Ahoj holky, moc se mi líbí mlýn U Vodníka Slámy, je to v podstatě moje vysněné místo na svatbu, ale na příští rok mají víkendy beznadějně obsazené. Dva roky na termín čekat nechci, proto se chci zeptat, jestli si to některá z vás, co tam má na příští rok rezervaci, náhodou nerozmyslela. Pán z mlýna mi dnes říkal, že si ještě se všemi, kdo mají termín rezervovaný, budou závazně jejich zájem potvrzovat, tak sonduju takto předem, jestli bych třeba mohla mít šanci.
Díky moc!
U Vodníka Slámy je to opravdu nádherné. Za 14 dní tam budu fotit, tito snoubenci si to zamluvili v září 2014, ale mají atypický termín - ve čtvrtek. Možná, kdybyste to řešili taky tak, tak by to možná šlo. Třeba v pátek, pokud byste tam nebyli ubytovaní, třeba by se nechali ukecat. Protože v celém MS kraji tak hezké místo s kvalitní restaurací nenajdete.
Je to tak... Pán už mi nabízel termín i v úterý, ale o tom snoubenec nechce ani slyšet, část rodiny z jeho strany je z Čech a z Německa, tak by to bylo složitější. Já bych proti tomu nic neměla (moje rodina to tam má asi jen 15 km), ale samozřejmě není to jen na mně... Máme vybrané a zarezervované jiné místo, taky moc hezké, ale Sláma je prostě to vysněné... Pátky prý ne, potřebují alespoň den na úklid, takže jedině to úterý. A nebo pak ještě někdo nemusí potvrdit rezervaci, ale to budou vědět až v říjnu.
Já tam mám dokonce rezervovaný termín na rok 2018... Pro mě to taky bylo vysněné místo a měli jsme s přítelem i požadavek na konkrétní datum, které bylo již obsazené, tak jsme se rozhodli ještě o rok počkat :-)
@dvorro02 2018??? Tak to bych nevydržela :-) Ale chápu, je to tam fakt nádherné a každé další fotky svatby, co odtamtud vidím, mě v tom utvrzují... Ale tak co, přinejhorším si tam střihneme nějaké výročí svatby, kdyby to nevyšlo...:-)
@mikoi Já jsem si myslela, že v roce 2018 už budu nějakou dobu vdaná paní :-) Taky mám pocit, že to nevydržím, ale čas naštěstí letí rychle... Budu se vdávat jednou za život (doufám), tak chci aby to stálo za to a bylo to přesně podle mých představ :-) Ale mít tam při nejhorším alespoň oslavu výročí taky není špatný nápad :-)
@lucira To je, ale co se dá dělat :-) Ale ať se ostatní holky neleknou...v roce 2017 ještě mají volno, ale my jsme chtěli pěkné datum, tak jsme si v ten rok vybrali pár termínů a ty už bohužel všechny byly rezervované |-|