Ahoj nevěsty, chci se zeptat, jestli některá z vás nemá zkušenosti se svatbou v Bukovanském mlýně. Toto místo mě nadchlo... Proto by mě zajímaly vaše zkusenosti pa
Svatbu tam bude mit tusim uzivatelka Katunka, mrkni do nevest z Hodoninska. Ja tam mela oslavu promoce a bylo to tam fakt super (obsluha, jidlo, atmosfera). Myslim, ze pro svatbu uplne idealni, kdyz je tam ubytovani, moznost sezeni venku i uvnitr a krasne exteriery na foceni. x-)
mmmk. diky za odpoved, zkusim se mrknout 8-) jiinak bych se te chtela zeptat na tu promoci, s pritelem planujeme, ze bychom tam jeste pred svatbou oslavili jeho 30 narozeniny.... chci se zeptat kolik jsi mela hostu a na kolik vas to vyslo jak jste to resili s hudbou atd. diky
K.armina, tak my tam meli po promoci jen rezervaci pro 16 lidi. Hudbu jsme nemeli, ale myslim, ze je tam moznost si objednat cimbalku a nebo jsem tam videla repraky (velice vkusne skryte, aby nerusily raz cele jizby), takze z CD nebo pocitace by to podle me slo taky. Meli jsme tam obed a kafe (+piti atd.), pak se tam chystala nejaka firemni akce, takze jsme tam nemohli zustat (pocitali jsme s tim) a jeli jsme k nasim domu, kde jsme meli nachystany raut od eurestu ze Zdanic (taky moc dobry). Na tom mlyne jsme platili kolem 3 tis. Uz si to uplne presne nepamatuju :-N
My mame taky zamuveny tento hotel. Zatim jsme tam nebyli, ae na fotkach vypada krasne. Mame predbeznou kalkulaci a pristi tyden tam jedeme doladovat detaily. Jen mne podle fotek prislo, ze je tam malo mista na tancovani...ale snad to bude ok, vypadaji ze tam maji hodne zkusenosti se svatbami :)
angelote_13 • Včera v 10:22
Máte někdo zkušenosti se svatbou na Bukovanském Mlýně?
angelote_13 • Včera v 10:25
Ahoj holky!!!Chci se vás zeptat,j aké máte zkušenosti se svatbou na tomto místě.Ať už ji teprve plánujete, nebo už ji máte za sebou!!!
Super! Můžu jen doporučit. Tedy pokud neplánujete velkou svatbu, my měli 45 hostů a to bylo tak akorát. A taky to tam není úplně nejlevnější, ale my byli maximálně spokojení.
Kamaradka mela svatbu v bukovanskem mlyne a ja tam byla jako host. mohu rict ze to byla jedna z nejhezcich svateb na kterych jsem byla (a pritom to nebyla nejaka extranobl, ale uplne normalni svatba). Supr je ze cely areal byl jen pro svatebni hosty, takze se tam nikdo cizi nemotal. Obrad meli venku, pred mlynem, jako zalozni reseni v pripade deste by byl obrad uvnitr ve mlyne. Jidlo meli uvnitr v restauraci, ale odpoledne bylo pohosteni i venku a tancilo se venku na terase, pak jsme se presunuli do restaurace a tancilo se tam. Personal byl velice prijemny. Zajimave oziveni programu byla i prohlidka mlyna s vykladem o tom jak vzniknul atd. Ubytovani je tam taky supr, pokoje krasne, stylove, ciste,a hlavne to clovek nemel z hostiny daleko:-) Je skoda ze v brne nemame neco takoveho, opravdu moc se mi tam libilo.
@kattyd
Ahoj Katty, chtěla jsem se zeptat na svatbu v bukovanském mlýně - ta Tvá kamarádka - je možnost někde shlédnout fotky? uvažujeme také o tomto místě a moc by mi to pomohlo...
díky moc, adéla