Měly jste svatbu v Červeném Hrádku u Sedlčan?

Profilova fotka
Dobrý den milé nevěsty,měly jste nebo plánujete některá svatbu(obřad)v zámecké zahradě na Červeném hrádku u Sedlčan??Přemýšlýme o obřadu tam,ale nějak se nemůžu rozhodnout....
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji, je tam výtečný kastelán - pan Miroslav Chmelař 602 614 535, případný obřad je třeba zajistit na sedlčanské matrice.
Odpovědět
Profilova fotka
My se pro toto místo rozhodli a registrovali si dnes termín! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
a jak asi tak dlouho dopředu by se měl registrovat termín?? ;-)
Odpovědět
taky můžu jen doporučit. my máme obřad na Červeném Hrádku 1.6. a zamlouvaly jsme termin v prosinci. s panem Chmelařem se dá na všem dohodnout, takže se s ním můžete domluvit na prohlídce a pak se teprve rozhodnout. ale je to tam krásné a příjemné prostředí.
Odpovědět
Profilova fotka
My termín registrovali dneska, máme to na 20.7., ale už je to opravdu hodně obsazený. Na prohlídku jdeme v sobotu, ale protože jsem ze Sedlčan, tak vim, že to tam je moc pěkný.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, původně jsem taky o Červeném hrádku uvažovala ale nakonec jsme se rozhodli pro Hulín a to i s obřadem...kde pak plánujete mít hostinu?
Odpovědět
Profilova fotka
@katysek1 ,my máme v sedlčanech přítelovu stranu rodinny,a já jsem do sedlčan chodila na střední takže to tam taky znám,jinak my jsme z chotilska to je 18km od sedlčan(směr Praha). :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@berev ,my budem mít raut u nás na zahradě :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj , my tam máme termín 13.7. podívat a zerezervovat jsme byli už v lednu. Pan kastelán byl velice milý a ochotný. po prohlídce jsme se nakonec rozhodli pro obřad ve vnitř :) a to jsme od počátku plánování chtěli oba venku :)
Odpovědět
Profilova fotka
jinak potom na hostinu, raut i ubytování máme- Liškův mlýn :)
Odpovědět
Profilova fotka
Liškův mlýn = SUPER VOLBA !!!! Chválim!
Odpovědět
Profilova fotka
@lukashsax to jste mě potěšil :))
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
A jakého máte kameramana, máte typ?
Odpovědět
Profilova fotka
Lukas Tlamka natacenividea
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?