Dobrý den milé nevěsty,měly jste nebo plánujete některá svatbu(obřad)v zámecké zahradě na Červeném hrádku u Sedlčan??Přemýšlýme o obřadu tam,ale nějak se nemůžu rozhodnout....
taky můžu jen doporučit. my máme obřad na Červeném Hrádku 1.6. a zamlouvaly jsme termin v prosinci. s panem Chmelařem se dá na všem dohodnout, takže se s ním můžete domluvit na prohlídce a pak se teprve rozhodnout. ale je to tam krásné a příjemné prostředí.
My termín registrovali dneska, máme to na 20.7., ale už je to opravdu hodně obsazený. Na prohlídku jdeme v sobotu, ale protože jsem ze Sedlčan, tak vim, že to tam je moc pěkný.
@katysek1 ,my máme v sedlčanech přítelovu stranu rodinny,a já jsem do sedlčan chodila na střední takže to tam taky znám,jinak my jsme z chotilska to je 18km od sedlčan(směr Praha). :-)
Ahoj , my tam máme termín 13.7. podívat a zerezervovat jsme byli už v lednu. Pan kastelán byl velice milý a ochotný. po prohlídce jsme se nakonec rozhodli pro obřad ve vnitř :) a to jsme od počátku plánování chtěli oba venku :)