědavá, jak to bude u elly, beztak se to bez kraválu neobejde,jako asi všechno 8-(
zofi..takže kluk????Jsem to asi zaspala :-N tak gratuluju, to bude páreček :-D
simi..tyjo, opruzena do puchýřů?se jako celkem bojím...ale je to fakt,aspon má něco "zadarmo" a bez bolesti
kuki,jojo,mela kacu a zadek do puchyru do ziveho masa,rvala pri koupani,pri prebalovani,pri curani,prootze ji ta moc rozezirala,bobek.Musela by cely den bez plen.
zofi,jdu znova hledat ;-)
ahaaaaaaaaaaa :-D :-D :-D pindu uz vidim a ta koule pod nim je koule nebo to je koleno,noha??? Ja poznam jen hlavu totiz,je nejak zvlastne poskladany chudak :-p Teda,to je pindas na tak male mimino x-)
kuki: my se taky nesmějem nahlas.. a více za den teda kňouráme :-|
simi: nekeceeeej :-o tak to gratuluji k zoubkum :-)
zofi: taky GRATULUJIIII ke klučíkovi :-)
holky mrknete http://easy.capsa.cz/zasilka/Xpmam6lu...
zofi..ty furt kšeftuješ s těma kuponkama :-D vy si je tu furt posíláte tam a zpátky - počkej chvíli, za chvilku bude těhotná pan a pošleš jí je zase zpátky :-D :-D já je taky porozdávala, některé jsou na houby :-|
pan..to u nás ráno -13, ale lepší než včera...
zofi: no jak jinak než dobře, ne? ;-) Tak tu dnes -15C ]-( jak u vás?
zofi, kuki: no neblbněte.. to fakt nestihnu :-D :-D :-D By mě asi kleplo :-D
jj to mě taky zajímá s těma naušničkama.. už jste byly jo?
zofi...ááále,jak jsem ti psala, že to číslo neexistuje, tak tam manža jel a zjistil, že má celý leden volno,tak tamk zavolám příští týden..chtěla jsem to do 13.2. to je to vítání, tak uvidíme...zofi,co se tam dělá a dostává?se mi tam chce mň a míň... :-N ale zase si říkám, že když už nebudeme křtít, tak aspoň to, no...
kuki: no mají tam nějaké vystoupení na začátku a pak se rozdávají dárečky. My dostali velkého plyšáka, příbor a knihu a ještě jsem dostala kytičku a nějaký pamětní list. Jo a musíte se podepsat do knihy a na závěr dostanete na přípitek vínečko :-D :-D Bylo to fajné ;-) a křtiny jsou taky fajn ale delší, ale stojí to za to. Já se už těším na další :-D x-) x-) x-)
zofi..tak to bude možná zajímavé - já myslela,e tam jenom dojdem, dáme ji do kolíbky, fotka a jde se domů. ale když tam bude alkohol, tak proč ne,že :-D :-D co eli, nezlobí?
pan..áááále nedělej :-D :-D mě by též kleplo :-D :-D