Ahojky, úplně náhodou jsem se dostala na tyhle stránky a docela mě překvapilo, že spousta s Vás je zklamaná s chováním majitelů a personálu v restaurecích, kde chcete mít svatební hostinu. Vdávala jsem se v září a po dlouhém hledání a schánění jsme objevili penzion Jizerku. Stojí kousek za Prahou (asi 15 km), je to rodinný penzion a na službách je to znát. Cokoliv si budete přát není pro ně problém. My jsme měli v jejich areálu dokonce i svatební obřad - no prostě romantika na 1000%. Nikam se nemusíte přemisťovat, žádné stresy, jestli to stihnete na radnici včas. Prostě jsme přijeli a pak už to byla pohoda. Dokonce nám nabízeli i auto pro odvoz nevěsty, ale to jsme nevyužili. Paní z úřadu přišla na smuvenou hodinu, pak fotograf, hostina a došlo i po náročném menu na koupání v bazénu a tenisový zápas svatebních hostů. Prostě paráda a legrace. Personál příjemnej a ve všem nám vyhověl. Byli jsme všichni fakt spokojení. Už jsem ho doporučila i kámošce. Tak mrkněnte na www.jizerka.com a uvidíte, že budete stejně nadšené jako já. :-)