Svatba na zámku Slavkov u Brna. Byly jste spokojené?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj holky, tak my se budeme brát 9.6.2007 na zámku v kapli sv. Kříže ve Slavkově u Brna. Mohu se vás zeptat, jestli máte nějaké zkušenosti, rady, zážitky spojené s tímto místem? Zatím jsem slyšela jen samou chválu, tak uvidíme :)))) Hezký den. Jana
Odpovědět
Profilova fotka
vybrala jsem naaaaaaaaadherne saty. draha mojeeeeeeeeeeeeeee.. pisnu IP...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj sestříííííííííííííí,no krásné šatičky jsi si vybrala, musím pochválit ;-) a co ti ještě chybí domluvit?Ty už snad vše důležité máš ne?Jinak vše NEJ do nového roku 2010 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, tak jak vám jdou přípravy? Makcza já chci taky vidět šatičky...prosím prosím... Holky jinak já jsem stále celá. Před Vánoci jsem musela být zase skoro 14 dní v nemocnici na kapačkách, jelikož malej se hrnul ven a teď, když už na svět může, tak se mu nechce. V pondělí jsem měla první termín a druhý termín mám ve středu 20.1. v pondělí mám kontrolu, tak uvidím, co mi řeknou... Jinak doktorka mi říkala, že si myslí, že do pondělí porodím, že hlavička už docela dost naléhá...a odhad váhy 3,70 kg :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Jaňuli, tak moc držím palečky, ať vše dopadne na jedničku s hvězdičkou :-) A ať tě malý moc netrápí ;-) My se pomalu chystáme na svatební cestu 8-) Sestři, kde se potuluješ??? :-|
Odpovědět
Profilova fotka
ha sestri.. ja porad tady...ale ty to lajdas... ;-) kam se chystate na svatebku??? A jak se vubec mas????? No, to vis...nam zbyva 3,5 mesice...co ti budu povidat..znas to... :-D ale zatim to vypada dobre... modlim se..at to je vsechno super... :-D jani...jak ty???
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj sestři, to teda není pravda, že by jsi tu byla pořád :-D Jedeme na Floridu, do Miami a už se balíme ;-) zároveň se i moc těšíme :-) Ty už asi vše důležité máš zařízeno ne? No nic, mějte se tu moc krásně, kdybych se už neozvala, tak po návratu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, jsem tu dlouho nebyla... Ale je pravda, že celá už nejsem.. Filípek se narodil 18.1. v 15 hodin, měl 50cm a 3520g...teď už je oproti tomu pěknej cvalík a připadne mi, že hrozně rychle roste a to bude mít v pondělí 4 týdny...jestli chcete, tady jsou fotečky http://janulka1985.rajce.idnes.cz/Fil... A co vy jakpak se vede?
Odpovědět
Jani, velká gratulace, Filípek je nádhernej, tak ať vám dělá jen samou radost
Odpovědět
Bude tu někdo mít obřad 10.7.2010 ve slavkově. Máte nějaké tipy na dodavatele?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, zdravím Vás z Miami :-D Jani, velikánská gratulace, Filípek je krásnej.....moc Vám to sluší :-) Lasicky- já už mám po svatbě, ale třeba bych ti mohla s něčím poradit,záleží,co by jsi potřebovala ;-) když tak písni...a sestři, kde tě mám?Vůbec se neozveš, musím tě pokárat, nevím, co je nového...tak zatím pa holky... 8-)
Odpovědět
Ahojky všem nevěstám. Mám strašně velké dilema se svatební hostinou. Má představa je, aby většina dění probíhala venku a aby byly k dispozici i místnosti uvnitř v případě deště. Problém je, že nás bude kolem 100 lidí. Mám zamluvenou Zámeckou restauraci ve Slavkově - tam ty prostory jsou asi největší. Máte s touto restaurací některá zkušenosti? Neudělám chybu? Mockrát děkuji za cenné rady!!!!
Odpovědět
Ahoj holky, chystáte se nebo měly jste obřad v zámecké kapli či divadelním sále ?? Jak jste byly spokojené ? :-) A náááhodou neměl někdo hostinu v penzionu Olga ve Slavkově ??? Díííky
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahojky holky, já měla svatbu v zámeckém parku, v případě deště to měl být Rubensův sál...Sály jsou ve Slavkově pěkné, takže toho bych se nebála, park taky nádhera...sice výzdoba by mohla být o chlup lepší, ale když vyjde vše ostatní, tak prostory jsou nádherný a toto se ztratí... Hostinu jsem neměla ve Slavkově tak nemůžu říct, ale můžu doporučit Restauraci Za kapličkou v Brně...Měli jsme nádhernou tabuli, zájemcům pošlu klidně i foto mailem...Už dvě kamarádky tam mají svatbu.... ;-)
Odpovědět
browneye - dííky, takže jsi byla spokojená :-) :-) Taky jsem trošku koukala na tu výzdobu, že by mohla být lepší, ale to je detail, tak to neřeším ( hodnotím dle fotek na jejich stránkách) ... Jinak zámek a okolí je moc pěkný ;-) Koukala jsem do albumu a musím teda pisnout, že na zkoušce ji měla moc krááásný vlasy ... :-) :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Michzde- jj, přesně tak, zámek a okolí ti tu výzdobu vynahradí ;-) Stejně je to otázka cca 20 min, většinu času strávíš v restauraci....a s tou já byla nadšená, ta výzdoba, komukoliv ji ukážu, moc se jim líbí...no prostě jako z pohádky (a to já jsem hodně náročná :-N )....a i když to na zámku není úplně stoprocentní, vdávala bych se tam znovu :-D takových míst je málo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
A moc děkujííííííííí za pochvalu, měl velký úspěch :-D
Odpovědět
browneye - jasan, úplně s Tebou souhlasím :-) :-) Zámek ve Slavkově se mě moooooooooooc líbí :-) :-) Budeme mít nakonec obřad v zámecké kapli :-) Jen uvažuji jestli vybrat nějakou hudbu na matrice, nebo si domluvit smyčcové kvarteto :-(. V jaké části Brna je ta restaurace Za kapličkou ?? :-) :-) Jinak vlásky jsi měla fakt moc hezký ... mooooc šikovnou kadeřnici jsi měla :-) :-) :-) , tak se ani nedivím, že účes měl velký úspěch :-) :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Michzde- tak co se týče hudby, já taky pořád váhala, nakonec jsem si vybrala z té jejich nabídky, i když horko těžko...Řeknu ti ale jedno, v ten moment je ti úplně jedno, co ti tam hraje, hlavou se ti honí úplně jiné věci :-D Restaurace je v žabinách, někdo řekne, že je to daleko, ale není, to tě můžu uklidnit, byli jsme tam hned ;-) Kdyby jsi chtěla vidět nějaké foto, stačí písnout ;-) Ale záleží jakou máš představu... :-)
Odpovědět
browneye - právě taky horko těžko vybíráme z té jejich nabídky... drahá půlka mě říká to stejný co Ty, že v tu chvilku je Ti jedno co tam hraje a že ta hudba bude stejně utlumená ... ale fakt bojuji s tím jakou hudbu z té nabídky co nám dali vybrat ... nějaký jsou šílený :-( :-( :-( Žabiny jsou pro nás kousek, bydlíme v Komíně :-) :-) :-) Tak pokud budeš tak hodná, tak pošly prosíííím foto, mrkla bych ... :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
michzde- být tebou si s tím vůbec nelámu hlavu, vážně ty písničky nejsou až tak slyšet, tobě se bude honit v hlavě úplně něco jiného a navíc měla jsem pocit, že všechny ty písničky v jejich podání zní skoro stejně, takže ve finále je úplně jedno, co vybereš :-D Ta jejich nabídka taky nebyla náš šálek kávy.... :-N Fotečky pošlu, jen mi do IP pošli mailík :-)
Odpovědět
browneye - jsi hodná, díky za uklidnění :-) :-) Asi máš pravdu, nebudu to zbytečně řešit a ještě zatnu zuby a vybereme poslední dvě písničky :-D :-D Už jsem se lekla, že jsem moc náročná, že si ne a ne vybrat z toho jejich seznamu, tak jsi mě potěšila, že nejsem sama :-) :-) Na IP Ti pošlu teda můj mailík. Moooc díííky.
Odpovědět
Profilova fotka
Michzde-nemáš vůbec zač děkovat ;-) Já jsem taky náročná, na kdejaký detail, takže tě úplně chápu...Hned tak s něčím se nespokojím :-N Fakt jsem hudbu nakonec nahlásila na poslední chvíli, protože jsem si pořád nemohla vybrat 3 písničky :-D A zbytek písniček stejně hrají dle sebe, podle toho, co si zrovna daný zpěvák vybere :-) Fotečky posílám ;-)
Odpovědět
browneye - tak koukám, že nejsem sama :-D :-D Vidím to taky tak, že hudbu budeme nahlašovat týden před svatbou :-D :-D , protože fakt nevím jakou písničku vyberu na prstýnky .... že by Beatles ?? :-) Prosím Tě, nevíš kde dělají nějaký pěkný svatební oznámení ... koukala jsem na Japos a Adin, ale nic mě nepadlo do oka :-( :-( :-(
Odpovědět
Profilova fotka
michzde- u nás to tak dopadlo, týden předem jsem to nahlašovala :-N S oznámkem ti asi moc neporadím, já si ho vymyslela sama, fotograf nás nafotil a u známého jsem si ho nechala vytisknout, ale mělo úspěch :-D
Odpovědět
browneye - to asi dopadneme stejně, myslím s tou hudbou :-) :-) Fotky na oznamku by u nás byla katastrofa, jsem šíleně nefotogenická ... bych tím to oznamko totálně zkazila, jsem zvědavá jak budou pak vypadat svatební fotky ... to chudák fotograf bude muset s takovou retušovat, retušovat, retušovat ....
Odpovědět
Profilova fotka
michzde- když fotograf umí, tak nafotí pěkně každého, dneska už ty programy umí věci, by jsi koukala...Jsem si sama taky ladila svatební fotky a to jsem amatér v tomhle oboru :-N
Odpovědět
browneye - tak to jsi šikula. A fotky, dobrý ?? Jsi spokojená ??? :-) :-) :-) Vidíš ještě mě napadlo, nevíš kolik lidí se odhadem vejde do té restaurace Za kapličkou ??
Odpovědět
Profilova fotka
michzde-jsem spokojená s fotkama i videem, i když vždycky asi něco málo najdeš....Jak říkám, já jsem moc náročná :-D My měli na hostinu 50 lidí a dalších 50 večer na grilovačku :-) Kolik jich plánujete vy?
Odpovědět
browneye - tak na hostinu cca 40 lidí a večer to se ještě uvidí, ale asi dalších 30 lidí ?? Svatbu máme v srpnu, tak se ještě musíme s ostatními domluvit :-) :-) Video mít teda asi nebudeme :-( zatím máme domluvenýho jen fotografa ...tak uvidíme .... Už jsem jednou vdaná byla, tak se to teď snažím nepřehánět, ale drahá půlka chce mít nevěstu a svatbu se vším všudy, takže svatba v kostýmku by nehrozila :-D
Odpovědět
Profilova fotka
michzde-já zastávám názor, že šaty vrátíš, kytka ti zvadne a jediné, co ti zůstane jsou fotky a video.....Jsem ráda, že nakonec obojí máme ;-) Fotečky už snad dorazily...Nešlo mi to nějak poslat :-|
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?