Svatba okolí Prahy 2017

Ahojky, prosím moc moc o radu, Zbraslavská myslivna nám nevyšla a svatbu nám zrušily, tak zda víte o nějakém statku nebo čemkoliv se zahradou, kde by se platil pouze nájem na svatbu a všechno ostatní bychom si mohli zařídit a přivést sami ? Moc děkuji za jakýkoliv nápad, už jsem zoufalá :(
Odpovědět
Profilova fotka
@petapol Dobrý večer, byli jste se už podívat v tom Dolce Villa, jak jste psala v jiné diskusi? Je to, že si chcete udělat vše sami podmínka?
Odpovědět
Dobrý den, tam půjdeme příští týden, ale ano, moc ráda bych si vše zařídila sama, a a neomezovala se v množství jídla nebo pití s tím, že už je to moc drahé a nerada bych aby to platili hosté. Prostě to stejně tak dopadne, že každý bude chtít přinést nějakou lahev alkoholu, co má kdo rád. Takové hosty mít budeme a rádi bychom to spíše takhle. Jedině už nás pak napadla naše chalupa nebo chata
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Spoustu tipů na místa pro konání svatby najdete na našich webových stránkách. A pokud ještě nemáte kapelu na svoji svatbu, pak mohu nabídnout naše služby příbramské skupiny Bosáci. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@petapol Chalupa nebo chata je určitě taky super nápad! (záleží tedy, jaké tam máte zázemí, zda to je v zastavěné části kvůli hluku apod.). Docela fajn je blízko Prahy Statek na Stránce, nicméně tam je podmínka vzít si jídlo od jejich cateringu resp. kuchaře (ale jídlo bylo super). Mám dojem, že ve Statku Břežany (Stř. kraj) je možnost mít vlastní catering, tak se zkuste poptat (nefungují jim teď ovšem zrovna webovky). Rozhodující kritérium také je, kolik budete mít hostů?
Odpovědět
Profilova fotka
tam to rusi snad kazdemu. desny pristup
Odpovědět
@petapol Asi jsem to nějak špatně pochopila, ale hosté si sami na svatbu přinesou alkohol, který pak budou pít? ...To je přinejmenším zvláštní....Hosté se jim říká přece proto, že byste je na svatbě měli vy pohostit...omlouvám se, pokud jsem to špatně pochopila!
Odpovědět
@pebbles Ano špatně jste to pochopila. Máme příbuzné například z Moravy, kteří se budou pišnit svými výtvory a naši známý také obdobně, takže né všichni, ale strýčkové atd. něco určitě budou chtít přinést na ochutnání z vlastních zdrojů, jinak alkohol samozřejmě budeme platit my, ale o tom tahle diskuze bohužel není
Odpovědět
@svatbaspribehem Hostů by mělo být okolo 40, zápy už jsou na daný termín bohužel plné :(
Odpovědět
@petapol Tak chápu. Nezlobte se .
Odpovědět
Profilova fotka
@petapol Skoda. S terminem asi hybat nechcete/nemuzete?
Odpovědět
Profilova fotka
Koukala jsi na Škvorecký dvůr? Platíš jen nájem, vše ostatní ve vlastní režii, pro 40 lidí ideální, my měli 50.
Odpovědět
@lucira Koukala, ale už nevím proč jsem nevybrala, zeptám se kolik stojí pronájem, děkuju :)
Odpovědět
Článek se načítá
@svatbaspribehem Trochu určitě můžeme, ale rádi bychom přes léto a né před koncem června
Odpovědět
Profilova fotka
@petapol A na Trojanův mlýn jste koukali? Tam by to taky mělo jít i bez cateringu. Je však třeba si pronajmout jinou věc, a to toalety typu toitoi.
Odpovědět
Profilova fotka
@svatbaspribehem Tak teda přijít na svatbu, kde je toitoika, tak jsem asi hodně v šoku.
Odpovědět
Profilova fotka
@androz Chápu :-) Nu, to je specifikum tohoto jinak moc pěkného místa. Recenze na jejich webu však zní fajn :-)
Odpovědět
Mám bohužel stejný názor na Trojanův mlýn :( Toi Toi v bílých šatech nechci absolvovat a do keříku také ne, nejsem primadona, jen bych si chtěla svatbu se vším užít, do keříku můžu jít na chalupu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
krásný den chtěla jsem se zeptat chtěla bych příští rok svatbu někde v Praze a okolí ale pro 100 lidí + 50ubytování a obřad venku poraďte???
Odpovědět
Dobrý den, náš hotel splňuje všechny vaše podmínky . Velice rádi vám svatbu připravíme . Napište a já vám pošlu bližší informace. Recenze najdete v našem profilu Aktuální fotky najdete na facebooku. Budu se těšit na spolupráci S pozdravem Mgr. Tomáš Král ředitel hotelu Hotel Svornost
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?