Ahoj holky, tak my se budeme brát 9.6.2007 na zámku v kapli sv. Kříže ve Slavkově u Brna. Mohu se vás zeptat, jestli máte nějaké zkušenosti, rady, zážitky spojené s tímto místem? Zatím jsem slyšela jen samou chválu, tak uvidíme :)))) Hezký den. Jana
Ahoj sestříííííííííííííí,no krásné šatičky jsi si vybrala, musím pochválit ;-) a co ti ještě chybí domluvit?Ty už snad vše důležité máš ne?Jinak vše NEJ do nového roku 2010 :-)
Ahojky holky, tak jak vám jdou přípravy?
Makcza já chci taky vidět šatičky...prosím prosím...
Holky jinak já jsem stále celá. Před Vánoci jsem musela být zase skoro 14 dní v nemocnici na kapačkách, jelikož malej se hrnul ven a teď, když už na svět může, tak se mu nechce. V pondělí jsem měla první termín a druhý termín mám ve středu 20.1. v pondělí mám kontrolu, tak uvidím, co mi řeknou...
Jinak doktorka mi říkala, že si myslí, že do pondělí porodím, že hlavička už docela dost naléhá...a odhad váhy 3,70 kg :-N
Ahoj Jaňuli,
tak moc držím palečky, ať vše dopadne na jedničku s hvězdičkou :-) A ať tě malý moc netrápí ;-) My se pomalu chystáme na svatební cestu 8-)
Sestři, kde se potuluješ??? :-|
ha sestri.. ja porad tady...ale ty to lajdas... ;-)
kam se chystate na svatebku??? A jak se vubec mas????? No, to vis...nam zbyva 3,5 mesice...co ti budu povidat..znas to... :-D ale zatim to vypada dobre... modlim se..at to je vsechno super... :-D
jani...jak ty???
Ahoj sestři,
to teda není pravda, že by jsi tu byla pořád :-D Jedeme na Floridu, do Miami a už se balíme ;-) zároveň se i moc těšíme :-) Ty už asi vše důležité máš zařízeno ne?
No nic, mějte se tu moc krásně, kdybych se už neozvala, tak po návratu ;-)
Ahojky holky, jsem tu dlouho nebyla...
Ale je pravda, že celá už nejsem.. Filípek se narodil 18.1. v 15 hodin, měl 50cm a 3520g...teď už je oproti tomu pěknej cvalík a připadne mi, že hrozně rychle roste a to bude mít v pondělí 4 týdny...jestli chcete, tady jsou fotečky http://janulka1985.rajce.idnes.cz/Fil...
A co vy jakpak se vede?
Ahojky holky,
zdravím Vás z Miami :-D
Jani, velikánská gratulace, Filípek je krásnej.....moc Vám to sluší :-)
Lasicky- já už mám po svatbě, ale třeba bych ti mohla s něčím poradit,záleží,co by jsi potřebovala ;-) když tak písni...a sestři, kde tě mám?Vůbec se neozveš, musím tě pokárat, nevím, co je nového...tak zatím pa holky...
8-)
Ahojky všem nevěstám. Mám strašně velké dilema se svatební hostinou. Má představa je, aby většina dění probíhala venku a aby byly k dispozici i místnosti uvnitř v případě deště. Problém je, že nás bude kolem 100 lidí. Mám zamluvenou Zámeckou restauraci ve Slavkově - tam ty prostory jsou asi největší. Máte s touto restaurací některá zkušenosti? Neudělám chybu? Mockrát děkuji za cenné rady!!!!
Ahoj holky, chystáte se nebo měly jste obřad v zámecké kapli či divadelním sále ?? Jak jste byly spokojené ? :-)
A náááhodou neměl někdo hostinu v penzionu Olga ve Slavkově ??? Díííky
Ahojky holky,
já měla svatbu v zámeckém parku, v případě deště to měl být Rubensův sál...Sály jsou ve Slavkově pěkné, takže toho bych se nebála, park taky nádhera...sice výzdoba by mohla být o chlup lepší, ale když vyjde vše ostatní, tak prostory jsou nádherný a toto se ztratí...
Hostinu jsem neměla ve Slavkově tak nemůžu říct, ale můžu doporučit Restauraci Za kapličkou v Brně...Měli jsme nádhernou tabuli, zájemcům pošlu klidně i foto mailem...Už dvě kamarádky tam mají svatbu.... ;-)
browneye - dííky, takže jsi byla spokojená :-) :-) Taky jsem trošku koukala na tu výzdobu, že by mohla být lepší, ale to je detail, tak to neřeším ( hodnotím dle fotek na jejich stránkách) ... Jinak zámek a okolí je moc pěkný ;-)
Koukala jsem do albumu a musím teda pisnout, že na zkoušce ji měla moc krááásný vlasy ... :-) :-) :-)
Michzde- jj, přesně tak, zámek a okolí ti tu výzdobu vynahradí ;-) Stejně je to otázka cca 20 min, většinu času strávíš v restauraci....a s tou já byla nadšená, ta výzdoba, komukoliv ji ukážu, moc se jim líbí...no prostě jako z pohádky (a to já jsem hodně náročná :-N )....a i když to na zámku není úplně stoprocentní, vdávala bych se tam znovu :-D takových míst je málo :-)
browneye - jasan, úplně s Tebou souhlasím :-) :-) Zámek ve Slavkově se mě moooooooooooc líbí :-) :-)
Budeme mít nakonec obřad v zámecké kapli :-) Jen uvažuji jestli vybrat nějakou hudbu na matrice, nebo si domluvit smyčcové kvarteto :-(.
V jaké části Brna je ta restaurace Za kapličkou ?? :-) :-)
Jinak vlásky jsi měla fakt moc hezký ... mooooc šikovnou kadeřnici jsi měla :-) :-) :-) , tak se ani nedivím, že účes měl velký úspěch :-) :-) :-)
Michzde- tak co se týče hudby, já taky pořád váhala, nakonec jsem si vybrala z té jejich nabídky, i když horko těžko...Řeknu ti ale jedno, v ten moment je ti úplně jedno, co ti tam hraje, hlavou se ti honí úplně jiné věci :-D
Restaurace je v žabinách, někdo řekne, že je to daleko, ale není, to tě můžu uklidnit, byli jsme tam hned ;-) Kdyby jsi chtěla vidět nějaké foto, stačí písnout ;-) Ale záleží jakou máš představu... :-)
browneye - právě taky horko těžko vybíráme z té jejich nabídky... drahá půlka mě říká to stejný co Ty, že v tu chvilku je Ti jedno co tam hraje a že ta hudba bude stejně utlumená ... ale fakt bojuji s tím jakou hudbu z té nabídky co nám dali vybrat ... nějaký jsou šílený :-( :-( :-(
Žabiny jsou pro nás kousek, bydlíme v Komíně :-) :-) :-) Tak pokud budeš tak hodná, tak pošly prosíííím foto, mrkla bych ... :-) :-)
michzde- být tebou si s tím vůbec nelámu hlavu, vážně ty písničky nejsou až tak slyšet, tobě se bude honit v hlavě úplně něco jiného a navíc měla jsem pocit, že všechny ty písničky v jejich podání zní skoro stejně, takže ve finále je úplně jedno, co vybereš :-D Ta jejich nabídka taky nebyla náš šálek kávy.... :-N
Fotečky pošlu, jen mi do IP pošli mailík :-)
browneye - jsi hodná, díky za uklidnění :-) :-) Asi máš pravdu, nebudu to zbytečně řešit a ještě zatnu zuby a vybereme poslední dvě písničky :-D :-D
Už jsem se lekla, že jsem moc náročná, že si ne a ne vybrat z toho jejich seznamu, tak jsi mě potěšila, že nejsem sama :-) :-)
Na IP Ti pošlu teda můj mailík. Moooc díííky.
Michzde-nemáš vůbec zač děkovat ;-) Já jsem taky náročná, na kdejaký detail, takže tě úplně chápu...Hned tak s něčím se nespokojím :-N Fakt jsem hudbu nakonec nahlásila na poslední chvíli, protože jsem si pořád nemohla vybrat 3 písničky :-D A zbytek písniček stejně hrají dle sebe, podle toho, co si zrovna daný zpěvák vybere :-) Fotečky posílám ;-)
browneye - tak koukám, že nejsem sama :-D :-D Vidím to taky tak, že hudbu budeme nahlašovat týden před svatbou :-D :-D , protože fakt nevím jakou písničku vyberu na prstýnky .... že by Beatles ?? :-)
Prosím Tě, nevíš kde dělají nějaký pěkný svatební oznámení ... koukala jsem na Japos a Adin, ale nic mě nepadlo do oka :-( :-( :-(
michzde- u nás to tak dopadlo, týden předem jsem to nahlašovala :-N
S oznámkem ti asi moc neporadím, já si ho vymyslela sama, fotograf nás nafotil a u známého jsem si ho nechala vytisknout, ale mělo úspěch :-D
browneye - to asi dopadneme stejně, myslím s tou hudbou :-) :-)
Fotky na oznamku by u nás byla katastrofa, jsem šíleně nefotogenická ... bych tím to oznamko totálně zkazila,
jsem zvědavá jak budou pak vypadat svatební fotky ... to chudák fotograf bude muset s takovou retušovat, retušovat, retušovat ....
michzde- když fotograf umí, tak nafotí pěkně každého, dneska už ty programy umí věci, by jsi koukala...Jsem si sama taky ladila svatební fotky a to jsem amatér v tomhle oboru :-N
browneye - tak to jsi šikula. A fotky, dobrý ?? Jsi spokojená ??? :-) :-) :-)
Vidíš ještě mě napadlo, nevíš kolik lidí se odhadem vejde do té restaurace Za kapličkou ??
michzde-jsem spokojená s fotkama i videem, i když vždycky asi něco málo najdeš....Jak říkám, já jsem moc náročná :-D My měli na hostinu 50 lidí a dalších 50 večer na grilovačku :-) Kolik jich plánujete vy?
browneye - tak na hostinu cca 40 lidí a večer to se ještě uvidí, ale asi dalších 30 lidí ?? Svatbu máme v srpnu, tak se ještě musíme s ostatními domluvit :-) :-)
Video mít teda asi nebudeme :-( zatím máme domluvenýho jen fotografa ...tak uvidíme ....
Už jsem jednou vdaná byla, tak se to teď snažím nepřehánět, ale drahá půlka chce mít nevěstu a svatbu se vším všudy, takže svatba v kostýmku by nehrozila :-D
michzde-já zastávám názor, že šaty vrátíš, kytka ti zvadne a jediné, co ti zůstane jsou fotky a video.....Jsem ráda, že nakonec obojí máme ;-) Fotečky už snad dorazily...Nešlo mi to nějak poslat :-|