Dobrý den,
rád bych vám nabídnul prostory našeho hotelu . Náš hotel je na východním okraji Prahy . S pořádáním velkých svateb máme bohaté zkušenosti. Jsem vám plně k dispozici. S pozdravem Tomáš Král
Ahoj, bohuzel reseni nemam, hledala jsem podobne misto, ale pro mensi pocet hostu (80-100), take v okoli Prahy / Stredocesky kraj a musim rict, ze je to docela dost velky problem. Samozrejme jeste zavisi, jak velky budget mate, ale z moji zkusenosti bych doporucila divat se rovnou na hotely, protoze veskere "venue" jsou tak do max 120 lidi (a to je takovych jen opravdu par). Muzes mi pripadne poslat soukromou postou svuj email a ja ti zaslu seznam roznych mist, co jsem podedila po kamaradce a ted posilam dal :)
dobrý den, kromě ubytování bychom kapacitně zvládli vše jak pro teplou tak i pro studenou/deštivou variantu:-). Ubytování bychom mohli doplnit o hotel, který je situován 3 minuty autem od naše botelu Greenyacht, kde máme možnost ubytovat 70 hostů. Jinak jak obřad, tak hostina a večerní párty může proběhnout na letní terase nebo v baru.
Jsme v klidné části Prahy. Podívejte se prosím na náš profil nebo na stránky. Rádi Vás přivítáme na prohlídku a ochutnávku menu. Krásný den Přemek
Přeji příjemný den Halmicko, doporučil bych Vám inspiraci z jedné svatby pro 150 osob, která byla pojatá v rustikálním stylu, v malebné přírodě v okolí Prahy. Nevím, zda mohu odkázat přímo na místo, raději odkážu na konkrétní článek v našem magazínu :-) Svatba je přesně popsaná na straně 254-261 ve svatebním magazínu Marriage Guide - zdarma v online podobě na našem webu ;-) Článek se jmenuje: Jak na rustikální svatbu pro 150 lidí a popisuje ji přímo nevěsta, která řešila podobný problém. Doufám, že bude článek užitečný ;-)