Ahoj holky. Neměla jste některá svatbu mimo trvalé bydliště jak vaše,tak partnerovo? My to tak mít chcem,ale nasla jsem na netu,ze se nejdriv musi zadat a az jestli to schvali,tak se muzeme vzit jinde a plati se za to. Nemate tu s tim nekdo uz zkusenost. Diky.
Jinak mě to s těmi poplatky na radnicích opravdu baví - je zvláštní, že najednou jsou skoro všude oddací dny pouze pátky, no proč asi, aby se mohlo za soboty vesele inkasovat. :-p
Ahoj, taky se svou troškou do mlýna..
Já mám trv. bydl. Jihlavu, přítel HK, bydlíme v Praze a brát se budeme na zámku Hrádek u Nechanic :-)
Takže fakt prekérka :-D
Do oznamka napíšeme adresu pražskou, protože se po svatbě oba necháme přehlásit.
Jinak za svatbu jsem zámku platila 5000, památkovýmu ústavu asi 1500 a matrice 1000, takže palba jako blázen ]-(
Ahoj.
Tak já mám ověřeno, že záleží na matrice. Původně jsme chtěli svatbu na hradě Veveří v Brně. V únoru mi oznámili, že budou znát termíny v březnu a oddává se pouze jeden den v měsíci a to do půl jedné. Pak jsme zvažovali variantu na Janohradě v okresu Břeclav (místo 4500,- , mimo obřadní síň 1000,- a mimo trvalé bydliště 1000,- za každého), no a nakonec se bereme 300Km od trvalého bydliště, venku na vyhlídce a platili jsme 1000,- mimo obřadní síň a 1000,- za pronájem vyhlídky :o))