Svatba pro 100+ lidí - Brno - doporučíte místo?

Milé nevěsty, obracím se na Vás s prosbou - plánujeme svatbu pro cca 100-120 lidí v Brně. Napadá Vás vhodné místo? Důležitá je pro nás hlavně lokalita - Brno (pokud možno Brno-město), venkovní prostory pro obřad i případně raut a možnost ubytování (aspoň 5 pokojů přímo v areálu). Předem moc děkuji!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, přesně takové možnosti jaké požadujete, máme v restauraci Barrio Gotico Cafe v Kurdějově u Brna! V případě zájmu nás kontaktujte, rádi Vám sdělíme bližší informace ;) Budeme se těšit!
Odpovědět
Dobrý den, děkuji, vypadá to u vás krásně, ale bohužel chceme svatbu přímo v Brně.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
děkuji za dotaz...také by mě to opravdu moc zajímalo? Už jste něco našla. Pro takový počet lidí je opravdu náročné něco najít.
Odpovědět
Dobry den, krome Santanderu a Myslivny uz v Brne asi nic neni. Jeste tedy hotely kolem prehrady, ale to se nam nelibilo.. Jinak jsem opravdu na zadne pekne misto, kde by sel udelat venkovni obrad a nasledne i hostina nenarazila.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@nnikaa Kamarádka i já jsme měly na Hotelu Myslivna Brno - velké vnitřní i venkvní prostory, krásná terasa s výhledem na Brno na obřad i odpolední party, byla jsem moc spokojená. A ubytování je tu samozřejmě také - dali nám větší slevu, protože jsme měli ubytovaných poměrně dost lidí. Ještě dodám že na naší svatbě bylo cca 45 lidí, ale kamarádka měla přes 100 a vše v pořádku. http://www.hotelmyslivna.cz/svatby-brno/
Odpovědět
Profilova fotka
Sýpka v Medlankach nebo třeba Na Strelaku (tam jsou teda jen tri pokoje).
Odpovědět
Všem moc děkuji, nakonec jsme zvolili Babí Lom.
Odpovědět
Profilova fotka
Pozor na to Myslivna je fajn, ale zalezi na tom jaky personal clovek chytne. :-( Bracha mel bohuzel smulu stalo to za prd, ono kdyz vam prinesou jine jidlo nez ktere bylo objednane a nereknou ani bu tak to dokaze nastvat, dospelemu 2x prinesli detskou porci a vsichni uz byly po jidle a svedek stale cekal na jidlo. Talire od obeda byly na stole jeste hodinu a pul po jidle. Cukrovi a zakusky daly na stul a az na ctvrtou a dost raznou vyzvu, protoze uz dochazela trpelivost. Neustale nebylo ciste sklo a museli sme si o nej rikat, na coz reagovali tak ze cloveku podali dve ciste sklenice a dal to neresili. Jsou to drobnosti, ale kdyz je toho vic tak to dokaze tu svatbu pekne zneprijemnit.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@nnikaa Ahoj, řešíme podobný problém - dívala jsem se na Babí lom a mají napsáno, že kapacita je 45lidí + 20lidí na terase - jak se Ti podařilo tam nacpat 100 lidí??
Odpovědět
Ahoj, my mame termin az v cervnu 2018, ale planujeme celou svatbu venku. Chatu mame jen pro schovani se pred destem a misto pro raut. Jinak uvnitr je kapacita tak 70 lidi na sezeni, ale tanecni parket uz se tam nevleze.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?