Ahoj, prosim mate nekdo nejake skusenosti s obradem a hostinou na Petrinskych terasach. Byli jsme se tam vcera podivat a zda se nam to jako skvele misto pro svatbni den. Budeme mit asi 4O+ hostu, chteli bychom vecer opekat sele, nic formalniho. Moc dekuji za prispevky!Jana
pf..moc dekuji za odpoved, uz se nemuzu dockat, az to v cervenci vypukne. V sobotu mam schuzku s panem Hermanem (provozni). doufam, ze bude dobre spolupracovat..mej se zatim krasne
Ahoj Klaras, co vim tak pivo Krusovice 45KC a nealko je za podobne ceny. Menu jsem vybrala verzi E, vecer bychom chteli opekat sele. Myslim, ze to nebude zadny problem. Hostinu bych rada na terase...Pry te nechaji slavit az do rana, kdyz se domluvis predem.
PS. nejak jsem nezaregistrovala tu druhou stranu a stale se divila kde jsou me prispevky, ups :-o
ahoj..diky ja jsem ty ceny taky uz nasla..vino a slivovici budeme mit svou...jinak jidlo resime..jinak mame zamluveny prefektar a terasu( ale ne myslim celou)..tak ze obed vevnitr a pak venku..jeste nevim co na raut..
Ahoj holky,
mohly byste mi prosim poslat rozpocty a nabidky co jste dostaly do IP? Dekuji.
Petrinske terasy se mi take libi, neb mi prileti par hostu z manzelovi strany take ze zahranici.
Kdybyste mely jeste jakekoliv typy, prosim dejte vedet.
ardilla:Já jsem měla svatbu na Nebozízku a můžu opravdu jen doporučit.Perfektní ve všech směrech.Jídlo mají fantastické ale jaký je rozdíl v cenách bohužel nevím.
plysacek: vic a vic se priklanime k nebozizku. Navic bychom se radi vzali venku (kde je k Pánu Bohu bliž než pod širým nebem? :-) ) a viděla jsem, že i vy jste se brali venku. Bylo to prilis komplikovane zarizovani ú co se tyce ochoty matriky, dekorace atd) velice dekuji. PS: album mate nadherne!
Holky, asi vyhraje ten Nebozizek, Petrinske terasy mi vubec neodpovedeli! :-( Nabidli nam tam pianistu, ale stejne jeste premyslim, mate kontakt na nejakou dobrou kapelu v PH a vite kolik si uctuji?
@market.sik Ahoj, budete mit hostinu a party na terase nebo v ty kolibe? A rezervovali jste si celou cast? Moc se mi tam libi, tak zjistuju, jak jsou podminky a kolik by to tak asi stalo na osobu.. podle predbeznyho seznamu, ktery jeste musime (proste musime!) proskrtat je nas hodne pres sto :)