spetra - tak to je vidět, že k doktroům opravdu moc nechodíš, poplatky jsou tu běžné už ani nevím odkdy, teď se mají navyšovat, platíse za recepty, za pobyt v nemocnicni, zrušili porodné, nastavují nám povodňovou daň z každé výplaty, prostě se platí úplně za všechno,,,
romca13 - tak čo sa dá robiť.. zdravotníctvo sa može pozdvihnúť len peniazmi a keď nie sú v štátnej kase tak sa musí pýtať od ludí.. aj na SR to zaviedli a aspoň už v čakárni nie je tolko dochodcov ktorí si dávali predpisovať lieky na všetko.. mať v dnešnej dobe dieťa nie je lacná záležitosť takže nejaké porodné by ma síce potešilo ale ak nie je, tak ma to tiež nevytrhne..
spetra -- neříkám, žetě nějaké porodné vytrhne, ale rozhodně to bylo dobrý,, aspoň na ten kočárek :) taky si ti naši nahoře vymysleli zdanit 50% státní podporu u stavebka i rok zpětně, takže pořád vymejšlí nějaký kraviny ...
mitote: to sa nedá takto zovšeobecňovať, aj v čr sú regiony kde máš malé vesnice, bez vodovodu a bez kanalizácie, bez plynu.. myslím si že takých vesníc je tu hrozne vela. Veď aj ja bývam práve v takej :-N na Slovensku sú takéto regiony tiež niekde na Orave a východnom Slovensku.. Ale možno v priemere, je na Slovensku takýchto vesníc menej než v Čechách. Na kolínsku kde bývam je takých malých vesničiek mraky.
No když nejsou peníze ve státní kase tak se musí zkrouhnout lidi...Hlavně by se měli skrouhnout ti nahoře.Kdo není etnická menšina nebo nepodvádí tak má velký H..NO. ]-(
hezky jste tu to rozjely baby....no a že se přidala i řada nových tváří ;-) Podle mě...kdyby z té svojé svatby mitote už dopředu nědělala něco extra...tak by nikdo neřekl ani pul slova.
Mitote: si psala, že nevěsty seděly bokem u štábu...ale proč to tam tedy chtěli potom roztancovat? a to tvoje gesto, že s nimi nepujdeš Ti moc nepřidalo...jinak tu asi bylo všechno řečeno
mě by hrozně zajímalo, kdyby v TV byly jiný nevěsty, který tady furt kritizujou to, co mitote řekla, jaký moudra by tam z nich padaly a jestli by se vždycky tvářily hrozně mile a usměvavě...a jestli by na rovinu řekly, že se něco nepovedlo, ač by věděly, že jde o soutěž a že si tím uškodí....určitě by se každej snažil to nějak okecat a říct třeba právě i to, že se to tak prostě dělá, že je to tradice - v tu chvíli tě podle mě vůbec ani nenapadne, že zrovna tohle použijou. Navíc má nevěsta plno jinejch starostí, než co zrovna říkat inteligentního do kamery a jak se tvářit- zvlášt, když s tím třeba ani nemá žádnou předchozí zkušenost....
nikaa: roztancovat to chteli protoze jim to stab rekl :-) jako vsude, na veronicine svatbe jsem tak ymuseli tancovat na pokyn stabu.. a nesla jsem s nimi tancovat protoze uz trikrat jsem slibila kamaradce nakrojeni druheho dorty apokazde me nekdo odtahl a kamaradk aj epro me dulezitejsi nez tri zenske co jsem videla poprve v zivote
lenya: halvni problem je ze se vse prostriha, jeste jsem snad neslyslea ani jendu celou vetu co z nas nekdo rekl a moc me mrzi, ze tolik lidi daji na televizi
mitote: moc se mi líbil ten váš svatební slib, to bylo hrozně dojemný! fakt oproti našemu strohému "ano" to bylo tisíc a jedna. I ten obřad v divadle byl originální nápad - rozhodně mi to přišlo lepší, než obřady na Belcredi, které jsem měla možnost vidět, kde to šlo jak přes kopírák, jedna svatba za druhou, oddávající furt říkal to stejný a cestou jsme potkaly dalších 5 nevěst. Jo a kytka, co jsi měla, byla taky perfektní. Tak prosim tě už hlavně nebreč a nekaž si vzpomínky na jeden z nejkrásnějších dnů vašeho života! ;-)
lenya: ja jsem se svoji svatbou spokojena abyl to pro me nej den v zivote hlavn eproto ze jsem si vzala uzasneho muze...spis eme mrzi ze osatni nerespektuji to, ze jsem to mela takto, ja jim tak ynerikam, ze jejich svatby byly hnus
a ano sliby byly dojemne, jsem malem rvala :-D a asi to bylo i to nejkrasnejsi na cele svatbe i kdyz jsme kazdy rekl peknej kiks, ted se tomu smejeme :-)
holky tak jsem zkoukla třetí díl,,, svatba Zuzky byla nádherná,,, řekla bych ,že tam bylo od všeho něco a to se mi líbilo,,, měli krásnou výzdobu, byla tam i trocha tradicí takže super,ael ta veronika mě začíná lézt krkem,,,jsem zvědavá na další díl,,,
Ahoj holky, prosím, nevdávala se některá z vás na hradě Veveří? Zajímalo by mě jak to vypadá jak uvnitř, tak jak venku, předem díky moc ;-) Teda myslím při svatbě, jak vypadá hrad pro běžného turistu jdoucího kolem, vím :)))))))