Svatba jen ve 4

Zdravím, zajímá mě zda měl někdo obřad pouze ve čtyřech lidech, ale ne na úřadě. Budova úřadu se mi vůbec nelíbí a jelikož jsme oba z rozvedených rodin a máme omezený rozpočet, jenom lidi z našich rodin vyjdou na +/- 50 lidí... A kamarády jsme ještě nepočítali...Chceme svatbu v lednu a super by byl obřad venku s možností dát si jídlo poblíž, jakože na jednom místě. Je vůbec nějaká taková možnost v okolí Mladé Boleslavi? Ještě si prohráváme s myšlenkou, že by se třeba v létě udělala menší oslava, pokud by byli finance a našlo se nějaké optimální místo k pronájmu.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od pm742801:

Zdravím, zajímá mě zda měl někdo obřad pouze ve č…
@pm742801 no a ptali jste se na matrikách ve vašem okolí, zda jsou ochotní vás v lednu takto venku oddat? U nás třeba řada matrik vůbec na zimní měsíce nevypisuje termíny pro svatby na jiném místě. Některé matriky také mají přímo seznam kde oddávají, takže i toto by vám pomohlo a usnadnilo rozhodování. A další věc je, že potřebujete povolení od majitele pozemku/objektu, kde bude obřad. Pak je tu ještě možnost si vybrat jakoukoliv obřadní siň, která se vám líbí, ve čtyřech by asi nebyl problém někam zajet a taková svatba je pro kohokoliv v matrikou vypsané termíny zdarma a ty 3.000,- Kč, ušetřené za svatbu na jiném místě, využít třeba na nějaké pěkné ubytování v hotelu. Jen tedy musíte formality řešit přímo s příslušnou matrikou, nikoliv s matrikou v místě bydliště a to platí i pro případ, že najdete nějaké hezké venkovní místo, které nepatří pod matriku v místě vašeho bydliště.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od orange321:

@pm742801 no a ptali jste se na matrikách ve vaše…
@orange321 ještě nemáme vůbec vybrané konkrétní místo, takže jsme se vůbec nikde neptali. Vím o matrice pouze tady v Mladé Boleslavi, kde je rovněž naše bydliště, ale tady na úřadě to nechceme. Čistě teoreticky by nám bylo jedno v jakém městě by to bylo, líbí se nám myšlenka zimní svatby venku i uvnitř.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?