Ahoj, my se bereme tady: stredisko-nesuchyne. Sice to není u řeky, ale obřad bude u toho rybníčka. Je to tam nádherný ;-) a je to jen půl hodiny od Zličína.
rennyes, my se brali na karlštejně před 3 lety (obřad byl tedy jinde), na hostinu nás bylo kolem 60 a vešli jsme se krásně. určitě by se tam vešlo i víc lidí. nebo můžete mít hostinu venku pod party stanem, tam je ta kapacita určitě větší. ;-)
Hotel Akademie v Hrubé Vodě u Olomouce. Vypadá to nádherně, na stránkách fotogalerie i videa minulých svateb pro lepší představu, letos spoustu bonusů (apartmá pro novomanžele zdarma, svatba v zahradě u jezírka zdarma, žádné poplatky za prnájem apod.).
Děkuji moc, o te hrubé vodě uvažuji, ale musíme se tam jet podívat :-) snad to bude ok a bude se to líbit. Ikdyž bych nejraději něco, co bude na samotě, bez baráků kolem, u jezírka nebo nějaké vody, altánek, nebo něco takového. Nevím jestli je hrubá voda na samotě, nebo jsou kolem domy, mrkneme na to :-)
ještě mě napadlo VZ Měřín na Slapech, je to víceméně na samotě, velký areál, poblíž jsou chalupy, ale samotný areál je veliký, takže možností tam je spousta, pláž, chatky, hotel s restaurací, country club, sportovní hala, grill bar, občerstvení u pláže, kdyžtak zkus mrknout na vzmerin
holky, zkuste rekreační středisko častoboř na slapech, obřad i hostinu jsem tam měla já a bylo to super. Vyšlo nám i počasí a obřad u vody neměl chybu, skoro jako někde u moře :-D
Jéé, cloudi, já tam budu mít hostinu za 14 dní. Říkáš super? Tak to se těším ještě víc!! Jen doufám, že vyjde počasí, protože vše ostatní tam je zatím super!! 8-)