Ahojky,
měla jste už někdo v jednom z těchto hotelu hostinu? Zajímalo by mě jaké to tam je, jaké mají podmínky, ...
Děkuji předem za všechny vaše příspěvky. :-)
jo kdesi tu byla holka co to bude mít ve Voroněži snad nebo Intru. Už jsem jí kdysi psala, že za tu cenu se to vůbec nehodí. Pokud něco luxusního tak Pakr hotel v Pisárkách nebo Max Resort na přehradě, Atlantis apod. toto jsou staré nevkusné komunitické hotely
Můj švagr měl hostinu v Intru, v té restauraci Plzeňka. Jídlo bylo dobré, chovali se k nám hezky, ale měli jsme to přes naši známou, která tam pracuje... Hostina byla jen pro 14 lidí...
No my jsem v obou hotelech pořádali i plesy v bývalém zaměstnání. Je pravda, že pronájem místnosti není takový problém, ale jen bych chtěla upozornit, že v Intru jsme měli paní provozní, která byla asi nějaká zmatená a nedala číšníkům poslední verzi rozestavení stolů, takže jsme to pak museli narychlo spravovat před začátkem plesu :-) Ale obecně bych řekla, že oba tyto hotely jsou na takové profesionální úrovni, že s nějakým pronájmem místnosti bych si hlavu nedělala, otázka spíš je, jak ta místnost vypadá, zda by se ti líbila, jinak nevím, co vlastně řešíš ;-)
Oba hotely patří k výrazným architektonickým dominantám Brna. Zvlášť u Internationalu se jedná o výjimečnou stavbu. O nevkusu bych tedy rozhodně nemluvila! Viz např. http://www.bydleni.cz/clanek/Hotel-In...
jj, je pravda, že například interiér Intru je špičkovej, v tom Contíku nevím, jak vypadají salonky, ale foyer je taky pěkný, akorát ten velkej sál se mi moc nelíbil, zelený zdi jak v nějaké závodní jídelně :-D
Byli jsme před dvěma lety na svatbě v Continentalu. Já bych to tam ale asi nechtěla. Byli tam hrozně malé porce jídla, výzdoba také nic moc. Za ty peníze bych čekala víc.
ahoj, obnovuji tema...na posledni chvili hledame nahradni restauraci....teda jeste mame dva mesice... International em hodne zaujal na netu, jak usporadanim sotlu, tak vyzdobou...kamaradka od tama mea dost a byl opravdu paradni.....na webu prezentuji slevu 20% na gastronomii pro svatby a dort zdarma...mate s tim nekdo zkusenosti? jak to tam probiha? na kolik tam tak vyjde svatebni menu?
Mě to připadne jako by se v těch hotelech zastavil čas. Do ničeho se neinvestuje a pomalu to chátrá. Podobně je na tom i Santon. Za ty peníze to není to co bych čekala. Super moderní a i levnější hotýlky jsou kolem přehrady jak píše Petra a pak ještě Kozí horka ;-)