Svatba na zámku v Bechyni. Máte zkušenost?

Zobraz úvodní příspěvek
Ahoj, máte někdo zkušenosti se svatbou v Bechyni na zámku? Díky za každý postřeh, tip, ... :-)
Odpovědět
1
15
16
Profilova fotka
uz jsem ji to napsala.. stejne..ja to beru jako jednotlivý sekce.. obrad rekla 4... hostina tolik.. dort tolik.. tak jako tohle jsou sekce, tak i po sekcich to budu platit ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
stejne..dat jen 14tis za pronajmy..mam uplne husinu..za to mam 4dvere...
Odpovědět
Profilova fotka
tak super:-) tak to pry jde:-) tak to mam radost:-)
Odpovědět
Profilova fotka
alka: tobě už odepsala? to si psala tý koordinátorce? já jí psala už ráno jestli bychom mohli posunout ten obřad, a odpověď stále žádná ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
petu a jakou mas? oni jsou tam 3:-)
Odpovědět
Profilova fotka
já vím, každá máme jinou...
Odpovědět
Profilova fotka
:-D
Odpovědět
Profilova fotka
markét: copak copak? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
petu uz se ti ozvala?:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobré ráno, tak víkendy jsou koukám téměř neaktivní :-D Pellu: nic, jen jsem obnovila téma...jak to u tebe vypadá? vymsleli jste to nakonec nějak?
Odpovědět
Profilova fotka
tak..znovu obnovuju téma.. jsem pekelne naštvaná.. takže milé paní z bechyně klidně si to tu přečtěte jelikož to co tam vyvádíte je naprostá nehoráznost!!! Takže, dnes jsme měli mit schuzku s matrikou a následně s koordinatrokou.. jelikož chci ulevovat našemu díky nim přetíženemu rozpočtu, navrhla jsem že dnes zaplatíme pronajem obřadu a poplatek matrice.. bylo mi řečeno že se to nemusí hned..ale když chceme... Nooo tak včera byl nečekaně manžel povolán do šslužby tudíž dnešek padl.. omlouvala jsem se jim.. vše bylo okej okej.. Dnes mi přišel mail z výzvou o zaplacení, jakmile nezaplatím tak bude náš termin považován za volný!! No co to je za vrchol?!?! ja myslim že od nich máme 90% služeb které nabizejí tak by se mohly už konečně chytit za nos a začít se chovat normalně!! teď mam obrovskou chu´t jim vše kromě obřadu zřušit.. Fakt.. dokud se neozvu já, tak je z bechyně mrtvo.. a nejdou tohle.. uz me nebavi vysvětlovat všem svým rodiným prislusnikum proc je to tak drahé, a co je to za vymysl kdyz chteji spoplatnit "skoro i vzduch" a prooooc to neudelame jinde.. takze mila bechyń.. uvedomte si ze poradate svatby, nejkrasnejsi okamziky nase a nasich nastavajicich ..vec na kterou se vzpomina celý zivot.. ale ze to bude takhle narocny a ze je vse probléém, tak to teda ne.. jestli se tohle nesrovna opravdu pujdem z hostinou jinam, i manzel uz je solidne napruzen... a to podotýkám že neni ani podepsaná smlouva co a za kolik od nich chceme.. a už nám chodí výzvy.. nooo pekne to tam vedou
Odpovědět
Profilova fotka
alka: nějak z ostra ne? já abych pravdu řekla, tak s Bechyní nemám jediný problém...se všim mi poradili a ceny bych řekla že jsou všude stejný...sama jsi přeci psala, že hostinu možná ani mít nebude, tak o to budeš mít jednodušší. musíš to brát trochu s nadhledem a nedělat si ze všeho hlavu. U nás když jsem oznámila pronájem, kolik stojí, tak s tim nikdo neměl problém...Musíš zase brát, že se vdáváš jednou za život, tak člověk musí něco obětovat. Alespoň já to tak beru :-( Vim, že se s nima dá na všem domluvit, protože kdyby ne, tak nemají nasmlouvanejch tolik svateb... ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
market , ano hodne z ostra... jelikoz to co dneska predvedly to me malem slozilo ze zidle.. myslela jsem ze uz jsme za okej, ale tim ze mi budou posilat výzvy aniz by bylo cokoli na papire, a davali mi lhuty aniz by se predtim nekdo zminil, nehlede na to ze to porad vyrizuje nejaka 3tí osoba, to taky neni solidni jednání.. myslim ze na to z ostra mam pravo.. tim ze 24.3 prijdou stim ze do konce brezna? si ted budu muset vzit dovolenou abych to stihla... a nekde vyšašit nejakyho taxika abych se tam dostala :-(
Odpovědět
Profilova fotka
tak se s nima zkus domluvit, že bys jim to poslala na účet? abys tam nemusela. nebo máte ještě domluvenou schůzku? zase je pravda že bude lepší osobní setkání aby jste se konečně domluvili, jak si to představuješ :-| a na co dovolenou? můžeš tam klidně jet po práci...
Odpovědět
Profilova fotka
ja jsem jim to psala at mi tedy poslou cislo uctu, kdyz to najednou tak chvátá..ale stve me ten pristup.. porad nic, porad ticho.. a najednou toto..No mely jsme ji na dnesek, ale vcera ráno jsem jí odvolala, jelikoz manza byl povolanej.. pry okej okej vse v poradku.. pak jsem ji psala ze nevim kdy ze nekdy v dubnu,ale ze musim pockat jaky manza dostane rozpis sluzeb a hned napisu.. no a odpoved jsem se dozvedela to co mi napsaly.. to jsem si fakt malem sedla.. no nemuzu, potrebujem matriku, po praci tam nikdo neni (kuli matrice mela byt schuzka) no a vzdy mi daly dopoledne, i kdyz jsem jim psala ze proste s casem je to spatny..:-( no, docela jsem se rozhohnila i do odpovidajiciho mailu.. pckam az manzel prijde a pekne to proberem, jelikoz ted je snad jeste vic nas**ej nez já.. a vypada to ze iniciativu s bechyni prebere on.. no aspon neco bych mela konecne klidny spani..
Odpovědět
Profilova fotka
Tedy to je vrchol!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ahoj holky,vím že tahle diskuze skončila před rokem,ale chtěla bych ji znovu otevřít a zeptat se,jestli se některá z vás chystá vdávat v Bechyni,já bych chtěla klášterní zahradu,ale nevím....
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
Ahoj drzounku, taky mám svatbu v Bechyni letos v červnu, jsem rodilá bechyňačka...taky jsem původně plánovala obřad v klášterní zahradě, ale nakonec jsme to vyřešili tak,že máme obřad,hostinu i ubytování na jednom místě, je to krásné a originální. Kdy máte termín? Zámek je pro nás příliš drahý, za ty peníze raději pojedem na svatební cestu ;-)
Odpovědět
1
15
16
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?