Ahoj holky,
pokud některá z Vás ještě shání šaty, nabízím za symbolickou cenu slevu 100% na půjčovné do nově otevřeného svatebního salónu v Kaznějově (u Plzně). Já už mám šaty vybrané i zaplacenou zálohu jinde, tak tu slevu bohužel nevyužiju. Platí i na šaty společenské a na pánské obleky. Dnes dopoledne jsem se tam byla podívat, výběr určitě je a šaty od zahraničních dodavatelů jim stále chodí! Takže pokud máte zájem, určitě se ozvěte a poukaz je k předání ve Strakonicích a okolí nebo v Plzni.
Ahoj, koukám, že je tahle dizkuze už stará, ale doufám, že se někdo ozve. Plánujeme svatbu ve Velharticích a potřebovala bych poradit nějaké místo, kde uspořádat svatební hostinu (tedy spíš oběd a posezení, nic velkého) a ubytovat hosty? Hledám, hledám a nic za přijatelnou cenu nemůžu najít. Já jsem totiž z Klatov, Velhartice vlastně vůbec neznám a navíc teď se snoubencem žijeme na druhém konci republiky, takž je to zařizování složitější.. Poradíte někdo, prosím, prosím?
@elineckaaa Dobrý večer, my chystáme svatební hostinu v hotelu Rozvoj v Klatovech. P.Baborková je moc přijemná a vstřícná, dá se s ní všechno zařidit a myslím, že celkovo mají přijatelné ceny jak v restauraci tak v hotelu, tak můžete to zkusit tam ;)
Hotel Rozvoj znám ,ale tam svatební hostinu nechci.. Není to tam špatné, ale mám to spojené s tím, že jsme tam byli na obědě po babiččině pohřbu, takže bych na to musela pořád myslet..
Ale jinak jsem četla samou chválu hlavně ohledně vstřícnosti, takže věřím, že budete spokojeni.
Ahojky :)
Potřebovala bych poradit. Hostinu a ubytování plánujeme v Myslovicích ( http://www.statek-ceskalipa.cz/penzio... ) Ale zase nevím kde by byl nejlepší a nejhezčí obřad, nejlépe nějaký hrad či zámek :) Okolí Klatov vůbec neznám, takže budu moc ráda za jakoukoli zkušenost :)
@michaela44fal no oni to tam mají osvětlené, ale ano, je to tam o dost tmavší než jinde. Kamarádka měla na Rábí svatbu venku a to bylo o něčem jiném, ale nejsem si jistá, jestli ještě vůbec svatby venku umožňují.
Ahojky, mohu se přidat? A pozeptat? Nečetla jsem si celou konverzaci, ale chtela bych se zeptat, je v okolí Klatov, nějaka šikovná švadlena, nebo salon, ve které mi usijou šaty, které si přejí? Díky Klára :-) ;-)
Holky prosim kde ste nechavali delat pohosteni a zabavu. Chtela bych spis neco kde by sla udelat grilovacka ale za vsechny typy budu rada. Nak jeste nevime okoli klatov
Mohu nabídnout svatební místo, vše ve vlastní režii, k dispozici sál 180 m2, který navazuje na zahradu 1500 m2 + výčep + kuchyň, ubytování + možnost stanů. 110 km od Prahy- Jižní Plzeňsko. Pro více informací volejte 739 644 865