Svatba v okolí Mnichova Hradiště, Český Ráj

Ahoj nevesty, nechystate nekdo svatbu v okoli M.Hradiste nebo v Ceskem Raji? Ja tedy ano, ale svatba asi nebude, dokud nebudu vedet kde, poradite mi nekdo? Nechtela bych na urade ani v zamku typu Sychrov, spis nejake prirodnejsi prostredi, klidne i venku, ale proste nemuzu najit zadne vhodne misto :-( . Mate nekdo zkusenost? Diiiky, P.
Odpovědět
Ahoj, Ty už tu podobnou otázku máš jinde, viď? A proč se Ti nelíbí Sychrov? Líbil by se Ti třeba Hrubý Rohozec? My tam měli svatbu a byli jsme nadšeni. Je to jiné než na Sychrově. Na každou svatbu si vyhrazují 2 hodiny, abys měla pocit výjimečnosti a s nikým se nepotkala (jinou svatbou). Obřad Ti udělají v kapli nebo venku v parku. Citace z Turnovských stránke MÚ: * * * * * Svatební obřady na státním zámku Hrubý Rohozec Svatební obřady jsou realizovány ve dvouhodinových intervalech a probíhají v barokní zámecké kapli Nejsvětější Trojice za doprovodu živé varhanní hudby. Na přání lze svatební obřad uskutečnit i v přírodě v zámeckých zahradách. S ohledem k památkově chráněnému objektu obřady zajišťujeme od 1. března do 30. listopadu kalendářního roku. Poplatky za svatební obřad 2100,- Kč nájem zámecké kaple nebo zámeckých zahrad 1000,- Kč uskutečnění obřadu mimo úředně určenou místnost 900,- Kč režijní poplatek města Poplatky je možné uhradit přímo na matričním úřadu nebo složenkou před konáním svatebního obřadu. V rámci svatebního obřadu je možné zajistit dále tyto služby: slavnostní fanfáry uítací přípitek přípitek po obřadu raut po ukončení svatebního obřadu fotografování a filmování v interiérech a exteriérech zámku květinová výzdoba na přání prohlídka zámeckých interiérů historicky laděný doprovodný program (uvítání svatebčanů, čestný doprovod na místo obřadu, dvůr Její jasnosti, stafáž v dobovém oblečení, souboj o nevěstu, kejklíři, atd.) Doprovodný scénář obřadu je nutné objednat přímo u správy státního zámku. * * * * * Není dovoleno sypat rýži, okvětní plátky apod. My to nahradili bublifuky.
Odpovědět
Profilova fotka
valdštejn... naše nejúasnější volba...
Odpovědět
Ahojky, Olusenko dik za info, no premyslela jsem o tom Rohozci, ale jeste jsme se tam nebyli podivat, a je fakt, ze bych radeji neco prirodnejsiho, ne misto u zamku. Ma to sice taky atmosferu, a prostredi je nadherne, treba zahrada na Sychrove je fakt pekna, ale predstavuji si nejake misto treba uplne v prirode, na kopci, s vyhledem, apod. Jenze proste nemuzu prijit na takove misto... :-(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
ahojky ja se budu letos vdavat v mnichove hradisti na zamku, je to tam super, hlavne jsem pod nim vyrostla a žiju tam. Neni to tam jak na bezicim pase jako na Sychrove. Nic proti kazdemu jse líbí něco jiného, ale ja už tam byla třikrat na svatbe a prijde mi tam hrozny schon. V hradisti to muzes mit i venku v zahrade to je taky moc krásné. Nebo jak už tu zaznělo Hrubý Rohozec nebo Valdštejn, ale i Kost neni špatná. Všude jsem na svatbě byla ale pro mě hradiště vyhrálo. Hlavně proto, že je to moje srdeční záležitost. Hodně štěstí!!!!
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?