Milé nevěsty,
obracím se na Vás s prosbou - plánujeme svatbu pro cca 100-120 lidí v Brně. Napadá Vás vhodné místo?
Důležitá je pro nás hlavně lokalita - Brno (pokud možno Brno-město), venkovní prostory pro obřad i případně raut a možnost ubytování (aspoň 5 pokojů přímo v areálu).
Předem moc děkuji!
Dobrý den, přesně takové možnosti jaké požadujete, máme v restauraci Barrio Gotico Cafe v Kurdějově u Brna! V případě zájmu nás kontaktujte, rádi Vám sdělíme bližší informace ;)
Budeme se těšit!
Dobry den, krome Santanderu a Myslivny uz v Brne asi nic neni. Jeste tedy hotely kolem prehrady, ale to se nam nelibilo.. Jinak jsem opravdu na zadne pekne misto, kde by sel udelat venkovni obrad a nasledne i hostina nenarazila.
@nnikaa Kamarádka i já jsme měly na Hotelu Myslivna Brno - velké vnitřní i venkvní prostory, krásná terasa s výhledem na Brno na obřad i odpolední party, byla jsem moc spokojená. A ubytování je tu samozřejmě také - dali nám větší slevu, protože jsme měli ubytovaných poměrně dost lidí. Ještě dodám že na naší svatbě bylo cca 45 lidí, ale kamarádka měla přes 100 a vše v pořádku. http://www.hotelmyslivna.cz/svatby-brno/
Pozor na to Myslivna je fajn, ale zalezi na tom jaky personal clovek chytne. :-( Bracha mel bohuzel smulu stalo to za prd, ono kdyz vam prinesou jine jidlo nez ktere bylo objednane a nereknou ani bu tak to dokaze nastvat, dospelemu 2x prinesli detskou porci a vsichni uz byly po jidle a svedek stale cekal na jidlo. Talire od obeda byly na stole jeste hodinu a pul po jidle. Cukrovi a zakusky daly na stul a az na ctvrtou a dost raznou vyzvu, protoze uz dochazela trpelivost. Neustale nebylo ciste sklo a museli sme si o nej rikat, na coz reagovali tak ze cloveku podali dve ciste sklenice a dal to neresili. Jsou to drobnosti, ale kdyz je toho vic tak to dokaze tu svatbu pekne zneprijemnit.
@nnikaa Ahoj, řešíme podobný problém - dívala jsem se na Babí lom a mají napsáno, že kapacita je 45lidí + 20lidí na terase - jak se Ti podařilo tam nacpat 100 lidí??
Ahoj, my mame termin az v cervnu 2018, ale planujeme celou svatbu venku. Chatu mame jen pro schovani se pred destem a misto pro raut. Jinak uvnitr je kapacita tak 70 lidi na sezeni, ale tanecni parket uz se tam nevleze.