Obřad blízko Prahy/Vysočiny, do 5000 kč. Poraďte místo

Ahoj všem, potřebovala bych moc pomoci, budu se vdávat a nemám vůbec žádné tušení na jakých místech je to pěkné a cenově dostupné. V kostele to bohužel partner nechce, a já to zase nechci na radnici, takže zbývají hrady, zámky, popř. hotely, avšak chtěla bych aby ten obřad stál do 5000kč a aby byl blízko Prahy nebo Vysočiny. Oddací místo je pro mě nejdůležitější, protože od toho budu hledat v blízkosti i restauraci atd. Děkuji všem za pomoc a přeju všem krásné svatební přípravy :-)
Odpovědět
A proč si nevyhlédneš nějaký prostor, kde by bylo možné mít jak obřad, tak hostinu, případně ubytování? Zaplatila bys za všechny služby hromadně a nemusela bys rozpočítávat, že na obřad ti musí vyjít max Kč 5.000,--.
Odpovědět
Profilova fotka
hrady, zámky, hotely kolem Prahy nebo Vysočina.. to je strašně široká škála možností. Asi ti nezbyde nic jiného než googlit a klikat a psát dotazy na cenu, pokud nenajdeš na www
Odpovědět
Profilova fotka
já bych se odpíchla od toho, kde to máte rádi a kam vás to táhne a pak hledala v okolí;-) My našli spoustu pěkných míst, ale pořád to nějak nebylo ono...někdy se vyplatí tomu dát čas, udělat si tam výlet a když si to tam budeš umět představit a z té představy budeš nadšená, tak je to to pravé ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?