Svatba 2020, Jindřichohradecký kraj, tipy na místo

Ahoj, v září 2020 plánujeme svatbu. Obřad už tak nějak víme kde bude, ale hostinu vůbec netuším, libila by se mi nějaká pěkná stodola, ale i nejaky pronájem sálu v blizkosti J.Hradce. Lidi bude cca 65. Moc děkuji za tipy 😊
Odpovědět
Mohu jen a jen doporucit Dvůr u Lejtnarů v Bednárečku
Odpovědět
@katerinako Také jsme měli 65 lidí a hostinu jsme měli v KD v Častrově, je to straší vesnický sál, ale je veliký - kapacita pro 500 osob, dalo se tam vymyslet spousty využití a byl pěkně vzdušný, nemuseli jsme se nikde mačkat. Na zdobení jsem měla pomoc od koordinátorek, které vše vyzdvihly :-)
Odpovědět
@petromilka15 a jak je to tam s kapacitou? Nemate popripade nejake foto salu? Uz jsem na něj právě také koukala, ale nemají moc fotek :-)
Odpovědět
@svitilnasvititva Super, moc děkuji..kouknu? :-)
Odpovědět
@katerinako my to meli venku, ale rikala mi pani majitelka, ze mivaji i kolem sta lidi. Je to vse v jednom, obrad na louce, ubytovani, jidlo... vse proste dokonale. Doporucuji udelat si vylet, domluvit si schuzku a uvidite 😎😉
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít v červnu v Děbolíně v penzionu Keramika. Pravda, že na oběd říkali tak 50 lidí, ale byli jsme tam na svatbě letos, kdy na večerní zábavu bylo kolem 90 lidí a nevěřila jsem tomu, že se to tam takhle pěkně rozptýlí.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?