@neunermagdalena A Jaké podmínky tam mají ohledně jídla a pití.....? Já tam byla před 4 roky naposledy a od té doby se to tam podle fotek změnilo. Děkuji za info
Taky se mi velmi líbil, přes tel nám řekli, že si musíme koupit 1 dc tvrdého alkoholu na osobu a jinak si tvrdý alkohol včetně vína přinést, dále uvidím, dnes máme domluvenou schůzku
přesně přesně takové máme podmínky, a jinak mám echo, že pan kuchař je moc šikovný, takže věřím, že tam bude i všem chutnat a navíc podle mě mají hodně dobré ceny. a jaký máte termín?
@petralaura JO? my tam byli v sobotu a řekli nám, že jestli nemáme rezervaci, tak vůbec nemají místo a pak jsem byla úplně náhodou svědkem toho, jak nějaký host i šel najít kuchaře, a hrozně mu jídlo chválil...takže kdoví...třeba to byla náhoda..
@neunermagdalena tak již po schůze, syn pana majitele byl příjemný, tak tvrdý alkohol, víno, ovoce, dorty muzeme vzít sebou, jinak od nich. Salónek vypadá suprově, je tam dost místa, jak na sezení, tak i tančení a ceny se mi taky zdají dobré!!! Budeme mít obřad dne 14.7.2012 na zámečku ve Staré Vsi nad Ondřejnicí, tak taky kousek. Líbí se mi i že ta restaurace je celkem od civilizace, pěkné prostředí :-). Akorát jsem se zapomněla zeptat, zda si můžeme přinést přípitek nebo od nich, nevíš?? A kolik vás celkem bude? Nás okolo ´25 lidí+6 dětí na oběd a večer 10 kámošů.
@pujolka no my máme právě celkem problém nás je totiž 50 na hostinu a večer kolem 80 :p ale prý se vejdeme do toho nového salónku a přípitek jsme ještě neřešili, ale asi vezmeme od nich :-)