Máte tip na místo pro svatbu v jižních Čechách?

Ahoj holky,potřebovala bych co nejvíce tipů na uspořádání obřadu nebo celého svatebního dne v j.Čechách nejlépe v okruhu Třeboně cca 20km....Moc díky ;-)
Odpovědět
tak to je pro me daleko nevim jak od vas je daleka cervena lhota tam by to mohlo byt hezke ;-)
Odpovědět
Obřad je krásný v okolí Krumlova - Kuklov, Zlazá Koruna, Had / Zámek Krumlov, Okolo Budějovic - Nové Hrady, ............. Já se budu vdávat v Hradech, ale né na zámku. Budeme to mít v Terčině údolí. Bude tam jak obřad tak hostina. je tam možnost i ubytování. Není to ani moc drahé. Je to 27 km od Třeboně. Prostředí je nádherné, lidi si mohou během focení udělat procházku k vodopádu. V hospůdce jsou příjemní a dá se s nima na všem domluvit. A předběžné účtování za stravu a pití je 500 na osobu. Doporučí i cukrářku. Tam jsme byli minulý týden si zamluvit cukroví a dort. O výzdobu hospůdky se postaraj oni. A protože jsme si u cukrářky vybrali (dala nám ochutnat), tak nám paní z hospůdky nabídla že dort a krabičky vyzvedne a doveze na místo. Takže se o to ani starat nemusíme.
Odpovědět
Třeboň sama o sobě je krásna. My se bereme přímo na úřadě. Ale spíš proto že jsme z Prahy a neumím si představit zařiovat stolek a židličky do zámeckého parku. Jinak by to bylo v altánu. Na Třeboň mám extra slabost, vlastně oba, takže pro nás to byla jasná volba i koli rybám k obědu :) Mám zabezpečenou z toho okolí floristku z Borovan. Moc milá pani, věřím že kytka bude super - určitě bude po 14.9 nejaká fotka v albu.
Odpovědět
Profilova fotka
Hluboká nebo Strakonický hrad :)
Odpovědět
Profilova fotka
Vdávají se mi v Třeboni 2 kamarádky, obě na zámku. My se chtěli vyhnout přejíždění, mít to celé na jednom místě a spíš venku, takže jsme zvolili Borovanský mlýn (cca 12km od Třeboně) - máme tam i obřad venku pod stromem, případně je možnost i pod střechou na terase, je tam krásná příroda, rybník, koně.... jen ten provozní se mi zdá nějakej divnej.... Ale ním si svatbu zkazit nenechám :)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravim, nevesty. Pokud jeste nemate rozhodnuto, jakou kapelu na svatbu, nebo jake misto pro svoji svatbu zvolit, mam pro Vas nekolik tipu - ohledne kapely mrknete na muj profil, jmenujeme se Bosaci /B.O.S., ohledne mist kouknete na odkaz v profilu. Najdete zde spoustu fotek ze svateb, kde jsme hrali....
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?