Ahojte všichni. Ráda bych vás požádala o pomoc. Nevíte o nějakém krásném místě (Statek, stodola) ve vzdálenosti cca 50 km všema světovýma stranama od Nymburka, jehož pronájem by nestál bambilion ?
Už jsem zoufalá. Představovala bych si pronájem tak do 50 tis. Jsem naivní ? 😔
Moc děkuju za tipy.
Lilek
Dobrý den,
určitě nejste naivní. My máme krásné historické prostory s terasou a zahradou a 50 tis jsme nikdy neúčtovali. Takže určitě musíte něco najít. Bohužel jsme v Brně, takže s prostorem Vám nepomůžeme. Jen na jednom konkurenčním webu jsem našla do 50 km Nymburku cca 10 míst (stodola, statek). Jedno z nich musí být levnější. 🙂 Nebo zkuste hledat na instagramu.
Přeji, ať brzy najdete to své krásné místo.
Palace Hlinky
@lilek1989 Dobrý den, volno letos ještě mají na Statku pod Řípem. Nájem je 70.000, ale je v tom už práce lidí a ubytování. Z místa máte jen catering, ale ostatní si lze zajistit po své ose. V rámci pronájmu je také mobiliář na obřad, světýlka jak v sále, tak venku na terase, skládací lehátka do chill zóny. Rády tam jezdíme zdobit, místo je to příjemné a není to továrna na svatbu. Takže celý areál je od příprav až po rano po svatbě jen pro Vás. Kdyby Vás cokoliv zajímalo, tak se klidně ptejte. Co budu vědět, zodpovím 🙂 Přikládám pár fotek z jejich webu. Pěkný den