Obřad a hostina na jednom místě v Brně. Máte tipy?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Chceme se letos s přítelem vzít a odjakživa byl můj sen mít obřad pod širým nebem na stejném místě s hostinou. Máme domluvenou Myslivnu, ale vychází to docela draze (jen hostina na asi 60 tisíc a to je jen raut, grilování a nápoje) - chceme tam mít 50 hostů, proto jsem se chtěla poptat, zda nemá někdo zkušenost s takovým průběhem svatby a nějaké tipy. Děkuju moc.
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ještě nějaké tipy na obřad i hostinu v Brně či okolí pod širým nebem????????
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemáte nějaké zkušenosti s hotelem Atlantis u přehrady? Chceme tam mít obřad i hostinu a zajímalo by mě, jak dlouho předem se to musí rezervovat..naštěstí máme termín červenec 2010, takže času je zatím dost. Ale nerada bych si říkala, jak mám pořád moře času a pak přišla s křížkem po funusu... :o( A taky by mě zajímalo jaká je asi cenova kalkulace...na obřad a oběd chceme kolem 30lidí, ale večer na grilování a zábavu až 50... aaach jo, to zase bude peněz! :o( Díky za pomoc a odpovědi! :o)
Odpovědět
Profilova fotka
haklina, já jsem v karátu byla asi před měsícem a měli tam takovou klasiku... nějak mě to nezaujalo. Kouřil byl lepší :-)
Odpovědět
Ahoj!!My to vyřešili tak,že máme obřad na chalupě u krásného rybníka,kde je hned vedle resturace,která uvnitř vypadá jak botanická zahrada... :-) ..je pozvaná jen blízká rodina,což se vejdem do 18 až 20 lidí...dáme oběd,dort a kávu....pak se přemýstíme na chalupu a tam bude grilování a tam přijedou už i ostatní...rozpočet na oběd je asi 5 tisíc a grilování ještě nevím,ale počítám tak asi 5 až 7 tisíc....většinu si budu připravovat sama....takže jen suroviny a pití..stejně každý něco přinese,tak toho bude určitě dost...... :-)
Odpovědět
Ahoj, Myslivecký klub u Huberta vypadá dobře, vloni jsme tam byli kamarádce na svatbě a docela se nám to líbilo. Také si to chválili. Jinak co se týče půjčovny šatů mohu doporučit salon CAXA u Olomouce, velmi zajímavé ceny a "akční" nabídky.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
lutsousku - nemám s atnlantisem zkušenost, my jsme si zamluvili Kozí horku a věz že jsme to zamlouvali rok do předu a byl už docela nácvak, radši neotálej, na Brněnské přehradě to žije x-)
Odpovědět
Profilova fotka
My to budeme mít všechno v penzionu Eliot v Žebětíně, obřad venku na louce, pak oběd s rodinou v salonku a pak venkovní grilování, tak jsem zvědavá, podle pana provozního nás to vyjde cca 500,-na osobu a nechce nic za pronájem salonku, ani špuntovné.....
Odpovědět
hojky,chtela bych se zeptat jestli nekdo nevi kolik nas bude stat vsechno to papirovani tzn. na radnici oddavajici + sluzby okolo,matrika ...teprve se rozhodujeme zda do toho jit, rozhoduje taky financni stranka tak bych byla velice rada kdyby mi nekdo odpovedel. dekuji
Odpovědět
Profilova fotka
d8l9: Svatba nic nestojí, jen pokud chceš obřad mimo radnici, tak za to zaplatíš 1000,- viz http://www.stred.brno.cz/view.php?cis.... Pak samozřejmě pokud to chceš mít mimo radnici, tak něco za odvoz oddávajícího a matrikářky, případně když chceš do toho započíst změnu OP ale to netuším, jestli se za to něco platí nebo ne....
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Chtela jsem se zeptat, jestli nekdo mate zkusenosti s hotelem Atlantis? Videla jsem jejich internetove stranky a moc se mi libi, ale bohuzel nebydlim V CR tak se tam hned tak nemuzu zajet podivat... Pod jakou matriku zpadaji? Chapu, ze ceny tam asi nebudou nejlevnejsi, ale mate nekdo zkusenost na kolik to tam asi vyjde? Moc dekuji za odpoved, docela me to zacina stresovat, protoze vim, ze cas bezi...
Odpovědět
Profilova fotka
Je tu celkem hodně alb se svatbami v Atlantisu...zkus projit svatebni alba podle mista a urcite najdes dost :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Atlantis je ale poměrně drahý na pořádání svatební hostiny.. - viz téma diskuse .-)) pokud bych chtěla trochu ušetřit a zároveň si užít svatbu v pěkném prostředí - hlavně v přírodě, tak bych se asi podívala na stránky některých rančů v okolí Brna. Ceny jsou tam mírné a docela dobrá domluva :-)
Odpovědět
ahojte, pro nevesty, ktere planuji svatbu v Brne v hotelu Myslivna v Kohoutovicich mam par vlastnich zkusenosti...dobrych i velmi spatnych! Meli jsme tu s manzelem svatbu v zari 2010. Meli jsme tu naplanovany obrad na terase hotelu a hostinu pro 40-60 lidi. Kontaktovali jsme reditele hotelu a ten nam poslal pro inspiraci, jake jidlo se objednavalo na jinych svatbach, spotrebu alkoholu, ceny atd. Na zaklade techto podkladu jsme si s muzem udelali nas predbezny jidelnicek.aby jsme vubec vedeli, na kolik zhruba nas to cenove vyjde. Asi 14 dni pred svatbou jsme byli v hotelu naplanovat menu a celkove jidlo..ujala se nas pani provozni (v te dobe tam byla nova), ktera byla velmi zmatena. Z naseho predbezneho jidelnicku se stal nas skutecny, protoze slecna nam v podstate nebyla schopna rict, jake jidlo nam muzou pripravit. U vseho nam rekla, ze se to POTOM NEJAK udela.. Den pred svatbou jsme byli do hotelu zavest cukrovi, vino a dekorace..zase se nas ujala pani provozni. Protoze jsme meli mit obrad na terase, tak jsem se dost zajimala o to, z ceho vlastne bude hrat hudba. Pani provozni rekla, ze z repraku...pote, co nasla prehravac, jsme zkusili pustit CD s hudbou k obradu..aby jsme vyladili hlasitost a tak. Hlasitost dobra a najednou co se nestane..prehravac prestal fungovat..dost nas to znervoznilo!! Pani provozni nas ujistovala, ze do zitrka bude vse ok. Pak nastala otazka, co se vlastne bude dit, kdyz bude prset...pri prvni navsteve hotelu nam jina pani provozni ukazovala salonek, kde by byl pripadny obrad. Ale jak jsme se dozvedeli od nove pani provozni, tak v tomto salonku se mela odehravat hostina jine svatby, takze nebyl k dispozici...rekla nam, ze to musi jeste probrat s panem reditelem, ze by nam v priade, ze by prselo udelali obrad u recepce..z cehoz jsme nebyli vubec nadseni! Ale porad nas pani ujistovala, ze se nemusime bat, ze jim nikdy na svatbe neprselo!! Rano, v nas svatebni den, samozrejme pekne prselo...takze obrad musel byt uvnitr. Obrad zacinal ve 13 hod. Byli jsme velmi prekvapeni, kdyz jsme zjistili, ze obrad bude nakonec na tom miste, kde mela byt hostina te druhe svatby. Ale byli jsme i v celku radi...mistnost byla krasne vyzdobena.. Jenze!!! V prilehlem salonku, ktery byl oddelen POUZE zavesem, se odehraval obed te druhe svatby...takze misto pani oddavajici jsme slyseli cinkani priboru a hovory lidi u stolu...katastrofa!! Nehlede na to, ze hudbu k obradu nam poustela pani provozni z maleho prehravace a jeste s nim stala uplne vzadu v mistnosti, mela ho stlumeny, takze ve vysledku nikdo hudbu neslysel..ani ja jako nevesta pri prichodu. Navic jsme pani provozni na papir napsali, kdy chceme co poustet..ale tim papirem si asi vypodlozila stul v kancelari, protoze momenty absolutne mijela.. Nehlede na to, ze k obradu jsme meli v objednavce sampano na pripitek, ktere se ovsem nedostavilo! Z OBRADU JSME BYLI VELMI ZKLAMANI!!! Po tomto silenem obradu jsme se presunuli do salonku, kde jsme meli pripravenou svatebni tabuli..ta byla opravdu nadherna, uplne jak jsme si predstavovali... JIDLO BYLO VYBORNE!!!! Velka porce, takze nikdo nebyl hladovy. I s rautem jsem byli maximalne spokojeni...jidlo uzasne!! Vsichni si ho pochvalovali. Jen cisnici mi prisli neochotni, porad jsme za nimi chodili, jestli by neuklidili talirky, sklenicky, nebo neroznesli vino a tak..a jeste se na nas tvarili dost blbe. Navic se nam parkrat stalo, ze pres nas salonek problehli lidi z vedlejsi svatby..nic prijemneho. Pak jsme se dozvedeli, ze se tam konaly svatby 3. Svatebni noc jsme travili take v hotelu...dostali jsme apartma za 1 kč, protoze jsme u nich meli jak obrad, tak hostinu. Bezne si za tento pokoj uctovali 2000 kč za noc....nedala bych za nej ani 500 kč...povleceni a rucniky vse pekne ciste, ale na lampickach pavuciny, opadana omitka a tak..navic uz dost stare vybaveni..pred 30 lety asi luxus, lae ted pusobil pokoj dost zanedbane...hlavne urcite ne za 2000 kč/noc. Takze celkovy dojem byl takovy, ze obrad katastrofa, ale hostina uzasna! Byli jsme pripraveni, ze za ten obrad budeme chtit od pani provozni nejakou slevu, ale ve vysledku nam prinesla ucet, ktery byl o 10 tis. nizsi, nez bylo naplanovano, takze nas to uspokojilo.. Pekne jsme ji to vpalili do obliceje, jak jsme s obradem byli nespokojeni...a snad si to vzala k srdci..ale aspon se nam omluvila :-) Takze planujeteli svatbu na Myslivne, tak si hlavne rozmyslete ten obrad...nikdo vam nezaruci, ze kdyz si naplanujete obrad na terase, ze nebude prset! Treba by ten obrad na terese byl super, ale kdo vi...po teto zkusenosti bych tam uz do obradu nesla. Ale hostinu vrele doporucujeme :-)) Prejeme hodne stesti pri pripravach!
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?