ahoj všem,
hledáme místo pro svatbu v termínu cca konec března/začátek dubna, je to trochu na poslední chvíli a hlavně těžko teď něco plánovat když člověk neví kolik lidí vůbec PES povolí 😵💫
chtěli bychom typově něco jako mlýn, statek, nebo i malý zámeček, s možností hezkého obřadu na místě (třeba kaple v obci nebo přímo v místě svatby apod.), hostina, zábava i ubytování, pro cca 40-50 hostů, ubytování by určitě nebylo pro všechny. Půlka rodiny jede ze severních Čech, půlka ze západních takže někde na půli cesty kolem Prahy ideálně. Musí být možnost vzít s sebou i naše 2 pejsky včetně ubytování.
Nějaké prostory jsem našla, ale volné termíny nikdo neuvádí a nemám úplně čas vše obvolávat nebo uvádí pronájem prostor 50000,- Kč a to mi přijde opravdu zbytečné když budu platit na místě i stravování a ubytování... existují místa kde se pronájem neplatí nebo ne tak šílený? peníze sice máme, ale radši bych takovou částku utratila třeba za svatební cestu 😉
děkuji všem za případné tipy a nabídky
zkuste nas kontaktovat, nejlepe telefonicky a ja Vam rad v kratkosti reknu podrobnejsi info a moznosti.. v pripade zajmu volejte 734255855 hezky den ;-)
Dobrý den,
pokud to pro Vás není už daleko, mohl by Vás zaujmout Benešův mlýn u Tábora. Jedná se o areál bývalého mlýna, který pronajímáme na celý víkend, můžete zde mít vše na jednom místě a ve vlastní režii. Ubytování v místě je pro 14 osob.
Pokud byste měli zájem, neváhejte mě kontaktovat.
Pěkný den 🙂
Dobrý den, můžeme vám nabídnout naše prostory v hotelu na Praze 9. Děláme vše na jednom místě obřad ve venkovní zahradě, hostinu i ubytování pro vaše hosty. Pronájem za prostory účtujeme minimální. V případě jakýchkoliv dotazů nebo svatební nabídky nás neváhejte kontaktovat svornost@svornost.cz popřípadě tel: 775 577 354.