Ahoj, dopadli jsme dobre🙂o víkendu budeme skládat rezervační poplatek..Jinak prostředí a zázemí super. Navíc paní říkala ze se tam do května kdy proběhne první svatba bude delat několik úprav (oprava zdi, plotu,postavení stanu), takže misto bude ještě o něco hezci..ohledně cateringu zatím nevim, budeme teprve projednávat, ale potěšilo mě ze za slivovici nechtějí korkovne..
@monika_hofrichtrova dobry den, ano svatba nám dopadla dobre..sice nám prselo cely vikend ale i přes to to bylo uzasne..všichni byli nadšeni z nádherného prostředí..Majitele naprosto skvělí, vyšli nám v hodně veci vstříc..
Nám je termín celkem jedno, chtěli jsme jen ať je to sobota květen - září. A mají volný jen duben a pak až říjen. To stejné Dvůr Honětice (což jsou stejní majitelé). 😞
@zuz_nel_ dobry den, podle toho co mi poslali do mailu je pronajem za 40.000 v sezone, mimo 35.000kc a podminkou je minimum 60 hostu a jejich catering 😔
Psala jsem jim loni v březnu s poptávkou na letošní srpnovou svatbu pro 40 osob a prosbou o ceník. Odepsali, že mají plno - rok a půl dopředu a ceník už neposlali 😕