Místo svatby v okolí Ostravy, květen 2014. Poradíte?

Profilova fotka
Ahojte holky, teď jsem se zaregistrovala a jak tak koukám, začínám být nervózní :-D Svatbu plánujeme v květnu 2014, ale pořád vybíráme místo. Přejeme si obřad venku, v případě špatného počasí zajištění "plánu B", ale kde by byl obřad i hostina na jednom místě. Taky něco, kde by se mohly děti zabavit. Alespoň nějaký dětský koutek, prulizky. Když si vás tady čtu jak už máte spoustu věcí zařízených, začínám nervóznět.. A to vážně nechceme ani jeden. 8-) Poradíte, navrhněte mi prosím nějaké tipy, abychom se mohli posunout dál..? Děkuji moooooc.. ;-)
Odpovědět
Dobrý den, osobně si myslím, že máte ještě spoustu času na zařizování atd. My bychom Vám mohli nabídnout nejen svatební dekorace téměř na všechno, ale třeba i jednorázové nádobí apod. Vše co máme v nabídce se můžete prohlédnout v našem e-shopu, kde je skoro vše. V případě zájmu jsme cca 30 km od Ostravy, tak nás klidně můžete přijet i osobně navštívit a omrknout co máme. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My se bereme na Čeladné u Holubů.. je to trošku dražší záležitost, ale máme tam vše o čem píšeš.. Sňatek venku (plán B zimní zahrada), trampolína, průlizky pro děti...
Odpovědět
Profilova fotka
ddanka: Teda, tak to je super! Základní pravidlo stresovat se co nejméně, ale hlavně si svatbu užít. TAk jsem zvědavá. Můžeš napovědět kolik peněz to tam stojí na osobu pls? zero_obaly: děkuji moc za podporu. Myslela jsem si taky, že jsem ještě v pohodě, ale některé slečny co tady píší a mají už vše..Klobouk dolů. Máme malé děti, tak jsem ráda, že nějaký čas bude teda.. :-))
Odpovědět
Zkus Setinu u Pusté Polomi, tam jde jak venku, tak vevnitř. http://www.penzionsetina.cz/fotogaler...
Odpovědět
Profilova fotka
Mrkni na Mlýn u vodníka slámy - Háj ve Slezsku. Naprosto úžasné a dokonalé místo, měli jsme tam svatbu teď v červnu :) Kdyby jsi chtěla vidět fotky nebo se na něco poptat klidně napiš ... :)
Odpovědět
Profilova fotka
katuš, děkuji moc.. Pozjišťuji.. ;-)
Odpovědět
Pro Severní Moravu můžeme vřele doporučit Penzion u Holubů, kde jsme měli svatbu letos v červenci. Okouzlující prostředí, profesionální přístup a úžasná kuchyně - to vše rozhodně postrádat nebudete, naši hosté i my jsme byli nadšení a doufejme, že ne k obřadu, ale ke kuchyni se budeme rádi vracet:) Obřad jsme měli v krásném altánku přímo v areálu, navíc si můžete vybrat ze dvou a i plán B jsou schopni realizovat prakticky 5 min před obřadem v zimní zahradě. Pro děti klouzačka, trampolína..no, zdá se, že přesně pro Vás:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?