Dobrý večer!
Rozhodli jsme se přesunout svatbu na příští rok a oslavit to potom pořádně.
Hledáme proto místo na bohužel 🙂 docela velkou svatbu - asi 120 dospělých a dětí.
Většina hostů bude ze zahraničí, tak potřebujeme i ubytování. Z toho by mněla být polovina přímo na místě, jelikž má vêtšina již děti.
Forum jsem prohledala, ale ještê nenašla to pravé.
Chťěla bych totiž hostinu venku na čerstvém vzduchu 😉
Když někdo máte nápad, tak vám budu moc vděčná.
Stodola Karlov v meruňkovém sadu, Dolní Kounice. Nádherný komplex s nádvořím, stodola průchozí do sadu. Včetně ubytování. Majitel může zajistit i bazén
Druhý tip - komunitní centrum Židlochovice. Komplex včetně sálu, stodoly a vinného sklepu. Nevím, jak je to s ubytováním.
@majkakli Dobrý den, já jsem myslela že stodola v Meruňkovém sadu ubytování přímo na místě nemá, že je třeba hosty rozvést někam jinam v Dolních Kounicích.
@lucie_liskova ne nemá, je to 3km (v kounicich hotel na náměstí) daleko a karlov ma asi 20 lůžek takže asi tak... A je to stodola v meruňkovém sadu a samota karlov
V pripade zajmu o vic info me prosim kontaktujte
Mame bohate zkusenosti s mezinarodnimi svatbamy, dost ubytovani a hlavne delame pouze jednu svatbu za vikend a jsme samota u lesa 😎
Prave kryte prostory, ktere vidite na fotkach zvetsujeme o 60 m2 takze uz od letoska to bude kralovske 😉