Svatba v Brně a okolí. Podělte se o rady, představy

Zobraz úvodní příspěvek
Pojďte si pokecat o všem co máte na svatbu připravené, co ne, podělit se o rady, představy..... :-)
Odpovědět
1
594
595
Profilova fotka
spetra - tak to je vidět, že k doktroům opravdu moc nechodíš, poplatky jsou tu běžné už ani nevím odkdy, teď se mají navyšovat, platíse za recepty, za pobyt v nemocnicni, zrušili porodné, nastavují nám povodňovou daň z každé výplaty, prostě se platí úplně za všechno,,,
Odpovědět
Profilova fotka
romca13 - tak čo sa dá robiť.. zdravotníctvo sa može pozdvihnúť len peniazmi a keď nie sú v štátnej kase tak sa musí pýtať od ludí.. aj na SR to zaviedli a aspoň už v čakárni nie je tolko dochodcov ktorí si dávali predpisovať lieky na všetko.. mať v dnešnej dobe dieťa nie je lacná záležitosť takže nejaké porodné by ma síce potešilo ale ak nie je, tak ma to tiež nevytrhne..
Odpovědět
Profilova fotka
spetra -- neříkám, žetě nějaké porodné vytrhne, ale rozhodně to bylo dobrý,, aspoň na ten kočárek :) taky si ti naši nahoře vymysleli zdanit 50% státní podporu u stavebka i rok zpětně, takže pořád vymejšlí nějaký kraviny ...
Odpovědět
spectr: vychodni slovensko.. nebo ne? tamstala limuzina na cely den nejake 3 tisice, tady stojina dve hodny 5 tisic
Odpovědět
Profilova fotka
mitote: tak potom nerozumiem čo si tu spomínala o chudej krajine...
Odpovědět
spectra: a co jsme byli Murani tak tam se lidi zivili hlavne pastvou zvirat a bylovidet zeje to hodne chuda krajina
Odpovědět
spectra: psala jsem o vychodnim slovensku ze tam mela zuzka svatbu a kdyzjsme porovnavali ceny jejich a ceny nase tak meli vse daleko levnejsi
Odpovědět
spectra: no a tad yje reforem novych az az a sahaj prakticky na vse tak nevim po cpies ze tu nemame zadne reformy ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
mitote: to sa nedá takto zovšeobecňovať, aj v čr sú regiony kde máš malé vesnice, bez vodovodu a bez kanalizácie, bez plynu.. myslím si že takých vesníc je tu hrozne vela. Veď aj ja bývam práve v takej :-N na Slovensku sú takéto regiony tiež niekde na Orave a východnom Slovensku.. Ale možno v priemere, je na Slovensku takýchto vesníc menej než v Čechách. Na kolínsku kde bývam je takých malých vesničiek mraky.
Odpovědět
spectra ale ja konkretne prave mluvila o tom vychodnim slovensku a tys me hned napsala ze pisu kraviny :-D
Odpovědět
Profilova fotka
No když nejsou peníze ve státní kase tak se musí zkrouhnout lidi...Hlavně by se měli skrouhnout ti nahoře.Kdo není etnická menšina nebo nepodvádí tak má velký H..NO. ]-(
Odpovědět
peta: mas pravdu, politici si na platy ani nesahnou a kdyby kazdy ze sveho platu dal jen 20 tacu mesicne tak hned je veseleji
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
hezky jste tu to rozjely baby....no a že se přidala i řada nových tváří ;-) Podle mě...kdyby z té svojé svatby mitote už dopředu nědělala něco extra...tak by nikdo neřekl ani pul slova. Mitote: si psala, že nevěsty seděly bokem u štábu...ale proč to tam tedy chtěli potom roztancovat? a to tvoje gesto, že s nimi nepujdeš Ti moc nepřidalo...jinak tu asi bylo všechno řečeno
Odpovědět
Profilova fotka
a ještě něco....já tu bezpochyb kamarádky našla...tak se smějte kdo chcete!!!
Odpovědět
Profilova fotka
mě by hrozně zajímalo, kdyby v TV byly jiný nevěsty, který tady furt kritizujou to, co mitote řekla, jaký moudra by tam z nich padaly a jestli by se vždycky tvářily hrozně mile a usměvavě...a jestli by na rovinu řekly, že se něco nepovedlo, ač by věděly, že jde o soutěž a že si tím uškodí....určitě by se každej snažil to nějak okecat a říct třeba právě i to, že se to tak prostě dělá, že je to tradice - v tu chvíli tě podle mě vůbec ani nenapadne, že zrovna tohle použijou. Navíc má nevěsta plno jinejch starostí, než co zrovna říkat inteligentního do kamery a jak se tvářit- zvlášt, když s tím třeba ani nemá žádnou předchozí zkušenost....
Odpovědět
nikaa: roztancovat to chteli protoze jim to stab rekl :-) jako vsude, na veronicine svatbe jsem tak ymuseli tancovat na pokyn stabu.. a nesla jsem s nimi tancovat protoze uz trikrat jsem slibila kamaradce nakrojeni druheho dorty apokazde me nekdo odtahl a kamaradk aj epro me dulezitejsi nez tri zenske co jsem videla poprve v zivote lenya: halvni problem je ze se vse prostriha, jeste jsem snad neslyslea ani jendu celou vetu co z nas nekdo rekl a moc me mrzi, ze tolik lidi daji na televizi
Odpovědět
Profilova fotka
mitote: moc se mi líbil ten váš svatební slib, to bylo hrozně dojemný! fakt oproti našemu strohému "ano" to bylo tisíc a jedna. I ten obřad v divadle byl originální nápad - rozhodně mi to přišlo lepší, než obřady na Belcredi, které jsem měla možnost vidět, kde to šlo jak přes kopírák, jedna svatba za druhou, oddávající furt říkal to stejný a cestou jsme potkaly dalších 5 nevěst. Jo a kytka, co jsi měla, byla taky perfektní. Tak prosim tě už hlavně nebreč a nekaž si vzpomínky na jeden z nejkrásnějších dnů vašeho života! ;-)
Odpovědět
lenya: ja jsem se svoji svatbou spokojena abyl to pro me nej den v zivote hlavn eproto ze jsem si vzala uzasneho muze...spis eme mrzi ze osatni nerespektuji to, ze jsem to mela takto, ja jim tak ynerikam, ze jejich svatby byly hnus a ano sliby byly dojemne, jsem malem rvala :-D a asi to bylo i to nejkrasnejsi na cele svatbe i kdyz jsme kazdy rekl peknej kiks, ted se tomu smejeme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
holky tak jsem zkoukla třetí díl,,, svatba Zuzky byla nádherná,,, řekla bych ,že tam bylo od všeho něco a to se mi líbilo,,, měli krásnou výzdobu, byla tam i trocha tradicí takže super,ael ta veronika mě začíná lézt krkem,,,jsem zvědavá na další díl,,,
Odpovědět
Profilova fotka
přeji krásné předvánoční nedělní odpoledne :-) Holky, když nám to tu konečně vylepšili, nechcete z toho udělat soukromou skupinu jen pro nás???? 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
lutsousek: jj 8-)
Odpovědět
Ahoj holky, nedaří se mi najít ta videa na Markíze. Můžete mi poslat odkaz? moc děkuju ;-)
Odpovědět
proc soukromou? treba se tu holky co maji za rok svatbu inspiruji
Odpovědět
tak už jsem se k tomu proklikala :-N
Odpovědět
Profilova fotka
@kachorka Kači, IP 8-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahoj holky, prosím, nevdávala se některá z vás na hradě Veveří? Zajímalo by mě jak to vypadá jak uvnitř, tak jak venku, předem díky moc ;-) Teda myslím při svatbě, jak vypadá hrad pro běžného turistu jdoucího kolem, vím :)))))))
Odpovědět
1
594
595
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?