Ahoj :) Budeme mít svatbu v červenci 2012, problém ale je, že nemůžu sehnat pěkné místo pro obřad. Měla jsem představu nějakého parku nebo zahrady (ano, chci obřad venku), ale máme termín 28.7. a to znamená, že bychom v olomouci museli platit za takovyto obrad 10 tisic, což je teda opravdu moc. Tak jsem volala na matriku do prerova, tam je to za 1 tisic, ale michalov je obsazeny na cely rok. Vím, že hledám v podstatě na poslední chvíli, ale počítali jsme s jedním místem tady u nás na vesnici (kousek od Ol.) a tam to asi nakonec nepůjde, tak hledám jiné alternativy...Brala bych nějaký park třeba i v nějaké vesnici, nebo zámeckou zahradu nebo něco podobného v okolí přerova a olomouce. Prosím moc, o nějaké tipy, jsem už poměrně zoufalá, že máme termín, šaty a obřad ne...děkuji moc Jitka
@jitkaak Zámecký park Lipník nad Bečvou??? je tam i ta střešní zahrada...jen nevím nevím jak s tím 28.7 je to oddávací den v Lipníku takže bude plno...poplatek 300kč ale myslím že za tu zahradu bude poplatek 1000kč navíc
@jitkaak ahoj my budeme mít svatbu v arboretu v Bílé Lhotě, je to nějakých cca 25 km od Olomouce. Poplatek je tuším 2 000. Když budeš chtít podrobnější info, pošlu do IP
prave na vsechny tyhle mista jsme se divali a moc je nechteli, ze je to vse od nas kolem pul hodiny cesty, ale jsou moc krasna a kdyz nam padla ta olomouc, tak o tom popremyslime, asi je obvolam a uvidim kde maji volno...moc dekuji holky, kdyby vas jeste neco napadlo, napiste :)
horizont jsme se divali, ale tech 10 tisic je moc, velky tynec maji gulasove slavnosti, to je od nas kousicek, ale bohuzel...to nadvori v prerove zkusim zjistit...jinak lipnik maji taky nejake slavnosti, takze venku to nejde, tovacov maji nejake dovolene...ale mozna to pujde...moc uz toho neni
@flowerbl Čechy pod Kosířem jsem si moc přála, ale odradil nás vytrvale nepříjemný přístup paní z úřadu
@jitkaak jestli stále hledáte, můžete se podívat na Drahanovice, Černou věž, poplatek 1000,- Kč, paní nám vyšla vstříc s netradičním termínem i pozdější dobou obřadu.
Ahoj, máme před sebou svatbu, místo jsme měli vybrané ČPK, ale nový správce není schopen zajistit organizaci ani potřebné vybavení Oranžerie a to nám řekl teď pár měsíců před svatbou. Chtěli by jsme obřad v nějaké historické budově do které se vleze 40 lidí. Poradí někdo? Plumlov a Tovačov je hujda, tam nechceme. A na Bouzově je ten víkend den balónů tedy budou zatarasené všechny příjezdové cesty a jet na obřad a nevědět jestli tam dorazíme je blbé:( Hledáme kdekoliv mezi Přerovem, Prostějovem, Olomoucí a Litovlí. Jinak do Náměště se nevlezeme je nás moc.